08/18/2022

Cum să obțineți Samsung Password Manager

Cele mai noi smartphone-uri și tablete Galaxy vin cu Samsung Pass, o aplicație gratuită de gestionare a parolelor. Biometria dvs. poate fi utilizată pentru a vă conecta în siguranță la site-uri web și aplicații de pe telefon și în mod convenabil cu Managerul de permise. Nu trebuie să urmăriți toate ID-urile și parolele de cont, deoarece această aplicație vă va ajuta în acest sens. Prin urmare, trebuie să învățați cum să utilizați această aplicație Pass și să începeți configurarea pentru a profita la maximum de ea. Dacă sunteți cineva care caută sfaturi despre același lucru, iată un ghid util care vă va arăta cum să obțineți un manager de parole Samsung.

Cum să obțineți Samsung Password Manager

Puteți obține managerul de parole Samsung chiar din meniul Setări. Continuați să citiți pentru a descoperi pașii care explică pașii detaliați referitor la aceeași mai departe în acest articol.

Notă: Este posibil să observați unele diferențe în setările sistemului modelului dvs. de telefon Samsung în comparație cu cele prezentate în ilustrațiile de mai jos din acest articol. Prin urmare, asigurați-vă setările corecte înainte de a schimba oricare pe dispozitiv.

  Trei moduri de a-ți îmbunătăți casa inteligentă

Are Samsung un manager de parole?

Da, Samsung Pass este o aplicație pentru toate smartphone-urile Galaxy care rulează pe Android 7.0, care vă permite să vă gestionați cu ușurință parolele, detaliile de conectare și detaliile de plată. Vă puteți conecta la site-uri web și aplicații mobile cu acest serviciu de autentificare biometrică sigur și simplu.

Unde este Managerul de parole pe telefoanele Samsung?

Puteți găsi acest manager de parole urmând acești pași:

1. Deschideți aplicația Setări pe telefonul dvs. Samsung.

2. În bara de căutare, tastați Password Manager și apăsați pe opțiunea Password Manager din rezultate.

3. Se va deschide meniul Password Manager unde sunt stocate parolele dvs. salvate.

Cum îmi găsesc Managerul de parole Samsung? Cum folosesc Samsung Password Manager?

Pentru a activa și utiliza Samsung Pass pentru a vă gestiona parolele, urmați pașii de mai jos:

1. Lansați Setări pe dispozitivul dvs.

2. Apoi, apăsați pe Management general.

3. Apăsați pe Parole și completare automată.

4. Apăsați pe serviciul de completare automată > Completare automată cu Samsung Pass ca serviciu implicit de completare automată.

Acum, ați găsit și activat managerul de parole Samsung ca instrument implicit de completare automată.

Unde îmi găsesc parolele salvate? Cum găsesc parolele salvate pe telefonul meu Samsung?

Parolele sunt în general salvate în browserele web. Pentru a accesa parolele salvate, trebuie să urmați instrucțiunile de mai jos:

1. Deschideți browserul Chrome pe dispozitivul dvs.

2. Atingeți pictograma cu trei puncte din colțul din dreapta sus.

3. Din meniu, apăsați pe Setări.

4. Apăsați pe Parole pentru a accesa toate parolele salvate.

  Ce este perioada de grație a aliaților?

Samsung Pass este o aplicație?

Da, Samsung a introdus Samsung Pass, o aplicație de autentificare biometrică care permite utilizatorilor să se conecteze la conturile lor fără a introduce numele de utilizator sau parola. Informațiile de conectare ale utilizatorilor sunt salvate și completate de Samsung Pass. Samsung Pass este managerul implicit de parole pentru telefoanele Samsung Galaxy care rulează Android 7.0 și versiuni ulterioare. Îl găsiți pe Samsung Galaxy Store.

Cum ajung la Samsung Pass pe telefonul meu Samsung?

Urmați pașii de mai jos pentru a obține managerul de parole Samsung pe telefonul dvs. Samsung.

1. Deschide Setări pe telefonul tău.

2. Glisați în jos și apăsați pe Biometrie și securitate.

3. Apăsați pe Samsung Pass.

Notă: În funcție de modele, Samsung Pass poate fi găsit și în opțiunea Ecran de blocare și securitate din meniul principal Setări.

4. Apăsați pe De acord pentru a configura Samsung Pass.

5. Introduceți parola contului pentru verificare și apăsați pe Ok.

6. Scanați-vă amprenta digitală în scopuri de verificare.

7. În cele din urmă, apăsați pe Următorul.

Acum aveți acces la managerul de parole Samsung.

Cum îmi accesez Samsung Pass pe computer?

Nu puteți accesa Samsung Pass pe un computer, deoarece este incompatibil cu toate browserele utilizate pe scară largă, inclusiv Chrome, Firefox și Opera. Pentru a vă conecta, trebuie să utilizați aplicația de Internet încorporată pe telefonul dvs. Samsung pentru a accesa web.

Puteți transfera Samsung Pass pe alt telefon?

Da, puteți utiliza Samsung Pass fără probleme pe până la 5 dispozitive smartphone. Lista dvs. de site-uri salvate și ID-ul/parolele se vor sincroniza între noile dispozitive atunci când utilizați același cont Samsung. Pe fiecare dispozitiv, trebuie, totuși, să vă înregistrați amprentele digitale.

  iLock previne accesul neautorizat la aplicațiile de pe Mac

***

Sperăm că acest ghid a fost util și că ați putut afla cum să utilizați Samsung Password Manager. Dacă aveți întrebări sau sugestii, atunci nu ezitați să le trimiteți în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.