Cum să schimbați schema de culori a designului dvs. Canva cu un singur clic

Nu este nevoie să schimbați plictisitor culoarea fiecărui element din proiectul dvs. Canva. Acest instrument aplică o paletă de culori pe întregul design în câteva secunde.

Găsirea șablonului perfect pentru proiectul tău în Canva este o ușurare, dar nevoia de a edita manual zeci de elemente poate fi o sarcină de coșmar. Acest truc frumos vă va economisi timp și energie atunci când este vorba de a recolora rapid modelele în Canva.

Pasul 1: Selectați un șablon

Dacă nu aveți deja un proiect propriu de editat, alegeți un șablon relevant din biblioteca Canva, așa cum se vede pe pagina de pornire. Dacă căutați ceva mai specific, atunci îl puteți căuta folosind bara de căutare. Faceți clic pe șablonul dorit și apăsați Personalizați acest șablon.

Pasul 2: Introduceți imaginea dorită

După ce ați ales un șablon, îl puteți edita după bunul plac, indiferent dacă îl păstrați într-o anumită schemă de culori. Ar putea merita să folosiți straturi în Canva dacă proiectați un proiect deosebit de complicat. Toate elementele de bază pot fi editate într-o etapă ulterioară, așa că nu vă faceți griji cu privire la recolorarea individuală a vreunuia în acest moment.

Odată ce ați pregătit proiectul cu elementele, adăugați o imagine cu schema de culori dorită la designul dvs. actual. Puteți face acest lucru trăgând și plasând o imagine direct din fișierele dvs. în pagina proiectului sau puteți selecta un fișier utilizat anterior din fila Încărcări din stânga.

  Cum să creați diagrame instantanee cu funcția de explorare a foilor de calcul Google

Pasul 3: Aplică-ți noile culori

Acum că ați introdus o referință a paletei de culori dorite, faceți clic dreapta pe imagine și selectați Aplicați culorile paginii. Acest lucru ar trebui să aplice automat noua schemă de culori din imagine la designul dvs.

Această funcție funcționează pe orice element care este personalizabil în Canva. Puteți alege dintr-o gamă largă de elemente folosind meniul implicit al Canva sau puteți pregăti elemente editabile în culori folosind programe externe precum Adobe Illustrator.

Culorile făcute ușor în Canva

Datorită acestui instrument rapid, editarea schemei de culori a proiectelor tale creative în Canva nu a fost niciodată mai ușoară. Zilele selectării și recolorării manuale a elementelor individuale au trecut de mult, înlocuite cu un mod simplu și simplu de a experimenta combinații distractive de culori.