08/08/2022

Cum să ștergeți contul DeviantArt

DeviantArt este o platformă în care îți poți vinde arta digitală. Dacă ești foarte bun la crearea de desene digitale, această platformă poate fi fascinantă pentru tine. De asemenea, puteți cumpăra artă digitală creată de alți creatori de pe site-ul DeviantArt. De asemenea, puteți vizita site-ul lor pentru a prelua idei de desen digital de la alți utilizatori. Dar dacă te-ai hotărât și vrei să ștergi contul DeviantArt, ești pe pagina potrivită. În acest articol, veți afla metoda de dezactivare permanentă a contului DeviantArt.

Cum să ștergeți contul DeviantArt

Vă puteți șterge contul DeviantArt din pagina Setări contului din contul dvs. Citiți și urmați pașii menționați mai departe în acest articol pentru a înțelege și efectua această metodă pe cont propriu.

Ce este e-mailul DeviantArts?

Dacă aveți probleme cu contul dvs. și doriți să vă plângeți despre aceste probleme, puteți utiliza e-mailul DeviantArt pentru a comunica cu echipa de asistență, astfel încât să vă poată ajuta. E-mailul DeviantArt este [email protected]

DeviantArt este încă relevant? DeviantArt este mort?

Da, DeviantArt este încă un lucru relevant pe Internet. Puteți cumpăra sau vinde artă digitală pe el. O mulțime de creatori sunt încă acolo și își fac cea mai bună muncă. Puteți vizita site-ul web DeviantArt și puteți vedea cum câștigă oamenii doar vânzându-și artele digitale.

  Cum să controlați Chromecastul cu Google TV cu telefonul dvs

DeviantArt este gratuit pentru uz comercial?

Da, nu contează dacă este pentru uz comercial sau necomercial. Îl poți arunca o privire gratuit. Puteți spune că este o bibliotecă de arte digitale. Cu siguranță puteți arunca o privire la fiecare artă digitală prezentă acolo, dar nu o puteți copia și lipi sau folosi în altă parte fără să cumpărați arta.

Unde este DeviantArt?

DeviantArt nu este un loc fizic. Este o platformă online pentru a vă vinde arta digitală persoanelor care sunt interesate de ea. Puteți vizita site-ul web DeviantArt pentru a vedea frumoasele arte digitale create de oameni. De pe acest site web, veți putea șterge contul DeviantArt.

Există o aplicație DeviantArt?

Da, aplicația DeviantArt este disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS. Este sugerat să utilizați fie o tabletă, iPad sau laptop pentru a crea artă, deoarece au un ecran mai mare.

Care sunt regulile pentru DeviantArt?

DeviantArt are termeni și condiții care conțin încălcări ale drepturilor de autor și unele reguli de confidențialitate. Puteți arunca o privire rapidă asupra Termenilor și condițiilor pentru a afla regulile în detaliu.

Este DeviantArt sigur? Este DeviantArt legal?

Da, DeviantArt este o platformă sigură pentru a cumpăra arte digitale. Are reguli și reglementări stricte, iar încălcarea acestora va duce la interdicție. Nu vinde și nu promovează lucruri ilegale pe site-ul său web, deci este un site legal.

Cum să vă dezactivați permanent contul DeviantArt?

Pentru a șterge contul DeviantArt, puteți lua în considerare următorii pași:

Notă: Odată ce vă dezactivați permanent contul DeviantArt, toate datele dvs. vor fi șterse. Nu vă veți putea recupera numele de utilizator și toate punctele din soldul dvs. vor dispărea definitiv. Deci, înainte de a-l șterge, cu siguranță gândiți-vă puțin.

  Cum să remapați butoanele controlerului de pe Nintendo Switch

1. Deschideți site-ul web DeviantArt în browser.

2. Treceți cu mouse-ul peste pictograma dvs. de profil din colțul din dreapta sus și faceți clic pe opțiunea Setări cont, după cum se arată mai jos.

3. Din panoul din stânga, faceți clic pe Deactivare.

4. Apoi, faceți clic pe opțiunea Da, dezactivați contul meu. După aceasta, contul tău va fi dezactivat definitiv.

Îmi pot șterge contul DeviantArt?

Da, vă puteți șterge contul DeviantArt oricând doriți, dar nu ratați consecințele care se vor întâmpla odată ce vă ștergeți contul. Toate datele dvs. vor fi șterse, nu vă veți putea recupera numele de utilizator și toate punctele dvs. din soldul dvs. vor dispărea definitiv.

Cum îmi șterg definitiv contul DeviantArt?

Procesul de ștergere și dezactivare este același pentru contul DeviantArt. Puteți lua în considerare următorii pași de mai jos pentru a vă șterge definitiv contul DeviantArt:

1. Navigați la site-ul web DeviantArt în browser și plasați cursorul peste pictograma Profil.

2. Faceți clic pe Setări cont > Dezactivare, după cum se arată mai jos.

3. În cele din urmă, faceți clic pe Da, dezactivați contul meu pentru a confirma procesul de dezactivare.

***

Sperăm că acest articol a fost util și că ați învățat să ștergeți permanent contul DeviantArt. Spune-ne dacă acest articol a fost util. Aruncă întrebările sau sugestiile în secțiunea de comentarii de mai jos, dacă există. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.