Cele mai mari 5 funcții Android anunțate de Google la MWC 2024

Recomandări cheie

  • Google a lansat MWC 2024 cu câteva funcții noi pentru dispozitivele Android.

  • AI este din nou în centrul atenției cu funcții precum Gemini AI în Google Messages și rezumate AI în Android Auto.

  • Google a început să lanseze aceste funcții Android la nivel global.

REALIZAREA VIDEOCLIPULUI ZILEI

Google a anunțat câteva funcții noi Android la MWC 2024 care ne-au atras atenția. Printre acestea se numără completări bazate pe AI care vă oferă mai multe moduri de a interacționa cu dispozitivele Android. Aici, am selectat cele mai mari funcții care merită atenția ta.

1 Adnotă în Google Docs pe Android

Fără îndoială, cea mai frapantă dintre actualizări pentru utilizatorii de Android este capacitatea de a adnota documente pe Google Docs. Puteți să mâzgăliți și să mâzgăliți pe Google Docs pentru a adăuga comentarii, note și chiar doodle-uri, orice doriți.

Deși pare că se concentrează în principal pe simplificarea editării și realizarea rapidă a documentelor complicate, l-ați putea folosi ca instrument de productivitate colaborativ.

Google

2 Gemini AI în Google Messages

Google aduce rivalul său ChatGPT, Gemini AI, în aplicația sa de mesagerie pentru a crea un răspuns automat la crearea mesajelor. De asemenea, puteți conversa cu Gemenii pe diverse subiecte pentru a obține cunoștințe sau le puteți folosi pentru a vă crește productivitatea, scurtând timpul necesar pentru a vă planifica ziua sau a veni cu idei noi.

Google

3 TalkBack pentru Lens în Google Maps

Google Lens este un instrument puternic în sine. Folosește AI pentru a culege informații, astfel încât să poți explora cu ușurință lumea din jurul tău. În timp ce Google Lens este deja integrat în Google Maps, TalkBack cu Lens în Maps poate citi informații despre locurile și unitățile pe care le găsiți prin camera smartphone-ului dvs.

Google

4 rezumate AI Android Auto

Datorită integrării AI, Android Auto poate rezuma mesajele text lungi pe care le primiți în timp ce conduceți, astfel încât să vă puteți păstra ochii pe drum. De asemenea, poate sugera răspunsuri și acțiuni, cum ar fi partajarea ETA sau inițierea unui apel telefonic, astfel încât să răspundeți la acestea este la fel de ușor ca simpla atingere a ecranului.

Google

5 subtitrări pentru imagini generate de AI

Google folosește din nou AI pentru a îmbunătăți Lookout pentru Android. Acum poate genera automat descrieri pentru aproape orice imagine și le poate citi cu voce tare pentru a ajuta persoanele nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere.

Acestea nu sunt nici măcar toate caracteristicile anunțate de Google la MWC 2024. Per Postarea pe blogul Google, compania oferă, de asemenea, permise Wallet pentru ceasurile Wear OS și indicații de transport public către Google Maps pe Wear OS. Mai important, aplicația Fitbit poate afișa acum statistici de la aplicații și dispozitive terțe care acceptă platforma Android Health Connect.

În cele din urmă, când ascultați Spotify, comutatorul de ieșire de pe ecranul de start Android va afișa dispozitivele Spotify Connect. Acest lucru permite utilizatorilor să asculte muzica lor preferată fără întreruperi în timp ce comută între dispozitive.

Aproape toate funcțiile anunțate de Google urmăresc să facă dispozitivele Android mai accesibile, să vă ajute să fiți productiv și să vă distragă mai puțin atenția de unde aveți nevoie.

  Cum să dezactivați modul sigur în Android