03/01/2024

Cum să utilizați Instant Hotspot pe iPhone, iPad sau Mac

Dacă aveți un iPhone sau un iPad cu conexiune celulară, îi puteți partaja conexiunea la internet cu oricare dintre celelalte dispozitive Apple fără a fi nevoie să treceți prin cercuri. Este o caracteristică puțin cunoscută și suntem pe cale să vă supărăm mintea.

Toată lumea știe deja totul despre Personal Hotspot, o funcție care permite unui dispozitiv să partajeze conexiunea la internet a unui iPhone sau a unui iPad celular cu orice dispozitiv, la fel ca tethering-ul pe vremuri. Deși este destul de convenabil, nu este la fel de bun ca caracteristica despre care vorbim astăzi: Instant Hotspot. Datorită Instant Hotspot, vă puteți conecta la iPhone sau iPad-ul mobil ca și cum ar fi orice altă conexiune Wi-Fi și nici măcar nu trebuie să activați Personal Hotspot pentru a face acest lucru.

De ce ai nevoie

Există câteva cerințe preliminare pentru utilizarea Instant Hotspot:

iPhone-ul sau iPad-ul mobil trebuie să fie activat și conectat la un plan de telefonie mobilă care acceptă tethering. Majoritatea o fac, dar dacă întâmpinați probleme, acesta ar putea fi vinovat. Este posibil să trebuiască să plătiți pentru acest serviciu, de asemenea, ca serviciu separat, în funcție de operator și de plan.
Fiecare dispozitiv implicat trebuie să aibă Bluetooth și Wi-Fi activate.
Toate dispozitivele trebuie să fie conectate la iCloud folosind același ID Apple.

  Cum să limitați cine poate răspunde la tweet-urile dvs

Presupunând că totul ar trebui să fie, ești gata să pleci. Nu este necesară nicio configurație din partea dvs. și, contrar credinței populare, nici măcar nu trebuie să aveți personal Hotspot activ pe iPhone sau iPad mobil pentru a funcționa. Ambele dispozitive trebuie doar să îndeplinească cerințele prezentate mai sus și să fie suficient de apropiate pentru a comunica.

Permiteți unui iPad să partajeze conexiunea la internet a unui iPhone sau a unui iPad celular

Înainte de a începe, asigurați-vă că Bluetooth și Wi-Fi sunt activate pe ambele dispozitive – aceasta este partea care îi provoacă pe cei mai mulți oameni, așa că merită verificat înainte de a continua.

Când s-a rezolvat, deschideți aplicația Setări și atingeți opțiunea „W-Fi”. Apoi, atingeți numele dispozitivului la care doriți să vă conectați. În cazul capturii noastre de ecran, ne conectăm la „iPhone-ul lui Oliver”.

Odată ce atingeți iPhone sau iPad, se stabilește o conexiune, iar iPad-ul dvs. va avea acces instantaneu wireless la Internet.

Permiteți unui Mac să partajeze conexiunea la internet a unui iPhone sau a unui iPad celular

Din nou, Personal Hotspot nu trebuie să fie activat atunci când conectați un Mac la un iPhone sau iPad mobil. Pentru a stabili conexiunea, faceți clic pe pictograma Wi-Fi din bara de meniu și apoi faceți clic pe numele dispozitivului a cărui conexiune la internet doriți să o partajați. Folosim „iPhone-ul lui Oliver” în captura de ecran.

Odată ce atingeți iPhone sau iPad, se va stabili o conexiune și iPad-ul dvs. va fi gata.

x