Cum să vă abonați la un canal Twitch cu Prime Gaming

Legături rapide

Recomandări cheie

  • Abonații Amazon Prime primesc un abonament Twitch gratuit pe lună, evitându-i să plătească separat.
  • Pentru a utiliza abonamentul Twitch gratuit, mai întâi activați Prime Gaming, apoi conectați-vă conturile Twitch și Prime Gaming.
  • Odată ce conturile sunt conectate, accesați canalul unui streamer și utilizați opțiunea de abonament gratuit.

Susținerea streamerilor tăi Twitch preferați prin abonarea la canalele lor poate fi un hobby costisitor. Dar dacă ești abonat Amazon Prime, primești un abonament Twitch gratuit în fiecare lună. Dacă doriți să utilizați subscriptiunea gratuită Twitch, dar nu sunteți sigur cum să o valorificați, iată tot ce trebuie să știți.

1. Activați Prime Gaming

Pentru a debloca posibilitatea de a folosi un singur abonament gratuit la canal Twitch pe lună, mai întâi trebuie să vă abonați la Amazon Prime. De acolo, va trebui să te îndrepti spre site-ul web Prime Gaming pentru a activa Prime Gaming.

Pentru a activa Prime Gaming, conectați-vă la site web utilizând detaliile contului dvs. Amazon Prime făcând clic pe butonul Conectare din partea dreaptă sus a paginii. Odată conectat, apăsați butonul Activare Prime Gaming din colțul din dreapta sus al ecranului și selectați Adăugați numărul dvs. de telefon mobil.

Veți fi apoi direcționat la pagina principală a contului Amazon, unde vi se va solicita să introduceți numărul de telefon.

  Cum să devii partener Twitch și să-ți îmbunătățești cariera de streaming

Amazon va trimite un cod din șase cifre la numărul pe care l-ați introdus. Tastați codul în caseta de text pentru a vă confirma numărul de telefon și asigurați-vă că apăsați Terminat în partea de jos a paginii înainte de a vă întoarce la site-ul Prime Gaming.

Sub linkul pentru a vă schimba numărul de telefon, veți vedea un alt link etichetat Actualizați această pagină. Apăsați pe aceasta pentru a vă activa contul Prime Gaming.

Acum că contul dvs. Prime Gaming a fost activat, sunteți gata să treceți la următorul pas, care este să vă conectați conturile Twitch și Prime Gaming. Pentru a face acest lucru, întoarceți-vă pe site-ul web Prime Gaming.

Selectați numele contului dvs. în colțul din dreapta sus al ecranului și selectați Conectați contul Twitch.

Se va deschide o fereastră pop-up, așa că selectați Conectați conturile pentru a începe. Introduceți detaliile contului dvs. Twitch în caseta de conectare și introduceți codul din șase cifre care va fi trimis la adresa de e-mail asociată contului dvs. Twitch.

Apăsați pe Confirmare pentru a vă conecta contul Twitch la contul Prime Gaming.

3. Cum să utilizați sub-ul gratuit Twitch cu Amazon Prime

Pentru a obține acces la abonamentul lunar Twitch cu Prime Gaming, trebuie să treceți prin câteva cercuri, dar acum că ați parcurs pașii de mai sus, sunteți gata să îl revendicați.

Pentru a utiliza în sfârșit sub-ul gratuit, mergeți la Site-ul Twitch și deschide canalul streamerului tău preferat.

În colțul din dreapta jos al ferestrei fluxului, veți vedea o casetă cu eticheta Abonare. Selectați-l pentru a afișa fereastra de abonament.

  Ce este Twitch Studio și ar trebui să-l folosești pentru a transmite în flux?

Un abonament obișnuit la un canal Twitch costă 4,99 USD/lună, pe care îl veți vedea în colțul din dreapta jos al ferestrei de abonament.

Dacă aveți un sub Prime Gaming gratuit, totuși, va fi prezentă o casetă de selectare etichetată Utilizați Prime Sub. Bifați acea casetă pentru a vă valorifica abonamentul Twitch lunar gratuit și selectați Abonați-vă cu Prime pentru a confirma.

Caseta de selectare va fi disponibilă numai dacă abonamentele Twitch sunt permise în țara dvs., ați activat deja Prime Gaming, canalul la care încercați să vă abonați este un afiliat sau partener Twitch și nu v-ați folosit abonamentul gratuit în această lună.

Dacă oricare dintre aceste condiții nu este îndeplinită, opțiunea nu vă va fi disponibilă.

Odată ce ați folosit cu succes abonamentul Prime Gaming, vă puteți vedea și gestiona abonamentele Twitch pe site.

Lucrurile gratuite sunt întotdeauna greu de ignorat și, din moment ce abonamentele sunt cele care mențin Twitch și streamerii săi, singurul tău abonament gratuit în fiecare lună cu Prime este cu ușurință una dintre cele mai importante funcții Twitch despre care ar trebui să știe fiecare utilizator.

Un abonament Amazon Prime nu numai că vă oferă multe emisiuni și filme de vizionat, dar vă oferă și șansa de a vă sprijini gratuit creatorii preferați.

Abonamentele se acumulează și, fără îndoială, aveți deja o listă tot mai mare de plăți lunare la serviciile de abonament. Dar cel puțin cu Amazon Prime, puteți elimina o taxă de abonament Twitch de pe lista dvs. în fiecare lună.