Cele mai bune modalități de a citi știrile pe iPhone sau iPad

iPhone-ul și iPad-ul sunt grozave pentru a consuma știri, fie că este vorba de subiecte de actualitate sau cele mai recente din echipa ta sportivă preferată. iPad-ul, în special, este ideal pentru a vă relaxa și a citi, iar noi vă vom spune cum să profitați la maximum de el.

Cu App Store plin până la refuz cu aplicații noi pentru iPhone sau iPad, poate fi dificil să știți pe care să descărcați și, în unele cazuri, să cumpărați. Cu Apple oferind propria sa aplicație de citire a știrilor, Apple News, trebuie să încercați deloc o soluție terță parte? Vă sugerăm că da, și vă vom spune despre unele dintre aplicațiile pe care le folosim pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul nostru, în multe categorii diferite.

Unele dintre aceste aplicații vor fi gratuite, iar altele vor necesita o taxă. Vă vom lăsa să decideți dacă citirea știrilor merită să plătiți.

Să sărim înăuntru!

Feedly

Feedly este o aplicație și un serviciu care a câștigat multă tracțiune atunci când Google și-a închis serviciul Google Reader RSS acum câțiva ani și cu un motiv întemeiat. Un cont Feedly gratuit vă oferă aproape aceeași funcționalitate ca și fostul Google Reader și există aplicații disponibile pentru iPhone și iPad care fac din lectura o experiență plăcută. Puteți adăuga propriile surse de știri, iar Feedly vă va oferi, de asemenea, câteva sugestii dacă vă place.

Un cont Feedly gratuit vă oferă acces la știri din până la 100 de surse, precum și la iPhone, iPad și aplicații web, cu reclame inserate în fluxurile dvs. Dacă doriți să scăpați de reclame, precum și să adăugați surse nelimitate, luați în considerare abonamentul Feedly Pro de 5,41 USD pe lună. Dacă citiți mult, merită și există și multe mai multe funcții introduse.

  Cum să detectați încercările de conectare suspecte cu Zenlogin?

Descărcați Feedly din App Store

Nuzzel

Abordarea pe care o adoptă Nuzzel este foarte diferită de alte aplicații, deoarece nu colectează surse de știri ca atare. În schimb, urmărește persoanele pe care le urmărești pe rețelele sociale și apoi scoate la suprafață linkurile despre care vorbesc. Cu cât oamenii vorbesc mai mult despre un link, cu atât acesta este considerat mai important. Nuzzel vă va arăta linkul, precum și toate persoanele pe care le urmăriți și vorbesc activ despre el. Acest lucru face din Nuzzel o sursă excelentă de conținut, deoarece înseamnă că veți vedea invariabil link-uri pe care nu le-ați întâlni în mod normal. Bonusul? Nuzzel este gratuit.

Descărcați Nuzzel din App Store

Apple News

Aplicația Apple News este disponibilă pe fiecare iPhone și iPad, ceea ce înseamnă că este situată în mod unic pentru a deveni locul de plecare pentru știri. Aplicația este, fără îndoială, cea mai frumoasă dintre mulțime de utilizat și asta poate însemna mult pentru unii oameni, inclusiv pentru noi. Acest lucru nu este bun dacă sursele de știri sunt slabe și, deși Apple News are o mulțime de alegere, nu are totul disponibil și nu poți pur și simplu să-i dai un flux RSS și să-l trimiți pe drum. Site-urile web trebuie să opteze pentru a accepta Apple News, ceea ce înseamnă că există probabil unele site-uri și persoane pe care le citiți care nu sunt disponibile în Apple News. Aceasta poate fi o problemă, la fel și modul în care partajarea știrilor din aplicație transformă adresa URL într-o adresă URL specială Apple News, făcându-l inutil pentru oricine nu o are instalată.

  Care este adresa de e-mail de recuperare a contului dvs. Google și cum funcționează?

Descărcați Apple News din App Store

Necitit

Un cititor RSS clasic care există de mult timp, Unread este aplicația către care mulți dintre așa-numiții utilizatori puternici iOS vă vor împinge și cu un motiv întemeiat. Este o aplicație frumos, dar subestimată. Se îndepărtează și lasă conținutul să vorbească, ceea ce nu este ceva ce pot spune multe aplicații concurente.

Ceea ce ne face atât de mari fani ai Unread este faptul că este un cititor RSS bun, de modă veche, în modelul timpurii App Store. Te duce la conținutul pe care ți-l dorești și iese imediat din cale, astfel încât să poți face ceea ce ai mers acolo să faci: să citești cuvinte. În acest scop, există multe teme care schimbă felul în care arată Unread, făcându-l perfect pentru cei care lucrează la îndemână.

Descărcați Unread din App Store

Inoreader

Factându-se ca un serviciu pentru utilizatorii cu putere, Inoreader este un înlocuitor RSS cu aplicațiile asociate, la fel ca Feedly. Ceea ce face Inoreader atât de puternic este capacitatea sa de a atribui culori cuvintelor cheie pentru a le scoate în evidență sau de a crea filtre pentru a se asigura că anumite tipuri de articole de știri apar împreună. Doriți să vedeți articole din mai multe surse, dar care includ expresiile „iOS” și „RSS” în același articol? Inoreader este aplicația pentru tine. Va trebui să creați un cont gratuit pentru a începe, dar când o faceți, vă puteți conecta la aplicația Inoreader pentru iPhone sau iPad și puteți începe să creați filtre pentru conținutul inimii tale. Ai putea chiar să combinați puterea Inoreader cu Unread, oferindu-vă tot ce este mai bun din ambele lumi.

  10 cele mai bune sfaturi pentru siguranța la locul de muncă pentru a asigura bunăstarea angajaților

Descărcați Inoreader din App Store