12/05/2022

Cum să conectați Spotify la Facebook

În această epocă contemporană în care toată lumea este ocupată și tensionată, un cont Spotify vă poate ajuta să vă ușurați și să vă reîmprospătați starea de spirit. Spotify oferă o varietate de melodii, deoarece este o aplicație de streaming de muzică de prim rang. Dacă doriți, vă puteți conecta contul Spotify cu diverse alte aplicații. În această postare vom discuta cu dvs. Cum să conectați Spotify la Facebook, cum să eliminați Spotify de pe Facebook, să vă conectați la Spotify fără Facebook și alte informații care v-ar putea fi utile. Puteți să vă conectați contul Spotify la Facebook și să partajați lista de redare sau melodiile preferate pe Spotify cu familia și prietenii.

Cum să conectați Spotify la Facebook

Când vă conectați contul Spotify la Facebook, atunci vă puteți conecta la Spotify și cu contul dvs. Facebook. După conectarea ambelor conturi, puteți afișa fotografia și numele dvs. de Facebook în aplicație și, de asemenea, vă puteți căuta prietenii și membrii familiei pe Spotify. Pașii care elucidează Cum să conectați Spotify la Facebook sunt următorii:

1. Mai întâi, deschideți Aplicația Spotify pe dispozitivul dvs.

2. După aceea, atingeți pictograma roată din colțul din dreapta sus pentru a deschide fereastra Setări din aplicația Spotify.

3. Apoi, sub secțiunea Setări, faceți clic pe Social.

4. Apoi, derulați în jos și selectați opțiunea Conectare la Facebook.

5. În cele din urmă, introduceți informațiile de conectare la contul dvs. Facebook și selectați opțiunea OK pentru a conecta Spotify la Facebook.

  Cum să dezactivați postările Facebook sugerate pentru dvs

Cum să eliminați Spotify de pe Facebook

Dacă nu mai doriți să vă conectați contul Spotify la Facebook, nu vă faceți griji pentru că trebuie doar să urmați acești pași simpli de mai jos care explică Cum să eliminați Spotify de pe Facebook.

Pasul I: Creați parola Spotify

Dacă vă conectați la contul Spotify folosind Facebook, atunci va trebui să creați mai întâi o nouă parolă pentru contul dvs. de pe Spotify înainte de a vă elimina contul de pe Facebook.

Pasul II: Eliminați Spotify de pe Facebook

1. Mai întâi, deschideți browserul pe computer și conectați-vă la dvs cont de Facebook.

2. Apoi, pe site-ul Facebook, faceți clic pe pictograma săgeată în jos din colțul din dreapta sus al ecranului.

3. Din meniul derulant, selectați Setări și Confidențialitate.

4. În meniul Setări și Confidențialitate, selectați Setări.

5. După aceea, selectați Aplicații și site-uri web în meniul din bara laterală din stânga.

6. Apoi, în secțiunea Aplicații și site-uri web veți vedea aplicațiile care sunt conectate la contul dvs. de Facebook.

7. Apoi, căutați aplicația Spotify și apoi selectați butonul albastru Eliminare.

8. După ce selectați opțiunea Eliminare, va apărea o fereastră pop-up care vă avertizează că, dacă eliminați Spotify din contul dvs. de Facebook, este posibil să vă ștergeți contul și activitatea.

9. Atingeți caseta de selectare de lângă Ștergeți postările, videoclipurile sau evenimentele postate de Spotify în opțiunea cronologică. Selectați butonul albastru Eliminare.

10. În cele din urmă, pe dispozitiv va apărea o fereastră pop-up pentru a vă spune că contul dvs. Spotify a fost eliminat cu succes.

Cum să vă conectați la Spotify fără Facebook

Pașii demonstrați mai jos vă vor spune cum vă puteți conecta la Spotify fără Facebook.

  Faces.im aduce notificări Facebook Chat Heads pe Google Chrome

Metoda 1: Pentru un nou cont Spotify

Urmați acești pași simpli pentru a face acest lucru:

1. Deschide Înscrieți-vă la Spotify pagina de pe dispozitivul dvs. Această pagină va afișa două opțiuni de înscriere. Puteți alege fie să vă înscrieți cu Facebook, fie cu adresa dvs. de e-mail.

2. În continuare, dacă doriți să vă conectați la contul Spotify fără Facebook, introduceți adresa de e-mail și apoi confirmați-o.

3. După aceea, introduceți parola pe care doriți să o utilizați și toate celelalte informații esențiale. Când ați terminat, selectați opțiunea Înregistrare.

Metoda 2: Pentru un cont Spotify existent

Dacă aveți un cont Spotify existent pe care l-ați creat folosind Facebook, atunci vă puteți conecta la Spotify fără Facebook deconectand Facebook. După ce sunteți deconectat de la Facebook, veți putea să vă conectați la contul Spotify fără Facebook.

Cum să vă conectați la Spotify Web

Dacă nu te-ai înscris încă la Spotify, grăbește-te și fă-o imediat. Puteți descărca Spotify pe telefonul mobil, desktop, tabletă, televizor și multe altele. Spotify oferă, de asemenea, diverse opțiuni de înregistrare, cum ar fi puteți utiliza numărul de telefon sau adresa de e-mail sau conturile Apple sau Facebook. Mai multe informații de înregistrare, cum ar fi data nașterii și sexul, sunt opționale. Metodele de conectare la Spotify web sunt următoarele

1. În primul rând, Descărcați aplicația Spotify pe dispozitivul dvs.

2. În al doilea rând, selectați opțiunea Înregistrare din ecranul de conectare.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. Ce se întâmplă când conectezi Spotify la Facebook?

Ans. Răspunsul la întrebarea cum să conectați Spotify la Facebook este deja discutat mai sus. Acum, ar trebui să știți ce beneficii puteți primi prin conectarea conturilor. Deci, atunci când vă conectați contul Spotify la Facebook, atunci Spotify vă permite să partajați lista de redare muzicală sau melodiile preferate pe Spotify cu familia și prietenii. După conectarea ambelor conturi, prietenii tăi de pe Facebook vor putea vedea ce muzică pe Spotify asculți și, de asemenea, poți colabora cu ușurință la un playlist.

  Cum să blochezi utilizatorii Facebook să-ți trimită mesaje pe Instagram

Q2. Dezactivarea unui cont Facebook afectează Spotify?

Ans. Ștergerea sau dezactivarea contului dvs. de Facebook nu afectează Spotify, vă puteți bucura în continuare de a asculta melodiile preferate conectându-vă cu o parolă sau o adresă de e-mail similară.

Q3. De ce nu pot conecta Spotify la Facebook?

Ans. Motivele acestei probleme sunt că ar putea apărea dacă utilizatorii refuză să-și partajeze informațiile cu Facebook sau dacă conturile utilizatorilor nu sunt conectate corect.

Î4. Cum să deconectați conturile Spotify și Facebook?

Ans. Modalitățile de a vă deconecta conturile Spotify și Facebook sunt să vă deconectați contul Facebook de la Spotify și să deconectați aplicația Spotify de la contul dvs. Facebook.

***

Sper că v-a plăcut să citiți articolul nostru și că sunteți clar despre cum să conectați Spotify la Facebook, cum să eliminați Spotify de pe Facebook, să vă conectați la Spotify fără Facebook etc. Nu vă panicați când întâlniți oricare dintre aceste întrebări deoarece puteți încerca metodele pe care le-am dat mai sus și puteți rezolva problema. Ar trebui să verificați pagina noastră în mod regulat pentru actualizări. Dacă aveți sugestii sau întrebări, trimiteți-le în secțiunea de comentarii de mai jos.

x