08/08/2022

Cum să remediați punctul negru de pe ecranul iPhone

iPhone-urile sunt unul dintre cele mai utilizate produse ale Apple Inc. datorită calității lor premium, a mai multor funcții extraordinare și a securității de încredere pe care o oferă. Oamenii preferă să folosească iPhone-urile mai mult. Dar cu această calitate premium vine un preț premium, ceea ce înseamnă că sunt destul de costisitoare și chiar și dacă obțineți daune mici pe aceste telefoane vă poate costa sute de dolari. Deci, dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a remedia punctele negre de pe ecranul telefonului, sunteți la locul potrivit. În acest articol, vom analiza ce măsuri puteți lua pentru a remedia punctul negru de pe ecranul iPhone.

Cum să remediați punctul negru de pe ecranul iPhone

Continuați să citiți acest articol pentru a găsi diferitele modalități de a remedia punctele negre de pe ecranul iPhone-ului.

De ce apar puncte negre pe ecranul telefonului meu?

Pot exista mai multe motive în spatele acestei probleme. Unele dintre ele sunt după cum urmează.

  • Pixelii din acea parte a ecranului iPhone-ului tău sunt morți pentru că s-ar putea să-l fi scăpat undeva.
  • Trebuie să existe unele erori de software pe iPhone-ul tău.
  • Pixelii nu au fost încărcați corect. Puteți încerca să reporniți telefonul, ceea ce probabil va rezolva problema.
  Cum să urmăriți utilizarea datelor de către Netflix

Pot să dispară pixelii morți? Pot fi remediați pixelii morți?

Da, pixelii morți pot fi remediați. Dacă nu ți-ai scăpat telefonul undeva și încă există pixeli morți, poți încerca să repornești telefonul sau să actualizezi dispozitivul. Probabil că vă va rezolva problema.

Pot fi remediate punctele negre de pe telefon?

Da, punctele negre apar practic atunci când pixelii sunt morți pe ecran. Acest lucru ar putea fi din cauza erorilor software sau s-ar putea să fi scăpat telefonul undeva. Dacă ți-ai scăpat telefonul, este posibil ca ecranul să fi fost deteriorat din interior și va trebui să vizitezi centrul de îngrijire a dispozitivului pentru a-l repara.

Cum repar punctele negre de pe ecranul telefonului meu?

Depinde de ceea ce a cauzat apariția punctelor negre. Urmați pașii de mai jos pentru a remedia punctul negru de pe ecranul iPhone:

  • Dacă l-ați scăpat undeva, afișajul ecranului este probabil deteriorat din interior și trebuie să vizitați centrul de îngrijire a dispozitivului pentru al înlocui.
  • Dacă nu l-ați scăpat, pot exista unele erori de software. Puteți încerca să actualizați software-ul dispozitivului din setări sau să reporniți dispozitivul, iar problema va fi rezolvată.

Vizitați pagina Reparații iPhone din browserul nostru pentru a afla mai multe despre servicii și taxe.

Pot fi reparate punctele negre din iPhone?

Da, punctele negre de pe iPhone pot fi remediate, dar numai dacă nu le-ați scăpat undeva. Și dacă ați făcut acest lucru, atunci este de preferat să vizitați Apple Store din apropiere și să le cereți să o repare pentru dvs. Dar dacă nu l-ați scăpat undeva, puteți încerca să actualizați software-ul dacă este disponibil (mulți utilizatori au raportat că iOS 13 provoacă astfel de erori) sau chiar să încercați o repornire simplă. Vizitați pagina Apple Găsiți locații din browser pentru a găsi cel mai apropiat Apple Store pentru a vă transmite și a remedia problema cu ecranul.

  Cum să ștergeți un dispozitiv din Find My

Cum să remediați punctul negru de pe ecranul iPhone? Cum scap de punctele negre de pe ecranul iPhone-ului meu?

Puteți lua în considerare următoarele metode pentru a remedia punctul negru de pe ecranul iPhone:

Notă 1: Urmați pașii de mai jos pe propriul risc, deoarece ar putea provoca mai multe daune dispozitivelor dvs. Cel mai bun mod este să vizitezi Apple Store din apropiere și să le ceri să-l repare pentru tine.

  • Puteți încerca să actualizați software-ul de sistem din setările iPhone dacă există unele erori de software.
  • Puteți să vă opriți iPhone-ul, să-l puneți la soare pentru un timp și apoi să îl porniți din nou. Acest lucru ar putea rezolva problema.
  • Folosiți iPhone-ul până când bateria este terminată și conectați-l la încărcător. Odată ce este încărcat, problema dvs. trebuie să fi fost rezolvată.
  • Oprește-ți iPhone-ul și pune-l într-un pachet umplut cu orez timp de 12 ore. Dacă există puțină apă în dispozitiv care provoacă pata neagră, aceasta va înmuia apa din acesta și problema ta va fi rezolvată.

Nota 2: Unii oameni sugerează să utilizați pistolul termic pentru a elimina acel punct negru, dar acest lucru poate duce chiar și la defectarea bateriei dispozitivului. Sau dacă dați mai multă căldură dispozitivului, acesta poate fi mort pentru totdeauna. Nu utilizați această metodă, deoarece este periculoasă pentru telefonul dvs. și pentru persoana care o execută.

Deci, dacă soluțiile de mai sus nu funcționează, vizitează Apple Store sau furnizorii de servicii din apropiere.

Cât costă remedierea unei puncte negre pe ecranul iPhone?

Poate costa în jur de 50-150 USD. Dar depinde din nou de motivul din spatele pagubei. Dacă afișajul este complet dispărut și trebuie înlocuit, atunci, în funcție de modelul dispozitivului dvs., prețul va varia. Dar dacă necesită puțin efort și nu trebuie cumpărat niciun dispozitiv hardware suplimentar, costul nu va depăși 100 USD.

  Cum să activați suportul pentru ferestrele Tiling în KDE Plasma 5

***

Sperăm că acest articol a fost util și că ați învățat să remediați problema de pe ecranul iPhone-ului. Spune-ne ce metodă te-a ajutat cel mai bine. Aruncă întrebările sau sugestiile în secțiunea de comentarii, dacă există. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.