Cum să creați, să editați și să aplicați semnături în Microsoft Outlook

Outlook vă permite să aplicați o semnătură implicită pentru mesajele, răspunsurile și redirecționările noi – puteți chiar să aveți semnături implicite diferite pentru mesaje și răspunsuri/redirecționări noi. De asemenea, puteți crea semnături suplimentare pe care le puteți aplica oricărui mesaj din mers. Iată cum funcționează.

O semnătură de e-mail este o modalitate utilă de a include informații despre cine ești, ce faci și cum să te contactezi. În multe companii, este o cerință, iar semnătura dvs. s-ar putea să fi fost configurată pentru dvs. înainte de a vă alătura.

Cu toate acestea, Outlook nu oferă o semnătură implicită, așa că dacă compania dvs. nu a creat una pentru dvs. sau ați instalat Outlook pe computerul dvs. de acasă, trebuie să creați una singur. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Fișier > Opțiuni > Mail și apoi apăsați pe butonul „Semnături”.

Aceasta deschide fereastra Semnături și Papetarie, unde puteți adăuga, edita și șterge semnături. Pentru a adăuga o nouă semnătură, faceți clic pe „Nou”.

Dați un nume noii semnături și apoi faceți clic pe „OK”.

Noua ta semnătură va fi afișată în lista de semnături și poți adăuga conținutul semnăturii în zona „Editare semnătură”.

Există o gamă completă de instrumente de formatare disponibile, inclusiv abilitatea de a insera imagini, hyperlinkuri și cărți de vizită de la persoanele de contact.

Puteți folosi aceste instrumente de formatare pentru a adăuga tot felul de informații, dar pentru o semnătură formală ar trebui probabil să includeți cel puțin următoarele:

Numele tău complet
Numărul dvs. de telefon (telefon de birou ȘI mobil)
adresa ta de email
Site-ul companiei dvs

  Cum să verificați dacă cineva vă spionează telefonul

Dacă creezi o semnătură pentru tine, atunci depinde de tine ce ai introdus în ea. Dacă configurați o semnătură pentru o adresă de e-mail corporativă, probabil că merită să verificați pentru a vedea dacă există ceva specific pe care trebuie să îl includeți.

După ce ați configurat semnătura așa cum doriți, este timpul să o setați implicit. Mai întâi, selectați căsuța poștală potrivită (dacă ați configurat Outlook să acceseze mai multe căsuțe poștale), apoi alegeți o semnătură pentru „Mesaje noi” și o semnătură pentru „Răspunsuri/Redirecționări”.

De asemenea, nu trebuie să aveți o semnătură implicită. Dacă preferați să începeți fără semnătură, selectați „(niciunul)” în oricare dintre meniurile derulante.

Puteți crea câte semnături doriți, în limitele rezonabile – am creat 15 semnături distincte fără nicio problemă. Există dovezi anecdotice că numărul maxim de semnături pe care le puteți utiliza este de 128, dar nu putem găsi verificarea acestui lucru și este puțin probabil ca majoritatea oamenilor să se confrunte vreodată cu această problemă.

Când creați un mesaj nou sau răspundeți la/redirecționați un mesaj existent, Outlook va aplica semnătura implicită pe care ați ales-o. Dar puteți alege unul diferit făcând clic pe Mesaj > Semnătură și apoi alegându-l pe cel dorit.

Alegerea unei noi semnături va înlocui semnătura implicită. Dacă ați selectat „(niciunul)” ca implicit, atunci Outlook adaugă semnătura în partea de jos a secțiunii de e-mail.