Cum să schimbați tastatura pe telefonul dvs. Android

Există mai multe aplicații de tastatură disponibile pe Android decât ați vrea să încercați, dar vă recomandăm să încercați cel puțin câteva dintre cele mai bune aplicații pentru tastatură pentru a găsi ceva care vă place. Când o faci, iată cum să-l pornești pe telefonul tău Android.

În primul rând, câteva note. Pentru exemplul nostru, vă vom arăta cum să treceți la Tastatură SwiftKey, dar procesul de comutare la orice altă tastatură este același. De asemenea, folosim un dispozitiv OnePlus 6T pentru acest exemplu. Metoda de pe dispozitivul dvs. Android ar trebui să fie similară, dar cu nenumărate variante Android, este greu de spus cu siguranță.

Primul lucru de care trebuie să faceți este să mergeți la Magazinul Play și să descărcați tastatura dorită. Dacă doriți să urmăriți, puteți continua și descărca Tastatură SwiftKey folosim aici. După ce ați instalat aplicația, mergeți la setările dispozitivului dvs.

În cadrul setărilor, va trebui să accesați setările „Limbă și introducere”. Pentru unele telefoane, ar putea fi îngropat într-un alt meniu, la fel cum al nostru este în „Sistem”. Dacă nu îl găsiți, puteți efectua oricând o căutare.

Odată ce îl vedeți, atingeți opțiunea „Limbi și introducere”, apoi atingeți opțiunea „Tastatură virtuală”. Unele dispozitive ar putea enumera setarea ca „Tastatură actuală”.

Atingeți opțiunea „Gestionați tastatura” pentru a vedea tastaturile instalate în prezent. Ar trebui să vedeți și aplicația de tastatură nou instalată acolo, dar va fi dezactivată. Atingeți comutatorul de lângă numele tastaturii pentru ao activa.

Pe ecran apare un avertisment care vă anunță că tastatura trebuie să colecteze textul pe care l-ați scris. Faceți clic pe „OK” și apoi întoarceți-vă la setările „Tastatură virtuală”.

  9 cele mai bune aplicații de spionaj pentru Android și iPhone

Notă: Utilizarea unei aplicații pentru tastatură pe smartphone-ul dvs. reprezintă un risc pentru confidențialitate. Dacă le folosiți, vă recomandăm să utilizați aplicații pentru tastatură de la companii în care aveți încredere.

Acum că tastatura este instalată și activată, trebuie doar să o alegeți ca tastatură implicită.

Următorii pași vor arăta probabil diferit pentru fiecare tastatură pe care o instalați, deoarece fiecare tastatură are un proces de configurare diferit (și este posibil ca unii să nu aibă deloc unul). Ideea generală este în continuare aceeași.

Atingeți intrarea SwiftKey Keyboard pentru a afișa programul de instalare. Pe ecranul de configurare, atingeți opțiunea „Selectați tasta Swift”.

Veți vedea o casetă de dialog intitulată „Schimbați tastatura” cu tastatura implicită curentă selectată (în acest exemplu, este tastatura Fleksy). Atingeți opțiunea Swiftkey Keyboard pentru a o selecta.

Din punct de vedere tehnic, ați terminat și puteți începe să utilizați tastatura. Dar, cele mai multe tastaturi moderne oferă câteva opțiuni de personalizare și nu strica să le verifici. În SwiftKey, atingeți opțiunea „Obțineți predicții mai bune” pentru a merge la setările SwiftKey. Pe următorul ecran, vi se va cere să vă conectați la contul dvs. Google sau Microsoft. Există câteva beneficii în a face acest lucru, dar este complet opțional. Deocamdată, vom omite procesul de conectare.

Veți ajunge apoi la setările SwtifKey. Simțiți-vă liber să vă uitați în jur și să vă personalizați tastatura. Când sunteți mulțumit, ieșiți din setări și începeți să utilizați noua tastatură.

Dacă doriți să utilizați altă tastatură în viitor, urmați din nou același proces. Pentru a trece la o tastatură preinstalată, omiteți doar partea de instalare și activare a procesului.

  Cele mai bune 9 aplicații de scanare a fotografiilor pe Android