Cum să schimbați volumul alarmei pe iPhone

Vrei ca alarma ta să fie mai tare sau mai silențioasă? Puteți modifica acest lucru pe iPhone.

Recomandări cheie

 • Puteți modifica volumul alarmei prin Setările iPhone-ului sau folosind butoanele de volum.
 • Va trebui să activați funcția „Schimbați cu butoane” din aplicația Setări pentru a utiliza butoanele de volum ale iPhone-ului pentru a regla volumul alarmei.
 • Schimbarea volumului alarmei va afecta și volumul mesajelor text și al alertelor de apel. Luați în considerare utilizarea aplicațiilor de alarmă terță parte pentru controlul independent al volumului alarmei.

Te-ai săturat să întârzii la școală sau la serviciu pentru că volumul alarmei tale nu este suficient de puternic? Deși nu puteți modifica volumul unei alarme direct în aplicația Ceas a iPhone-ului, există două moduri diferite de a vă asigura că nu pierdeți niciodată o alarmă din nou.

Schimbați volumul alarmei iPhone-ului dvs. prin Setări

Iată cum puteți schimba volumul alarmei iPhone-ului dvs. prin aplicația Setări:

 • Accesați Setări > Sunet și tactilă.
 • Veți vedea un glisor sub antetul Ton de apel și alerte. Pentru a schimba volumul alarmei, trageți glisorul spre stânga (mai silențios) sau spre dreapta (mai tare).
 • Veți auzi cum se schimbă volumul pe măsură ce glisați glisorul în fiecare parte. Odată ce ești mulțumit de volum, eliberează-ți degetul.
 • Schimbați volumul alarmei iPhone-ului dvs. folosind butoanele de volum

  De asemenea, puteți schimba volumul alarmei folosind butoanele fizice de volum ale iPhone-ului. Deși butoanele de volum ale iPhone-ului sau iPad-ului dvs. vor crește sau scădea volumul tonurilor de apel și alertelor în mod implicit, este posibil să fi dezactivat accidental această opțiune fără să vă dați seama.

    8 cele mai bune aplicații de geo caching pentru entuziaștii în aer liber

  Pentru a schimba volumul alarmei folosind butoanele de volum ale iPhone-ului, accesați Setări > Sunet și tactil și comutați pe comutatorul de lângă Modificare cu butoane.

  Cu această opțiune activată, rețineți că iPhone-ul sau iPad-ul dvs. va regla volumul media numai dacă apăsați butoanele de volum în timp ce ascultați muzică sau vizionați videoclipuri. Alteori, apăsarea acestor butoane va regla volumul soneriei, ceea ce modifică și volumul alarmei iPhone-ului tău.

  Deci, pentru a evita modificarea accidentală a volumului media al iPhone-ului dvs. în loc de volumul soneriei, vă recomandăm să închideți mai întâi aplicațiile active de pe iPhone. Odată ce vă aflați pe ecranul de pornire, puteți utiliza butoanele de sus și de jos ale volumului iPhone-ului pentru a regla convenabil volumul soneriei/alarmei.

  Deoarece volumul alarmei iPhone-ului dvs. depinde de volumul soneriei, aceeași setare afectează, de asemenea, cât de tare sunt apelurile și alertele text. Apple nu vă lasă să schimbați volumul alarmei iPhone-ului dvs. independent de acestea, așa că veți avea nevoie de aplicații terțe pentru ceas cu alarmă pentru iPhone pentru a finaliza această treabă.