Acum vă puteți crea propria mascotă Android personalizată

Recomandări cheie

  • Creează-ți propria versiune a mascota botului Android personalizând materialul, îmbrăcămintea, accesoriile și recuzita.
  • Există mii de combinații unice disponibile pentru personalizare, făcând fiecare mascota unică.
  • Puteți descărca mascota nou creată ca fișier PNG sau puteți utiliza codul QR pentru a partaja creația dvs. prietenilor.

Acum vă puteți crea propria versiune a mascota Android cunoscută sub numele de „Bot”. Alegând materialul, îmbrăcămintea, accesoriile și recuzita, puteți personaliza The Bot după cum doriți.

Google dorește să vă creați propria mascotă Android

În februarie 2024, Google a lansat un instrument web simplu care vă permite să vă creați propriul bot Android. Acesta nu este un „bot” în sensul AI al cuvântului, ci mai degrabă o versiune personalizată a mascotei, sinonimă cu sistemul de operare mobil Google din 2007.

Google a lansat această diversiune distractivă pentru a coincide cu MWC 2024. Dar sperăm că opțiunea de a crea versiuni personalizate ale mascota Android va continua mult după terminarea evenimentului tehnologic. La urma urmei, este una dintre activitățile distractive pe care le poți face pe telefonul tău Android.

Pentru Google în sine, reprezintă un mic exercițiu de branding. Toată lumea știe ce este Android, dar mascota sa și-a trăit cea mai mare parte a vieții în umbră.

Cum să vă creați propria mascotă Android personalizată

Pentru a vă crea propria mascota Android, mergeți la Creați-vă propria pagină Android Bot pe Android.com. În dreapta, veți vedea o versiune goală a mascota Android, în timp ce în stânga sunt diferitele opțiuni pe care le puteți alege pentru a vă personaliza botul.

  11 Cel mai bun emulator 3D Descărcare pentru APK Android

Mai întâi, alegeți materialul din care doriți să fie făcut botul dvs. Android. Există 25 în total, variind de la culori uni până la ciudățenii, cum ar fi o valiză maro ștampilată, o placă de circuite și o mașină de gumball transparentă.

Odată ce v-ați stabilit pe un material, alegeți niște îmbrăcăminte pentru bot. Există 20 dintre care poți alege sau poți opta pentru a-ți păstra mascota goală. Costumul de piele în stil Kill Bill și costumul de astronaut țesut sunt preferatele mele.

Urmează accesoriul. Există 20 dintre acestea din care puteți alege, inclusiv un plasture pentru ochi de pirat, un halou și o pălărie de vrăjitor. Dar urechile de iepuraș adaugă întotdeauna o anumită notă de clasă procedurilor.

Nu în ultimul rând sunt recuzita. Încă o dată, există 20 dintre care puteți alege și puteți selecta doar unul. Așadar, fă-ți timp pentru a alege cu atenție între o chitară și un amplificator, un controler Xbox, o felie de pizza și multe altele.

Există mii de combinații diferite disponibile, ceea ce face foarte puțin probabil să creați exact aceeași mascota Android ca orice persoană pe care o cunoașteți, cu excepția cazului în care amândoi împărtășiți o sensibilitate de design foarte specifică.

Ce puteți face cu mascota dvs. personalizată Android

După ce ați terminat de creat propriul bot Android, îl puteți descărca pentru dvs. ca fișier PNG sau puteți partaja codul QR pentru ca alții să-l descarce. Din păcate, noua ta mascota Android este doar o imagine statică care nu poate fi integrată în niciun fel în Android – cel puțin pentru moment.

  Cum să obțineți previzualizarea pentru dezvoltatori Android O

Mascota Android există din 2007. În timp ce oamenii s-au referit la ea inițial drept „Bugdroid”, acum Google o numește pur și simplu „Bot”. La fel ca Android însuși, The Bot a suferit multe modificări, cea mai notabilă fiind upgrade-ul la 3D (și, prin urmare, un personaj mai dimensional) în 2023.

Cu toate acestea, aș argumenta că transformarea mascota Android a Google într-o abominație cu imprimeu leopard, purtând urechi de iepuraș și o centură de instrumente, este de asemenea remarcabilă.