Cum să utilizați butoanele Echo pentru a controla dispozitivele Smarthome

Butoanele Echo există de ceva vreme, dar abia recent Amazon a adăugat posibilitatea de a le folosi pentru a vă controla dispozitivele smarthome. Această nouă caracteristică vă va permite să atribuiți rutine butoanelor dvs. Echo, permițându-vă, în esență, să controlați mai multe dispozitive smarthome simultan, cu doar apăsarea unui buton. Iată cum să configurați totul.

Înainte de a începe, acest ghid presupune că butoanele dvs. Echo sunt deja în funcțiune. Dacă nu sunt deja asociate cu Echo-ul dvs., avem un ghid care vă ghidează prin proces.

Pentru a atribui un buton Echo unei sarcini smarthome, trebuie să creați o rutină Alexa. Dacă nu sunteți familiarizat cu Rutinele, avem un ghid la îndemână despre cum să le configurați. Veți urma aceleași instrucțiuni atunci când vă integrați butonul Echo, dar cu o diferență minoră.

Din ecranul de pornire al aplicației Alexa, începeți prin atingerea butonului de meniu din colțul din stânga sus al ecranului.

Selectați „Rutine” din lista de opțiuni.

Atingeți butonul „+” din colțul din dreapta sus pentru a crea o rutină nouă. Din păcate, nu puteți edita o rutină existentă pentru a adăuga butonul Echo.

Selectați „Când se întâmplă acest lucru” în partea de sus.

Atingeți opțiunea „Butonul Eco”.

Apăsați butonul Echo și apoi atingeți „Adăugați” în partea de jos a aplicației.

Apoi, veți selecta ce se întâmplă de fiecare dată când apăsați butonul Echo. Atingeți opțiunea „Adăugați o acțiune”.

Puteți controla tot felul de lucruri cu butonul Echo, chiar și sarcinile non-smarthome. Pentru acest ghid, ne vom concentra pe smarthome, așa că atingeți „Smart Home” din lista de opțiuni.

  Roblox este șters?

Puteți controla un singur dispozitiv, mai multe dispozitive simultan sau o anumită scenă pe care ați configurat-o.

Vreau să-mi pot opri întregul sistem de divertisment prin apăsarea butonului Echo, așa că voi selecta scena „TV” pe care am creat-o cu Logitech Harmony Hub.

Alegeți ce doriți să facă butonul Echo atunci când este apăsat. În acest caz, vreau să-mi dezactiveze sistemul de divertisment. Așa că voi atinge pentru a selecta „Oprit” pe comutatorul de comutare.

După aceea, pot adăuga o altă acțiune dacă vreau, dar sunt mulțumit de asta. Atingeți „Creați” în partea de jos când sunteți configurat.

Noua ta rutină Alexa controlată de butonul Echo va apărea acum în lista de rutine existente și este gata de funcționare!