03/01/2024

Cele mai bune docuri Nintendo Switch din 2024

Nintendo Switch este una dintre cele mai ușor de luat în mișcare, dar Nintendo Switch Dock? Nu atat de mult. Din fericire, tehnologia implicată nu este proprietară și există o mulțime de alternative de andocare Nintendo Switch care pot umple o nișă de care aveți nevoie, de la portabilitate la funcții suplimentare precum un port Ethernet.

SIWIQU

Având în vedere schema de culori și porturile disponibile, ați putea greși SIWIQU TV Dock Station ca Nintendo Switch Dock oficial, dar nu este. Din fericire, este la fel de bine, dacă nu mai bine, în circumstanțele potrivite. Are un profil destul de scăzut, ceea ce face ușor să găsiți un loc și la fel de ușor de transportat într-o husă de călătorie Nintendo Switch. Picioarele anti-alunecare sunt, de asemenea, un plus binevenit pentru a preveni mișcările bruște, nedorite.

În ceea ce privește porturile, stația de andocare TV SIWIQU are un port USB-A mai puțin decât originalul Nintendo Switch Dock, dar compromisul este că unul dintre porturi este USB 3.0. Acesta este un avantaj dacă doriți să conectați un adaptor Ethernet pentru viteze mai mari de internet sau puteți plăti puțin în plus pentru modelul LAN, care are un port Gigabit Ethernet. Și partea cea mai bună? Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru Nintendo Switch OLED!

Stație de andocare TV SIWIQU pentru Nintendo Switch

Cel mai bun în general

Fiind atât cu profil redus, cât și portabil, stația de andocare TV SIWIQU este o alternativă excelentă pentru Nintendo Switch, cu o schemă de culori potrivită. De la scurtcircuit la supraîncălzire, vine, de asemenea, cu o multitudine de protecții.

Pro

 • Tamponul cu arc previne deteriorarea portului
 • Design cu profil redus și destul de portabil
 • Protecție la scurtcircuit, supraputere, recuperare și supraîncălzire
 • Model LAN disponibil

Contra

 • Nu include cabluri

HEIYING

Dacă ești presat de bani sau cauți o modalitate adorabilă de a-ți încărca consola, stația de andocare Heiying este o opțiune ușor de recomandat, mai ales dacă ai Nintendo Switch Lite. Conceput să arate ca o ciupercă Mario sau PokeBall, este absolut logic să le împerechezi pe cele două.

  Cum să remediați un Mac înghețat

În timp ce stația de andocare Heiying este în esență un încărcător glorificat, nu este lipsită de câteva funcții utile. În partea de jos, veți găsi un inel mare, antiderapant, de cauciuc, care ține docul de încărcare pe loc. Când conectați Nintendo Switch, veți observa căptușeala din silicon din jurul conectorului USB-C pe care se așează confortabil consola, prevenind zgârieturile nedorite.

Stație de andocare Heiying pentru Nintendo Switch

Cel mai bun buget

Stația de andocare Heiying vă încarcă Nintendo Switch-ul cu stil, fie deasupra unei ciuperci, fie a unui Pokeball roșu și albastru. Nu este lipsit de caracteristici, cum ar fi picioarele din cauciuc anti-alunecare și căptușeala care vă protejează consola de zgârieturi.

Pro

 • Două modele grozave
 • Căptușeală din silicon pentru a preveni zgârieturile
 • Inel de cauciuc antiderapant dedesubt

Contra

 • Nu face altceva decât să încarce

Nintendo

Ce opțiune mai bună decât dock-ul oficial Nintendo Switch în sine? Sigur, poate să nu fie la fel de portabil ca alte opțiuni de pe lista noastră, dar fiind dock-ul oficial, vine direct de la Nintendo și asta înseamnă fiabilitate. Sunteți garantat că veți obține o stație de andocare care funcționează perfect cu Nintendo Switch, Switch OLED și Switch Lite.

Nintendo Switch Dock original – pentru că există două modele – vine cu două porturi USB 2.0 și un port USB 3.0. Portul USB 3.0 este ascuns în spate, în spatele ușii stației de andocare. Cu acel port având performanțe îmbunătățite față de USB 2.0, este candidatul principal pentru un adaptor USB-A la Ethernet dacă doriți să vă conectați comutatorul direct la un modem.

Însă Nintendo Switch OLED Dock are un port Ethernet încorporat, dar un port USB-A mai puțin. De asemenea, are un finisaj alb, care este fără îndoială mai bine decât cel complet negru. În ciuda faptului că este „modelul OLED”, acesta acceptă toate modelele Switch. Totuși, va trebui să vă furnizați propriul adaptor de curent alternativ și cablu HDMI.

Set de andocare Nintendo Switch

Opțiunea oficială

73 USD 90 USD Economisiți 17 USD

Dacă preocuparea dvs. principală este fiabilitatea, setul oficial de andocare Nintendo Switch este o idee simplă. Vine cu tot ce aveți nevoie pentru a încărca, afișa și conecta Nintendo Switch-ul la ecranul mare.

  Best Buy fixează consolele Wii?

Pro

 • Include stația de andocare, adaptorul AC și cablul HDMI
 • Modelele OLED și originale funcționează cu toate modelele Nintendo Switch
 • Modelul OLED are un port Ethernet

Contra

 • Stația de andocare Switch originală nu are Ethernet
 • Dock-ul OLED nu include un cablu HDMI și un adaptor AC

D.Gruoiza

Cele mai multe andocuri Switch alternative sacrifică o funcție sau două, dar nu și Switch Dock D.Gruoiza. La fel ca dock-ul original Switch, aveți la dispoziție trei porturi USB-A, dintre care unul este USB 3.0. Și, cu acces la USB-C, puteți încărca și Nintendo Switch în același timp.

O caracteristică căreia îi lipsește stația de andocare Switch originală este un port Ethernet, care a fost rectificat în modelul OLED mai târziu. În loc să ridicați un alt Switch Dock, trebuie să cumpărați o singură dată D.Gruoiza Switch Dock pentru a avea un port LAN. În total, D.Gruoiza Switch Dock vă permite să vă încărcați Nintendo Switch, să vă conectați direct la un modem și să comutați la modul TV.

D.Gruoiza Switch Dock

Cel mai bun andocare cu porturi suplimentare

D.Gruoiza Switch Dock combină cele mai bune aspecte ale modelelor de andocare OLED și Switch originale, strânse într-un pachet destul de mic, cum ar fi un port LAN, HDMI, USB-A 3.0 și capabilități de încărcare.

Pro

 • Stație de andocare Nintendo Switch 6-în-1
 • Design portabil
 • Schema de culori se potrivește perfect cu Nintendo Switch

Contra

 • Rezoluția 4K nu este utilă pe Nintendo Switch

Hagibis

Având în vedere statura sa mică, Hagibis Switch Dock este opțiunea portabilă perfectă dacă iei frecvent Nintendo Switch-ul la drum. Caracteristicile sale încorporate sunt aproape identice cu dock-ul Switch original, doar într-un pachet mult mai subțire, care este, de asemenea, destul de plăcut pentru ochi.

Vă păstrați în continuare capacitatea de a vă conecta la marele ecran cu Hagibis Switch Dock, pe lângă faptul că îl încărcați în același timp, datorită portului său de livrare a puterii de 100 W. Din păcate, aveți doar un port USB-A, spre deosebire de cele trei ale dock-ului original. Este un comerț echitabil, iar portul USB-A pe care îl obțineți este USB 3.0, care este util pentru viteze mai mari de transfer de date.

  Cele mai bune 10 aplicații Walkie Talkie pentru a vă transforma telefonul într-un Walkie Talkie

Hagibis Switch Dock pentru Nintendo Switch

Cel mai bun dock portabil

Cu factorul de formă mic și greutatea redusă, Hagibis Switch Dock este soluția perfectă pentru o stație de andocare portabilă. Funcționează la fel ca Nintendo Switch Dock original, cu alimentare, un port USB 3.0 și HDMI pentru a proiecta consola pe un monitor sau televizor extern.

Pro

 • Foarte mic, ușor și ușor de depozitat
 • Are un port USB 3.0
 • Compatibil cu alte dispozitive

FAQ

Î: Toate stațiile de andocare Switch sunt compatibile cu toate modelele Switch?

Da. Puteți folosi orice model de Nintendo Switch interschimbabil cu toate stațiile de andocare Switch. Acest lucru se datorează faptului că fiecare model – Lite, OLED și original – se încarcă în același mod prin USB-C.

Î: Două switch-uri pot folosi același dock?

Da. Dacă cumpărați un al doilea Nintendo Switch, cele două console pot împărtăși același dock, dar rețineți că doar un singur handheld se poate încărca la un moment dat. Acest lucru funcționează indiferent de modelul pe care îl achiziționați.

Î: Puteți juca Switch pe un televizor fără dock?

Da, dar veți avea nevoie de niște echipamente suplimentare pentru a face acest lucru. Dacă doriți să vă conectați Nintendo Switch la un televizor fără dock, aveți nevoie cel puțin de un adaptor USB-C la HDMI.

Î: Docurile terță parte pentru Nintendo Switch sunt sigure?

Docurile de andocare Nintendo Switch de la terțe părți sunt perfect sigure, atâta timp cât provin de la o companie de renume. Atunci când alegeți un dispozitiv de andocare Nintendo Switch terță parte, doriți să vă asigurați că stația de andocare nu va zgâria ecranul și are protecție la supraîncărcare.

x