08/11/2022

Cum dezactivez temporar TikTok

TikTok este o scurtă platformă de partajare a videoclipurilor pentru ca influenței să-și arate talentul lumii. În mare parte, videoclipurile TikTok se bazează pe sincronizarea buzelor. Mulți oameni au câștigat o mulțime de popularitate datorită acoperirii pe care o obțineți de la această platformă în întreaga lume. Astfel de platforme creează foarte multă dependență și nu este bine pentru tine dacă ești student. Deci, dacă ați decis să dezactivați temporar TikTok, ar trebui să continuați să citiți acest articol. Aici, vom arunca o privire la cum să dezactivați temporar contul TikTok și să reactivați TikTok.

Cum dezactivez temporar TikTok

Vă puteți dezactiva temporar contul TikTok timp de 30 de zile din secțiunea Setări și confidențialitate a aplicației. Citiți până la sfârșit pentru a găsi pașii care explică același lucru în detaliu mai târziu în acest articol.

Puteți dezactiva temporar TikTok?

Da, puteți dezactiva temporar TikTok. Dar asigurați-vă că vă descărcați datele înainte de ștergere, deoarece TikTok vă va dezactiva contul timp de 30 de zile. Dacă nu îl reactivați, toate datele dvs. vor dispărea definitiv și nu va exista nicio modalitate de a le recupera. Vă puteți descărca datele în timpul procesului de dezactivare în sine, așa cum sugerează TikTok să faceți acest lucru atunci când vă dezactivați contul.

Ce se întâmplă dacă vă dezactivați TikTok? Care sunt caracteristicile contului TikTok dezactivat?

Dacă dezactivați temporar contul TikTok, atunci acesta rămâne acolo în baza de date TikTok timp de 30 de zile. Dar oamenii sau urmăritorii tăi nu îți vor putea găsi contul și încărcările pe TikTok. După 30 de zile, contul tău este șters definitiv din baza de date TikTok. Dacă contul tău este dezactivat temporar, nu vei putea accesa nicio caracteristică a contului respectiv, ceea ce înseamnă că nu există funcții ale unui cont TikTok dezactivat.

  Cum să obțineți mai multe monede pe TikTok

Cum să dezactivezi temporar TikTok?

Dezactivarea temporară a TikTok este un proces foarte ușor. Puteți lua în considerare să urmați pașii de mai jos pentru același lucru.

Notă: vă puteți dezactiva contul pentru maximum 30 de zile. După aceea, va fi șters definitiv. Așadar, asigurați-vă că îl reactivați conectându-vă cu acreditările dvs. dacă nu doriți să îl ștergeți definitiv.

1. Lansați aplicația TikTok pe dispozitivul dvs.

2. Atingeți pictograma Profil din colțul din dreapta jos.

3. Atingeți pictograma Hamburger din colțul din dreapta sus, așa cum se arată mai jos.

4. Apoi, apăsați pe Setări și confidențialitate.

5. Atingeți opțiunea Gestionare cont din meniu.

6. Atingeți opțiunea Ștergere cont din secțiunea Control cont.

7. Alegeți opțiunea Plec temporar și apăsați pe opțiunea Continuare din partea de jos.

8. Selectați butonul radio termeni și condiții și apăsați pe Continuare.

Notă: Dacă doriți, puteți face o copie de rezervă a datelor contului dvs. atingând pe Solicitați descărcare.

9. Din nou, apăsați pe opțiunea Continuare după ce ați citit consecințele.

10. Introduceți codul de verificare trimis la numărul dvs. de mobil și apăsați pe Ștergeți contul.

11. Din nou, apăsați pe Ștergere în fereastra pop-up pentru a confirma ștergerea.

Acum ți-ai dezactivat temporar contul TikTok timp de 30 de zile.

Cum să dezactivez contul TikTok? Cum îmi dezactivez contul TikTok?

Pentru a dezactiva TikTok definitiv, puteți urma procesul de ștergere. Dar contul dvs. va fi șters după 30 de zile după încheierea procesului de ștergere. Acest lucru se face pentru a se asigura că utilizatorul este dispus să părăsească TikTok. Puteți lua în considerare următorii pași de mai jos pentru a vă dezactiva contul:

  Instagram Reels vs. TikTok

1. Lansați TikTok și atingeți pictograma Profil din colțul din dreapta jos.

2. Atingeți pictograma Hamburger > Setări și confidențialitate.

3. Apăsați pe Gestionare cont > Ștergeți contul, așa cum se arată mai jos.

4. Selectați opțiunea Plec temporar din listă și apăsați pe Continuare.

5. Atingeți butonul radio pentru a accepta termenii și condițiile.

6. Apoi, apăsați pe Continuare, așa cum se arată mai sus.

7. Din nou, apăsați pe Continuare și introduceți codul de verificare trimis la numărul dvs. de mobil

8. În cele din urmă, apăsați pe Ștergeți contul > Ștergeți din fereastra pop-up pentru a confirma ștergerea.

Ai dezactivat temporar TikTok timp de 30 de zile.

Cum să reactivez contul TikTok?

Pentru a vă reactiva contul TikTok, vă puteți conecta din nou cu detaliile de conectare și vi se va cere să trimiteți o cerere de reactivare. După ce faceți clic pe opțiunea de reactivare, veți avea contul conectat. Urmați pașii menționați mai jos pentru a vedea cum o puteți efectua din contul dvs.

Notă: Puteți reactiva TikTok numai în 30 de zile de la dezactivare.

1. Deschideți aplicația TikTok pe telefon.

2. Atingeți pictograma Profil din colțul din dreapta jos.

3. Atingeți opțiunea Conectare din partea de jos a ecranului, așa cum se arată mai jos.

4. Apoi, apăsați pe Utilizați telefon / e-mail / nume de utilizator.

5A. Introduceți numărul dvs. de telefon și atingeți Trimiteți codul. Introduceți codul primit în câmpul următor.

5B. De asemenea, puteți introduce e-mailul / numele de utilizator și apăsați pe Conectare.

6. În cele din urmă, apăsați pe opțiunea Reactivare pentru a vă recupera contul cu succes.

  Cum să ocoliți o interdicție TikTok

***

Sperăm că acest articol a fost util și că ați învățat să dezactivați temporar TikTok. Spune-ne dacă acest articol te-a ajutat. Aruncă întrebările sau sugestiile în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.