Cum să încărcați mai multe fișiere în Dropbox simultan folosind un iPhone sau iPad

Dropbox este unul dintre cei mai populari furnizori de stocare în cloud de pe planetă, iar dacă sunteți un client Dropbox și utilizați un iPhone sau iPad, a ști cum să încărcați mai multe fișiere simultan poate fi o economie de timp reală.

Nu trebuie să fii un așa-zis utilizator cu putere pentru a gestiona mai multe fișiere simultan și, după cum știe oricine care folosește Dropbox, este cel mai bun atunci când este folosit ca un depozit pentru orice și tot ce trebuie să ai la dispoziție în mai multe dispozitive. Din fericire, există două moduri diferite de a gestiona fișierele pe care doriți să le încărcați în Dropbox (în funcție de ceea ce sunt) și în curând le veți cunoaște pe amândouă.

Încărcați mai multe fotografii folosind aplicația Dropbox

Cea mai evidentă modalitate de a efectua orice sarcini legate de Dropbox este utilizarea aplicația oficială a companiei. Aplicația vă permite să încărcați mai multe fotografii simultan (dar doar unul dintre alte tipuri de fișiere, deci consultați secțiunea următoare pentru asta).

Puteți obține aplicația Dropbox din App Store dacă nu îl aveți deja și, odată ce vă conectați la contul dvs., atingeți butonul „Creați”.

Atingeți butonul „Încărcați fotografii” în continuare. Veți vedea toate fotografiile care sunt pe iPhone sau iPad.

Selectați-le pe cele pe care doriți să le încărcați și apoi atingeți „Următorul”.

Dacă trebuie să schimbați folderul în care sunt încărcate imaginile, atingeți butonul „Alegeți un folder diferit” sau selectați una dintre opțiunile pre-populate. În caz contrar, atingeți „Încărcați”.

  Cum funcționează imprimarea 3D?

Încărcați mai multe fișiere utilizând aplicația Fișiere

Dacă nu vă deranjează complexitatea adăugată, utilizarea aplicației încorporate Files este cea mai bună modalitate de a face față oricărui serviciu cloud, deoarece vă oferă cel mai apropiat lucru de o fereastră macOS Finder pe care o veți găsi pe un iPhone sau iPad. Acest lucru îl face perfect pentru încărcarea mai multor fișiere în Dropbox.

Pentru a începe, deschideți aplicația Fișiere și alegeți locația care găzduiește fișierele pe care doriți să le încărcați în Dropbox. Atingeți „Selectați” pentru a începe procesul de selecție a fișierului.

Atingeți fișierele pe care doriți să le încărcați în Dropbox, apoi atingeți butonul „Mutare”. Arată ca un folder și l-am evidențiat mai jos. Notă: cuvântul „mutare” înlocuiește această pictogramă pe iPad.

Atingeți „Dropbox” și odată ce au apărut subfolderele, selectați destinația în care doriți să încărcați fișierele. În cele din urmă, atingeți „Copiați”.

De ce nu puteți încărca mai multe fișiere (cu excepția fotografiilor) folosind aplicația Dropbox, nu suntem siguri. Dar cel puțin există o modalitate de a face asta.