Cum să recuperați o fotografie ștearsă de pe iPhone sau iPad

Pierderea unei fotografii bune poate fi destul de traumatizantă, iar ștergerea accidentală a fotografiilor este mai ușor de făcut decât ați crede. Dacă ați șters accidental o fotografie de pe iPhone, există mai multe moduri în care ați putea să o recuperați. Hai să aruncăm o privire.

Aici, vom parcurge câteva dintre modalitățile prin care ați putea recupera o fotografie ștearsă și, deși este posibil să nu fie toate specifice situației dvs., sperăm că cel puțin unul vă va aduce fotografia înapoi acolo unde îi este locul – în dvs. fototecă.

Recuperați o fotografie din șterse recent

Primul și cel mai ușor loc de căutat este pe iPhone. Deschideți aplicația Fotografii și apoi atingeți „Albume” în partea de jos a ecranului.

Apoi, derulați până în partea de jos a ecranului și atingeți „Șters recent”. Aici veți vedea toate fotografiile și videoclipurile pe care le-ați șters cu mai puțin de aproximativ 40 de zile în urmă. Orice mai vechi decât asta va fi eliminat, dar acesta este absolut primul loc de verificat.

Dacă fotografia dvs. este acolo, atingeți-o și apoi atingeți „Recuperare”.

Recuperați fotografii dintr-o copie de rezervă

Dacă conectați iPhone-ul la un computer pentru a-i face copii de rezervă prin iTunes, unele instrumente se pot cufunda în acele copii de siguranță și vă permit să extrageți fișiere individuale din ele.

Un astfel de instrument este iBackup Extractorși este disponibil atât pentru PC, cât și pentru Mac. Există aplicații similare acolo, toate fac ceea ce înseamnă același lucru – deschiderea de copii de rezervă iOS care au fost create de iTunes și permițând oamenilor să interacționeze cu ele. Dacă știți că fotografia pe care trebuie să o recuperați este inclusă într-o copie de rezervă iTunes veche, aceasta ar putea fi o opțiune grozavă de luat-e. Mai ales dacă fotografia a fost ștearsă cu mai bine de o lună în urmă.

  Cele mai bune biblioteci Python pentru cercetătorii de date

Restaurați-vă iPhone-ul dintr-o copie de rezervă iTunes

Dacă preferați să nu utilizați o aplicație terță parte pentru a vă recupera fotografia, puteți, de asemenea, să vă restaurați complet iPhone-ul folosind o copie de rezervă veche. Trebuie remarcat faptul că, dacă mergeți pe această cale, veți pierde orice date care au fost create sau modificate de la crearea acelei copii de rezervă. Vă sugerăm din toată inima să creați o copie de rezervă nouă înainte de a restaura orice, doar pentru a fi sigur.

Presupunând că doriți să mergeți pe această rută, conectați-vă iPhone-ul la un computer și deschideți iTunes dacă nu se deschide automat. Apoi, faceți clic pe pictograma dispozitivului asociată cu iPhone-ul dvs.

Pentru a începe procesul de restaurare, faceți clic pe butonul „Restaurare backup”. Acum vi se va solicita să selectați copia de rezervă pe care doriți să o restaurați. Selectați-l, apoi faceți clic pe „Restaurați copierea de rezervă”.

iPhone-ul dvs. va aplica acum backup-ul anterior și apoi va reporni. Odată finalizat, iTunes se va reconecta și apoi puteți verifica dacă fotografia dvs. lipsă este prezentă și corectă.

Restaurați-vă iPhone-ul dintr-o copie de rezervă iCloud

Dacă nu faceți o copie de rezervă a iPhone-ului dvs. prin iTunes, dar utilizați iCloud, puteți restaura și de la una dintre acele copii de rezervă anterioare. Toate aceleași avertismente se aplică aici, așa că vă sugerăm din nou să faceți o copie de rezervă completă iTunes înainte de a încerca să restaurați ceva, pentru orice eventualitate.

Cu o nouă copie de rezervă, deschideți aplicația Setări și apoi atingeți „General”.

Apoi, atingeți „Resetare” în partea de jos a ecranului.

  Cum să extrageți un DVD pe Mac

În cele din urmă, atingeți „Ștergeți tot conținutul și setările”. Vi se va solicita să vă autentificați înainte de a se întâmpla ceva, dar odată ce ați făcut acest lucru, va avea loc procesul de resetare. După aceea, iPhone-ul se va reporni și îl puteți configura ca și cum ar fi un iPhone nou. Când faceți acest lucru, selectați opțiunea „Restaurare din copie de rezervă iCloud” și asigurați-vă că ați selectat una dintr-un moment anterior când credeți că fotografia a fost ștearsă.