03/01/2024

Cele mai bune gadgeturi pentru adulții cu ADHD în 2024

Poate fi dificil să-ți amintești lucruri importante și să feri de distragerea atenției atunci când suferi de ADHD. Din fericire, gadget-uri precum căștile cu anulare a zgomotului și trackerele Bluetooth vă pot ajuta să rămâneți la curent cu viața și să vă gestionați ziua în mod eficient.

Cel mai bun instrument de urmărire pentru adulții cu ADHD: Tile Mate (2022)

Ţiglă

Tile Mate (2022) este gadgetul perfect pentru cei care tind să-și piardă lucrurile. Atașați Tile Mate la chei, plasați-l în portofel sau atașați-l la orice altceva pe care îl pierdeți adesea.

Nu numai că poți folosi Tile Mate pentru a te ajuta să-ți găsești gadgeturile, dar pur și simplu apăsând de două ori Tile Mate va forța telefonul să sune, ajutându-te și să-ți găsești telefonul. De asemenea, este o alternativă formidabilă la Apple AirTag.

Tile Mate dispune de o baterie neînlocuabilă de trei ani, o rază de acțiune Bluetooth de 250 de metri și un grad de rezistență la apă IP67. Trecerea la planul premium oferă notificări inteligente dacă lăsați articolul în urmă, precum și rambursarea articolului dacă nu vă puteți găsi articolul cu ajutorul Tile Mate.

Tile Mate (2022)

Cel mai bun tracker

Tile Mate (2022) este un tracker Bluetooth conceput pentru a vă ajuta să vă urmăriți obiectele de valoare și să vă asigurați că nu le veți mai pierde niciodată. Compatibil atât cu Android, cât și cu iPhone, planurile lunare și anuale premium sunt disponibile în aplicația Tile: Making Things Findable, care oferă capacități de urmărire îmbunătățite.

Pro

 • Raza de acțiune Bluetooth de 250 ft
 • Clasament de rezistență la apă IP67
 • Găsiți funcția telefonului dvs

Contra

 • Unele funcții necesită un abonament

Tyler Hayes / MakeUseOf

Lasă în urmă distragerile cu căștile Bose QuietComfort. Aceste căști măsoară nivelul de zgomot din mediul înconjurător folosind mai multe microfoane miniaturale pentru a reacționa eficient și a anula zgomotul extern care distrage atenția. Dacă nu vă place să ascultați sunetul dulce al tăcerii, difuzoarele interne puternice ale lui Bose QuietComfort și Active EQ optimizat pentru volum vă garantează că puteți asculta melodiile preferate la maxim.

  Imprimanta 3D a viselor mele există în sfârșit

Nici nu veți fi întâmpinat cu facilități neașteptate, deoarece căștile Bose QuietComfort acceptă o rază de acțiune Bluetooth de 30 de metri și o autonomie a bateriei de 22 de ore. Cu doar 15 minute de încărcare, veți fi gata să vă blocați până la trei ore din mers.

Nu trebuie să disperați dacă căștile Bose QuietComfort sunt prea scumpe – căștile Soundcore Anker Life Q20 Hybrid sunt o alternativă perfectă și prietenoasă cu bugetul.

Căști Bose QuietComfort

Cele mai bune căști cu anulare a zgomotului

Este simplu să ascultați melodiile preferate sau să vă izolați de un mediu care vă distrage atenția atunci când aveți căști Bose QuietComfort. Muzica, cărțile audio și filmele sunt toate îmbunătățite de sunetul îndrăzneț al lui Bose. Alege dintre patru culori fantastice și lasă distragerile în urmă cu stil.

Pro

 • Suportă Bluetooth și conexiune prin cablu
 • Anularea zgomotului fantastic
 • Durată de viață a bateriei de până la 24 de ore
 • Încărcare rapidă USB-C

Ninja

Ninja Foodi MC1101 Everyday PossibleCooker Pro oferă o lume de posibilități pentru adulții cu ADHD. A avea prea multe gânduri și a uita sarcinile importante se poate întâmpla destul de des celor cu ADHD, așa că ultimul lucru pe care vei dori să-l faci este să bagi o masă la cuptor și să uiți că este acolo.

Cu Ninja Foodi MC1101, poți uita că este acolo fără a-ți arde mâncarea. Acest aragaz multiplu inlocuieste 10 unelte si aparate de gatit, ceea ce inseamna ca tot ce ai nevoie este intr-un singur loc. Pur și simplu setați rețeta la funcția de gătit corectă, cum ar fi gătirea lentă, prăjirea/soterea, abur și multe altele, apoi setați temporizatorul. Este un lucru mai puțin de care să vă faceți griji, dar rezultatul vă oferă o masă fantastică când timpul expiră.

Ninja Foodi MC1101

Cel mai bun pentru gătit

Dezordinea-ti bucataria si mintea cu Ninja Foodi MC1101. Acest fantastic aragaz de 6,5 litri oferă opt moduri unice și poate înlocui aparatele de bucătărie precum aragazele lente, oalele, tigaiele și cratițele. Odată ce ați adăugat ingredientele, tot ce trebuie să faceți este să așteptați ca masa delicioasă să fie gata.

  Cele mai bune 7 instrumente pentru gestionarea adreselor IP - 2020

Pro

 • Controlul temperaturii complet reglabil
 • Opt moduri, inclusiv fierbe și menține cald
 • Capacitate de 6,5 litri
 • Gătește mai repede decât uneltele tradiționale

Contra

 • Poate să nu fie suficient de mare pentru familii mari

Cel mai bun dispozitiv pentru mementouri: Echo Show 10

Amazon

Discutați cu prietenii și familia prin apel video pe Echo Show 10. Datorită funcțiilor sale de încadrare automată și mișcare, Echo Show 10 vă va menține în cadru, chiar dacă vă deplasați. Există și o multitudine de opțiuni de divertisment, inclusiv acces la Netflix, Amazon Music, Spotify și multe altele.

Dar, în afară de divertisment, Echo Show 10 este incredibil de util de avut în preajmă. Dacă aveți tendința de a uita ce aveți nevoie pentru a obține la magazin, cu cine vă întâlniți și unde, sau chiar când trebuie să participați la un eveniment, Alexa vă poate aminti. În general, Echo Show 10 oferă o experiență superbă.

Echo Show 10

Cel mai bun pentru mementouri

Echo Show 10 este mai mult decât un simplu afișaj inteligent. Oferă o lume de posibilități cu comenzi de mișcare, fluxuri live ale camerei, un difuzor încorporat și multe altele. Rămâneți conectat cu prietenii și familia, vizualizați lista de cumpărături și nu ratați niciodată o întâlnire din calendar cu Alexa alături.

Pro

 • Lista de cumpărături, listă de lucruri de făcut și multe altele
 • Difuzoare decente încorporate
 • Poate monitoriza alte echipamente inteligente pentru casă

Blavor

Adulții cu ADHD au adesea mai multe gânduri simultan, ceea ce poate duce la uitare. Dacă uitați să vă încărcați telefonul, tableta sau alt dispozitiv, este posibil să găsiți BLAVOR Solar Power Bank un însoțitor de călătorie la îndemână.

Acest power bank are o baterie de 20.000 mAh, ieșire de 18 W, încărcare wireless, încărcare rapidă și chiar o lanternă. În loc să vă amintiți să vă păstrați toate dispozitivele încărcate, BLAVOR Solar Power Bank poate face totul pentru dvs. Și, dacă se întâmplă să vă placă aventurile în aer liber, campingul sau chiar să mergeți la plajă, BLAVOR Solar Power Bank este rezistent la apă, praf și șocuri.

  Cele mai bune alternative la Kickass Torrents în 2017 și cum să rămâneți în siguranță

Blavor Qi Wireless Solar Power Bank

Cel mai bun dispozitiv de încărcare

Având o baterie de 20.000 mAh care poate fi alimentată cu energie solară, Blavor Qi Wireless Solar Power Bank este echipată cu porturi de încărcare rapidă, încărcare fără fir și o lanternă. Această baterie la îndemână este rezistentă la apă, praf și șocuri IPX5, deci este ideală pentru aventurile în aer liber.

Pro

 • Încărcare rapidă și încărcare wireless
 • Lanterna inclusa
 • Durabil și compatibil pe scară largă

Considerații atunci când alegeți un gadget pentru ADHD

Există câteva semne revelatoare că un adult are ADHD. Simptomele includ nepăsarea, uitarea, abilitățile slabe de organizare, lipsa de concentrare, greșeala lucrurilor și lupta pentru a menține concentrarea asupra unei sarcini la un moment dat. Deși, în unele cazuri, gadgeturile pot fi o distragere a atenției, pentru adulții cu ADHD, unele pot fi și incredibil de utile.

Poate fi cu adevărat frustrant dacă aveți tendința să pierdeți sau să vă pierdeți telefonul, portofelul sau alte articole. Cu atât mai mult când aceste dispozitive sunt scumpe. Gadget-uri precum trackerul Tile Mate (2022) se pot atașa la chei, portofel și altele, așa că dacă uitați unde ați pus ceva, vă puteți urmări cu ușurință lucrurile.

Echo Show 10, pe de altă parte, vă poate ajuta să vă simțiți mai organizat în timp ce rămâneți în fruntea listei de cumpărături și a apelurilor telefonice. Comenzile sale fără mâini îl fac și un excelent asistent de gătit. Este un însoțitor excelent pentru a intra într-un nou hobby (cum ar fi coacerea) în timp ce vă amintiți când este timpul să participați la acea întâlnire importantă. Produse precum Ninja Foodi vă ajută cu cronometre pentru a vă asigura că nu uitați sau gătiți în exces mesele. Iar căștile Bose QuietComfort sunt o modalitate excelentă de a reduce la tăcere distragerile din exterior.

x