Cum să resetați Face ID pe iPhone

iPhone-urile care acceptă Face ID vă vor cere să îl configurați atunci când vă configurați telefonul pentru prima dată. Îl poți configura oricând mai târziu, dacă vrei. Face ID, odată setat, poate fi întotdeauna resetat. Puteți elimina Face ID sau îl puteți configura din nou dacă ați făcut modificări aspectului dvs.

resetați Face ID pe iPhone

Resetați Face ID pe iPhone

Puteți reseta Face ID pe iPhone oricând. Dacă este lent, resetarea o poate face mai rapidă. În general, este capabil să recunoască o persoană cu și fără ochelari chiar dacă nu a fost configurată o a doua apariție. Acestea fiind spuse, dacă ați început să porți ochelari, ți-ai vopsit părul, ți-ai crescut barba sau te-ai bărbierit, ar trebui să resetați Face ID pentru a-l face mai precis.

Cum să resetați Face ID

Pentru a reseta Face ID pe telefon, urmați acești pași.

Deschideți aplicația Setări.
Atinge Face ID și Parola.
Introduceți codul PIN/parola pe telefon.
Atingeți opțiunea Resetare Face ID.
Face ID va fi resetat.

Configurați Face ID

După ce ați resetat Face ID, va trebui să fie configurat din nou. Dacă restabiliți iPhone-ul dintr-o copie de rezervă, Face ID nu va reveni.

Deschideți aplicația Setări.
Accesați Face ID și Passcode.
Introduceți codul PIN sau codul de acces pentru telefonul dvs.
Atinge Configurați Face ID.
Atingeți butonul Începeți.
Poziționați-vă fața în cadru și întoarceți-vă capul după cum vă ghidează telefonul.
Permiteți ambelor scanări să se finalizeze.
Puteți configura un aspect alternativ atingând „Configurați aspect alternativ”.
Purtați ochelarii sau scoateți-i și apoi configurați a doua apariție la fel ca înainte.

  Există vreo limită nelimitată de overdraft cu punct verde?

Sfaturi pentru configurarea Face ID

Face ID este cel mai bine configurat fără ca nimic să vă acopere fața, de exemplu o pălărie, o eșarfă, ochelari de soare etc. Asigurați-vă că îl instalați într-o lumină bună. Face ID funcționează și în condiții de lumină slabă, dar asta nu înseamnă că ar trebui să îi oferiți o lumină slabă pentru a lucra cu el atunci când îl configurați. Acest lucru poate încetini atunci când îți scanează fața.

Concluzie

Face ID este cu adevărat inteligent; în general, te va putea recunoaște chiar dacă ți-ai vopsit părul sau ai început să porți ochelari sau ai trecut la contacte. Nu vei observa că a încetinit, dar având în vedere că este o măsură de securitate pentru telefonul tău, este o idee bună să-l ții la zi. Resetarea durează puțin timp, iar configurarea durează doar câteva minute.