08/10/2022

Cum să obțineți 2016 Best Nine pe Instagram

Instagram este una dintre cele mai mari platforme de social media unde oamenii își pot împărtăși activitățile de zi cu zi prin videoclipuri sau imagini cu lumea. Best nine este o nouă tendință începută de celebrități pe Instagram, unde își împărtășesc cele mai bune nouă fotografii ale unui anumit an. De exemplu, cele mai bune nouă din 2021 vor consta din cele mai bune 9 fotografii din 2021. Dar întrebarea este cum să obții cele mai bune nouă pe Instagram. În acest articol, vom arunca o privire la cum să obțineți cu ușurință cele mai bune top 9 pe Instagram.

Cum să obțineți 2016 Best Nine pe Instagram

Puteți folosi aplicații terță parte, cum ar fi Top Nine pentru Instagram 2021 sau BestGrid pentru Instagram, pentru a obține cu ușurință cele mai bune nouă pe Instagram.

Top 9 Instagram este sigur?

Deoarece această aplicație vă solicită numele de utilizator și parola, nu o putem numi 100% sigură. Dar pe site-ul lor oficial, ei au menționat că sunt în siguranță. Puteți confirma acest lucru în secțiunea lor de întrebări frecvente.

Mai funcționează Top Nine?

Da, Top Nine încă funcționează numai pentru utilizatorii iOS, dar nu și pentru utilizatorii Android. Dar unii utilizatori de iOS s-au plâns că nu arată întotdeauna rezultate precise. Puteți verifica dacă funcționează pentru dvs. Puteți obține informații detaliate despre Top Nine și despre funcționarea sa pe site-ul lor oficial Top Nine.

  Cum să vizualizați poveștile Instagram fără un cont

Cât durează Top Nine?

Depinde de numărul de conținut încărcat pe contul de Instagram. De asemenea, verifică statisticile, așa că dacă verificați Top Nine pentru un cont de celebritate, probabil că va dura aproximativ 1 minut pentru a vă afișa rezultatele.

Cum îți găsești Top 9 pe Instagram? Cum faci un Top 9?

Pentru a găsi primele 9 pe Instagram pentru utilizatorii de Android, există o aplicație numită BestGrid. Pentru utilizatorii de Android, este posibil să obțineți cele mai bune nouă foarte ușor, dar cu condiția să obțineți doar cele mai bune nouă din anul 2021. Puteți urma pașii de mai jos pentru aceeași:

1. Deschideți aplicația Play Store pe dispozitivul dvs. Android.

2. În bara de căutare, căutați BestGrid.

3. Apăsați pe Instalare pentru aplicația BestGrid pentru Instagram, așa cum se arată mai jos.

4. După ce deschideți aplicația, introduceți numele de utilizator dorit pentru care doriți cele mai bune nouă.

5. Apoi, atingeți butonul Creare. Aici, l-am ales pe Akshay Kumar ca exemplu.

6. Odată ce cele mai bune nouă sunt gata, apăsați pe Salvare din colțul din dreapta sus.

Notă: grila implicită va apărea cu filigran, dar nu trebuie să vă faceți griji. În partea de jos a ecranului, atingeți Fără filigran și urmăriți un anunț pentru o imagine fără filigran.

7. Apoi, apăsați pe Salvare pe dispozitiv pentru a salva acea imagine pe telefon.

Cum să obțineți cele mai bune nouă din 2016 pe Instagram? Cum obțin cele mai bune nouă pe Instagram?

Dacă doriți să obțineți cele mai bune nouă ale anului 2016, atunci singura opțiune este să căutați manual cele mai bune imagini ale anului 2016. Alternativ, dacă doriți să obțineți cele mai bune nouă din ultimul an 2021, puteți urma pașii de mai jos:

  Vizualizați fluxurile dvs. de Instagram, Facebook și Twitter într-un singur loc

1. Deschideți Magazinul Play pe dispozitivul dvs. și instalați aplicația BestGrid pentru Instagram.

2. Deschideți aplicația și introduceți numele de utilizator dorit pe care îl doriți cel mai bun nouă și apăsați pe opțiunea Creare.

3. Odată ce cele mai bune nouă sunt gata, apăsați pe Salvare din colțul din dreapta sus, așa cum este evidențiat mai jos.

4. Apoi, apăsați pe Salvare pe dispozitiv pentru a salva imaginea respectivă.

Cum postezi 9 fotografii pe Instagram? Cum faci 9 pătrate pe Instagram?

Dacă doriți să împărțiți o singură imagine în 9 imagini și apoi să le postați pe Instagram, astfel încât feedul dvs. să arate diferit, puteți urma pașii de mai jos pentru cele mai bune nouă de pe Instagram:

1. Lansați Magazinul Play și instalați aplicația Photo Grid Maker pentru Instagram.

2. Deschideți aplicația și apăsați pe opțiunea Grid, așa cum este prezentat mai jos.

3. Selectați imaginea dorită pe care doriți să o împărțiți în nouă părți.

4. Apoi, atingeți opțiunea 3 x 3 din partea de jos a ecranului.

5. Apăsați pe Terminat pictograma din colțul din dreapta sus.

6. Vei vedea si numerotarea imaginilor impartite pentru a sti ordinea in care ar trebui sa incarci pozele. Atingeți opțiunea SALVARE IMAGINE pentru a salva imaginea pe dispozitiv.

Acum, așa cum se arată în aplicație, trebuie să încărcați fiecare dintre cele 9 imagini pe Instagram în ordinea corectă. Asigurați-vă că încărcați fiecare imagine una câte una și nu într-un format carusel.

Cum să obțineți mai mulți urmăritori pe Instagram gratuit?

Urmați pașii următori pentru a afla cum să obțineți gratuit mai mulți urmăritori pe Instagram.

  Cum să salvați fotografiile Instagram pe un laptop sau un computer

Notă: pașii discutați mai jos nu reprezintă o modalitate etică de a crește numărul de urmăritori pe Instagram. Acești pași vor trimite urmăritori către contul tău. Dar cei mai mulți dintre ei vor fi urmăritori morți care nu se vor implica cu conținutul tău. Acești pași vă pot duce și la o interdicție permanentă, așa că urmați pașii pe propriul risc.

1. Deschideți browserul și navigați la site-ul web allsmo.

2. Derulați în jos și introduceți numele dvs. de utilizator Instagram pe care doriți urmăritori gratuiti.

3. Bifați caseta pentru a verifica reCAPTCHA și faceți clic pe Trimitere.

4. Apoi, derulați în jos și apăsați pe Sunt de acord.

5. Din nou, derulați în jos și apăsați pe UTILIZARE sub Followers Instagram – New.

6. Așteptați până se termină cronometrul. Din nou, introduceți toate detaliile necesare și faceți clic pe opțiunea Trimitere.

În următoarele 10 minute, vei primi zece urmăritori gratuiti și poți face asta după fiecare 15 minute, dar, de preferință, nu o faci prea mult pentru a nu fi interzis.

***

Sperăm că acest articol a fost util și că ați aflat despre cele mai bune nouă de pe Instagram. Aruncă întrebările și sugestiile în secțiunea de comentarii de mai jos, dacă există. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.