Cum să generați imagini în Google Slides cu Duet AI

Duet AI facilitează crearea de imagini în Google Slides.

Legături rapide

Recomandări cheie

 • Puteți folosi Duet AI pentru a genera imagini personalizate în Google Slides folosind solicitări text.
 • Specificați detalii specifice și utilizați adjective în mod strategic pentru a obține imaginea dorită de la Duet AI.
 • Este mai bine să limitați solicitările la scene din natură, obiecte, animale și imagini abstracte, deoarece Duet AI se luptă cu imaginile centrate pe oameni.

O imagine, spun ei, valorează cât o mie de cuvinte. Și acesta este ceea ce Duet AI încearcă să vă ajute să realizați cu prezentările dvs. Google Slides. Vă poate ajuta să creați imagini care nu doar să vă decoreze diapozitivele, ci să vă întărească mesajul și să vă atragă publicul.

Cum se generează o imagine AI în Google Slides

Înainte de a utiliza Duet AI pentru a genera imagini în Google Slides, trebuie să vă asigurați că sunteți conectat la contul dvs. Google și că aveți acces la Google Workspace Labs (pe care l-am tratat anterior în ghidul nostru despre cum să utilizați Google Duet AI în Google Sheets) . Odată terminat, puteți crea imagini bazate pe inteligență artificială direct în prezentările dvs. Google Slides.

Capacitățile de generare de imagini ale Duet AI sunt disponibile numai prin versiunea web pentru desktop Google Slides la momentul scrierii, dar nu și în aplicația mobilă.

  Cum să faci un folder în Google Docs
 • Deschideți o prezentare Slides și faceți clic pe Inserare > Imagine > Creare imagine cu Duet AI.
 • Ca alternativă, puteți pur și simplu să faceți clic pe pictograma Creare imagine cu Duet AI din partea din dreapta a barei de instrumente. Această pictogramă seamănă cu un pătrat cu două vârfuri triunghiulare în interior și o stea în colțul din dreapta sus.
 • Se va deschide o bară laterală în care puteți introduce solicitări de text pentru a descrie imaginea pe care doriți să o genereze. Veți vedea, de asemenea, exemple care apar periodic cu idei pentru imagini pe care le puteți descrie.
 • În acest caz, am considerat ceva aventuros și în afara cutiei și am introdus o descriere: „Un astronaut călare pe un cal pe Marte”.
 • După aceea, puteți selecta un stil de artă din meniul derulant, cum ar fi Fotografie, Fundal, Artă vectorială, Schiță, Acuarelă sau Cyberpunk.
  • Dacă îl lăsați pe No Style, Duet AI va selecta automat ceea ce consideră cel mai bine. Cu toate acestea, alegerea unui stil ajută la orientarea generației de imagini Duet AI într-o direcție estetică specifică. Dacă nu sunteți sigur ce stil doriți, selectați Mă simt norocos și lăsați AI să aleagă unul la întâmplare.

 • Apoi faceți clic pe butonul albastru Creare.
 • Pe baza acestei solicitări, Duet AI va dura câteva secunde pentru a genera una până la patru imagini eșantion. Faceți clic pe oricare dintre imagini pentru a le adăuga direct la diapozitivul curent.
 • Dacă nu vă place niciuna dintre imaginile inițiale, faceți clic pe Vezi mai multe pentru a genera opțiuni suplimentare.
 • Acum ar trebui să aveți o imagine generată de AI care funcționează pentru prezentarea dvs. Doar rețineți că ajută la furnizarea de indicații eficiente pentru cele mai bune rezultate.

    Aplicație de calcul bazată pe gesturi care salvează rezultate [Paid]

  Sfaturi pentru afișarea eficientă a imaginilor pe Google Slides

  Deși am aruncat o privire generală asupra modului de a crea artă AI mai bună, vă vom oferi câteva sfaturi practice pentru a vă ajuta să profitați la maximum de folosirea solicitărilor de imagine pe Google Slides:

 • Specificați detalii, nu abstracții: atunci când furnizați solicitări, gândiți-vă concret. De exemplu, în loc de „o floare drăguță”, ați putea spune „un trandafir roșu cu picături de apă pe petale”. Cu cât includeți mai multe detalii senzoriale – priveliști, texturi, culori, forme etc. – cu atât sunt mai mari șansele de a obține acea imagine pe care o aveți în minte.
 • Limitați oamenii în solicitări: la momentul scrierii, Duet AI se luptă cu generarea de imagini centrate pe oameni, evidențiată de o eroare care spune: „Învățăm încă și nu putem ajuta cu asta. Încearcă altceva.” Deci, rămâneți la scenele naturii, obiectele, animalele și imaginile abstracte.
 • Testați variațiile promptului: modificați în mod sistematic solicitările schimbând adjectivele, schimbând substantivele, ajustând tonul etc. De exemplu, solicitați „o margaretă galbenă strălucitoare”, apoi încercați „o margaretă galbenă vibrantă de gerbera” pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs. De asemenea, puteți documenta solicitări care oferă imagini de înaltă calitate pentru reutilizare.
 • Duet AI facilitează crearea de imagini în Google Slides. Puteți genera lucrări de artă unice doar cu un mesaj text pentru a vă îmbunătăți prezentările. Simțiți-vă liber să fiți creativ și să experimentați cu descrieri.

  Dacă aveți nevoie de inspirație, vedeți articolul nostru despre ideile prompte de artă AI pe care ar trebui să le încercați. Cu o bună utilizare a integrării Duet AI în Google Slides, diapozitivele dvs. vor ieși în evidență ca niciodată.

    14 monitoare pentru bebeluși pe care să le supraveghezi 👀 și să stai aproape de micuțul tău 👶