Cum să știi dacă cineva te-a blocat pe iMessage

Recomandări cheie

  • Un iMessage trimis ca mesaj text verde și absența confirmărilor de citire pot indica, dar nu confirma, că sunteți blocat.
  • Înainte de a trage concluzii, încercați să ajungeți la contactul dvs. prin intermediul aplicațiilor de mesagerie și a rețelelor sociale terță parte.
  • Nu există o modalitate sigură de a afla dacă cineva te-a blocat pe iMessage. Probabil că sunteți blocat doar dacă nu vă puteți contacta destinatarul nicăieri.

Ați trimis câteva mesaje iMessage, dar nu ați primit un răspuns de la persoana de contact? Este posibil să fii îngrijorat și să te întrebi dacă cealaltă persoană te-a blocat. Iată câteva semne care pot indica că sunteți blocat pe iMessage.

Probabil că ești blocat doar dacă întâlnești toate scenariile enumerate. Dacă vezi doar unul sau două semne, probabil că se datorează altor motive, nu pentru că ești blocat, ceea ce vom explica și mai jos.

1. iMessage-ul dvs. este trimis ca mesaj text

De obicei, bulele de text iMessage sunt albastre. Dacă iMessage-ul dvs. este trimis ca mesaj text SMS verde, este posibil să fiți blocat. De aceea, iPhone-ul tău nu poate să-și recunoască dispozitivul Apple și să le trimită cu succes un iMessage.

Cu toate acestea, există și alte motive pentru care iMessage este trimis și ca mesaj text. De exemplu, dacă dispozitivul Apple al celeilalte persoane nu este conectat la internet, aplicația Mesaje va reveni la SMS și va trimite mesajul dvs. ca un balon de text verde.

  Ar trebui să tranzacționați Mac-ul dvs. cu Apple sau cu o terță parte?

2. Chitanțe de citire nu apar

De obicei, după ce trimiteți un iMessage, veți vedea o confirmare de citire care indică când cealaltă parte a deschis-o. Dacă sunteți blocat pe iMessage, chitanțele de citire nu vor mai apărea, deoarece textul nu a ajuns niciodată pe dispozitivul lor.

Cel mult, veți vedea o stare Livrată dacă dispozitivul lor a primit iMessage înainte de a vă bloca.

Totuși, un motiv inocent pentru care confirmările de citire nu apar este că persoana de contact le-a dezactivat din motive de confidențialitate. Este o setare comună pentru utilizatorii de smartphone-uri care preferă confidențialitatea de a citi și de a răspunde la mesaje în ritmul propriu.

Dacă conexiunea la internet a destinatarului țintă este neregulată, este posibil ca un text iMessage albastru pe care l-ați trimis să nu aibă starea Citire sau Livrată pentru o perioadă de timp.

19 STUDIO/Shutterstock

Dacă cineva te-a blocat pe iMessage, ar trebui să-ți blocheze complet numărul de telefon. Este imposibil pentru utilizatori să blocheze o persoană pe iMessage în timp ce totuși permit apeluri telefonice de la ei.

Prin urmare, pentru a testa dacă sunteți blocat, încercați să vă sunați persoana de contact. Dacă apelul nu trece, nu intrați în panică mai întâi. Poate fi pentru că sunt ocupați în acel moment sau se confruntă cu probleme în care nu pot primi apeluri pe iPhone.

Pe lângă apeluri, le puteți trimite și un mesaj pe aplicații de mesagerie terță parte, cum ar fi WhatsApp și Telegram, precum și pe aplicații de rețele sociale precum Facebook și Instagram.

Dacă nu reușiți să îi sunați și nu le mai găsiți profilul pe platformele de socializare, din păcate, ar putea însemna că v-au blocat peste tot pentru a vă împiedica să contactați ei.

  Cum se convertesc monede în Excel

Cu toate acestea, s-ar putea să nu fii doar tu cel care s-a blocat. Pe măsură ce smartphone-urile devin din ce în ce mai implicate în viața noastră, oamenii pot alege să activeze modul Focus și să treacă la o detoxifiere digitală ștergându-și rețelele sociale pentru a avea grijă de sănătatea lor și a se asigura că nu sunt ușor de contactat.

Dacă puteți trimite un iMessage și vă puteți apela persoana de contact în mod normal de pe telefonul altcuiva, poate însemna într-adevăr că cealaltă parte v-a blocat în mod special.

Cu toate acestea, înainte de a sări la concluzii, verificați dacă problema se află în dispozitivul dvs. și setările acestuia. Telefoanele inteligente se comportă din când în când, ceea ce face ca iMessage să nu funcționeze și utilizatorii să nu poată efectua apeluri telefonice pe iPhone-urile lor.

În general, nu există o modalitate sigură de a ști instantaneu dacă cineva te-a blocat pe iMessage sau nu. De obicei, este o combinație de indicatori.

Dacă vă confruntați cu toate cele patru probleme enumerate în acest articol, este sigur să presupuneți că persoana de contact v-a blocat pe iMessage. În caz contrar, s-ar putea ca cealaltă persoană să fie prinsă din urmă cu munca și pur și simplu să aibă nevoie de ceva timp pentru sine.

Puteți trimite un text de continuare dacă nu ați auzit de ei, dar evitați mesajele duble sau triple neîncetate. Apoi, așteptați pur și simplu ca ei să vă contacteze.