12/03/2023

Cum să eliminați semnătura „Trimis de pe iPhone-ul meu” de pe iPhone

Nu vrei să spui tuturor că trimiți e-mailuri de pe iPhone-ul tău? Urmați aceste sfaturi pentru a vă schimba sau elimina semnătura în aplicația Apple Mail.

Dacă sunteți cineva care trimite frecvent e-mailuri de pe iPhone, știți că ștergerea manuală a semnăturii „Trimis de pe iPhone-ul meu” în mod repetat este destul de obositoare. Din fericire, iPhone-ul vă permite să eliminați complet această semnătură sau să o schimbați cu altceva, pentru a vă scuti de bătăi de cap.

Deci, să aruncăm o privire la cum să eliminați sau să editați semnătura „Trimis de pe iPhone-ul meu” de pe dispozitivul dvs. iOS.

Cum să eliminați „Trimis de pe iPhone-ul meu” din aplicația Mail

Puteți să vă schimbați semnătura de e-mail în orice declarație care vă place sau să o eliminați cu totul. Iată cum să eliminați semnătura „Trimis de pe iPhone-ul meu” din aplicația Mail:

 • Deschide Setări, derulează în jos și atinge aplicația Mail.
 • Derulați în jos și selectați Semnătură.
 • Dacă aveți mai multe conturi conectate, veți vedea două opțiuni: Toate conturile și Per cont. Dacă aveți un singur cont conectat, puteți adăuga și elimina conturi de e-mail de pe iPhone pentru a le face să apară.
 • În caseta de text, apăsați tasta Backspace pentru a elimina Sent de pe iPhone-ul meu. Pentru a elimina semnătura complet, lăsați caseta de text goală.
 • Faceți clic pe Mail în colțul din stânga sus pentru a salva modificările.
 •   Cele mai bune 13 servere de joc Empyrion Galactic Survival pentru aventurierii spațiali

  Pentru a vă schimba semnătura de e-mail în acreditările sau în altă declarație, tot ce trebuie să faceți este să înlocuiți textul „Trimis de pe iPhone-ul meu” cu orice doriți.

  De asemenea, puteți aplica textului formatare de bază, cum ar fi Bold, Italic și Subliniat, și puteți modifica alinierea acestuia de la stânga la dreapta. Urmați acești pași pentru a face acest lucru:

 • Atingeți de două ori pentru a selecta un cuvânt sau atingeți de trei ori întregul enunț.
 • Atingeți săgeata dreapta din meniul contextual.
 • Selectați Format și alegeți opțiunea dorită.
 • Data viitoare când deschideți aplicația Mail pentru a redacta un e-mail, veți vedea aceste modificări. În timp ce sunteți la asta, puteți, de asemenea, să învățați cum să utilizați mementourile prin e-mail în aplicația Apple Mail pentru a rămâne la curent cu căsuța de e-mail.

  Eliminați semnătura „Trimis de pe iPhone-ul meu” este ușor

  Aplicația Setări de pe iPhone vă permite să eliminați sau să editați textul semnăturii din e-mailurile trimise din aplicația Apple Mail. Puteți elimina complet semnătura sau puteți crea una nouă pentru fiecare e-mail pe care îl trimiteți. La urma urmei, colegii tăi nu trebuie să știe că ai introdus rapid un e-mail de pe iPhone.

  x