Cum să creezi un ID Apple pentru un copil și să-l adaugi familiei tale

Hardware-ul hand-me-down este un rit de trecere chiar și pentru cei mai împietriți fani ai tehnologiei, așa că pot exista momente în care un copil primește un iPhone, iPad sau iPod touch vechi. Iată cum să le creați propriul ID Apple și să-l adăugați familiei dvs.

ID-urile Apple sunt vitale pentru a ajuta Apple și aplicațiile să facă diferența între utilizatori, iar un ID Apple este necesar pentru a face achiziții în App Store și pentru a vă înscrie la iCloud. Ambele lucruri sunt destul de esențiale pentru utilizarea unui dispozitiv iOS, așa că chiar dacă îi înmânați unui dispozitiv vechi unui copil, acesta va avea nevoie de un ID Apple pentru a-l folosi cu adevărat. Nu lăsa ID-ul tău Apple conectat pentru ei – asta înseamnă doar probleme.

După ce ați creat cu succes un nou ID Apple pentru copilul dvs., îl puteți conecta la „familie,” ceea ce înseamnă că veți avea control asupra acesteia și orice plată din App Store va fi procesată prin metoda pe care o alegeți.

Acestea fiind spuse, iată pașii pe care trebuie să îi urmați.

Cum să creezi un ID Apple pentru un copil

Pentru a începe, deschideți aplicația Setări și apoi apăsați pe numele dvs. în partea de sus a ecranului.

Apoi, atingeți „Partajare în familie” pentru a intra în ecranul unde puteți gestiona toate conturile asociate cu ID-ul Apple al unui părinte.

Atingeți „Adăugați un membru al familiei”, apoi atingeți „Creați un cont pentru copil”.

  10 dileme etice ale IA generativă pe care nu le putem ignora

Atingeți Adăugați membru al familiei, urmat de

Următorul ecran explică faptul că veți fi ghidat prin crearea unui nou cont de copil și că acesta va fi adăugat automat în familia dvs. Atingeți „Următorul”.

Pe următorul ecran, introduceți ziua de naștere a copilului și apoi atingeți „Următorul”.

Următorul ecran afișează Parental Privacy Disclosure. Citiți-l și, dacă sunteți de acord, atingeți „De acord”.

Următorul ecran vă solicită să introduceți codul de securitate (CVV) al cardului care este asociat cu propriul dvs. ID Apple. Dacă nu aveți unul, vi se va solicita să adăugați unul. Atingeți „Următorul” când ați terminat.

Introduceți numele copilului și apoi atingeți „Următorul”.

Acum puteți introduce un nume de utilizator care va fi folosit pentru adresa de e-mail iCloud a copilului. Introduceți un nume unic, apoi atingeți „Următorul”.

Următoarele câteva ecrane vă vor solicita să alegeți trei întrebări de securitate și să oferiți răspunsuri. Acestea vor fi folosite pentru a debloca un cont dacă pierdeți parola, așa că asigurați-vă că selectați ceva ce vă veți aminti atât dvs., cât și copilul dvs.

După ce ați ales cele trei întrebări și ați introdus răspunsurile, veți fi întrebat dacă doriți ca achizițiile să necesite aprobarea dvs. înainte ca acestea să fie procesate. Vă sugerăm să îl porniți.

În cele din urmă, examinați Termenii și condițiile și apoi atingeți „De acord” pentru a finaliza procesul.