03/01/2024

Cele mai bune alternative Fitbit în 2024

Fitbit este un nume uriaș în spațiul portabil. Există o mulțime de alte companii care au ridicat ștacheta, iar găsirea unei alternative Fitbit nu a fost niciodată mai ușoară. Indiferent dacă doriți o experiență completă de ceas inteligent, cu toate clopotele și fluierele, sau un tracker de fitness la preț accesibil, care îndeplinește corect elementele de bază, există o mulțime de opțiuni din care să alegeți.

Justin Duino / MakeUseOf

Galaxy Watch 6 Classic este ca o extensie a unui smartphone Samsung, fiind atât un tracker de fitness, cât și un dispozitiv de comunicare secundar. Senzorul său BioActive 3 în 1 ține evidența ritmului cardiac, a semnalelor și a impedanței bioelectrice, pe lângă faptul că vă urmărește somnul și vă oferă feedback util. Același lucru este valabil și pentru Samsung Galaxy Watch 6 puțin mai mic, dar încă fantastic.

Când ești gata să faci mișcare, la fel este și Samsung Galaxy Watch 6 Classic. Este suficient de sensibil pentru a ști în ce exercițiu vă angajați (din peste 90), va porni un cronometru, vă va urmări distanța și vă va oferi un raport precis despre caloriile arse sau milele parcurse. Și da, o poți lua și înot.

Dacă nu utilizați un dispozitiv Samsung, o opțiune mult mai prietenoasă cu Android este Garmin Venu 3. Are o înclinație puternică către urmărirea fitnessului, cum ar fi caracteristica personalizabilă Morning Report, care vă oferă o defalcare a temperaturii, datei, obiectiv pas, scor de somn și multe altele.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Cel mai bun în general

370 USD 430 USD Economisiți 60 USD

Cu carcasa sa rezistentă, din oțel inoxidabil, SMS-uri, apeluri și multitudinea de funcții avansate de fitness, Samsung Galaxy Watch 6 Classic este cel mai bun ceas dacă ești înrădăcinat în ecosistemul Samsung. Îl poți lua chiar și înot, datorită gradului său de rezistență la apă și praf IP68.

Pro

 • Senzor bioactiv 3-în-1
 • Rezistă la o adâncime de 50 de metri
 • Durată de viață a bateriei îmbunătățită de la ultima generație
 • Acces la aplicații terță parte prin Magazin Play

Contra

 • Unele funcții sunt compatibile numai cu telefoanele Samsung

Cel mai bun buget alternativ Fitbit: Amazfit Band 7

Amazfit

  Cele mai bune 4 instrumente de scanare și enumerare în rețea

Efectuarea de apeluri, trimiterea de texte și gestionarea notificărilor sunt bune, dar au un cost ridicat. Dacă doriți să vă concentrați foarte mult în urmărirea fitness-ului și a sănătății, Amazfit Band 7 vă face la fel de ușor să alegeți o activitate și să alegeți valorile pe care doriți să le urmăriți, cum ar fi caloriile arse sau milele parcurse.

Când nu lucrați, Amazfit Band 7 urmărește și calitatea somnului pe tot parcursul nopții, cum ar fi ciclurile REM, și apoi aplică un scor. Este un pic de informații care este de fapt destul de util pentru a face ajustări la somn. Aceasta este în plus față de senzorii pentru ritmul cardiac, nivelul de stres și nivelul SpO2. Este elegant, accesibil și acoperă bine elementele de bază.

Amazfit Band 7

Cel mai bun buget

Amazfit Band 7 este surprinzător de bogat în funcții, în ciuda faptului că a renunțat la cele mai populare smartwatch-uri, cum ar fi apelurile și mesajele text. În schimb, se concentrează în întregime pe urmărirea sănătății și fitness-ului dvs., cum ar fi senzorul său 3 în 1 și monitorul de activitate.

Pro

 • Urmărește 120 de activități diferite, inclusiv înotul
 • Durată excelentă a bateriei
 • Rezistenta la apa 5 ATM
 • Urmărește ciclurile menstruale, împreună cu mementouri

Contra

 • Formatarea textului este puțin neplăcută
 • Mai bine pentru utilizare ocazională

Cea mai bună alternativă Fitbit rezistentă la apă: Garmin Swim 2

Garmin

Înotul este incredibil de bun pentru corpul tău și pentru unele dintre cele mai bune exerciții pe care le poți face, mai ales dacă suferi de dureri cronice. Desigur, nu există o modalitate mai bună de a obține o citire a performanței dvs. decât cu Garmin Swim 2. Acesta este specializat în urmărirea ritmului, distanței, numărului de lovituri și tipului dvs. și apoi aplică un scor SWOLF care vă spune cât de bine v-ați descurcat.

Ceea ce este deosebit de impresionant este că Garmin Swim 2 poate fi luat aproape oriunde. Cu GPS-ul încorporat și modurile de înot, puteți specifica corpul de apă în care înotați, cum ar fi râurile și oceanele, și totuși puteți colecta cu precizie date despre performanța dvs. Și, deoarece ratingul său de apă este de 5 ATM, ceasul se descurcă cu ușurință la adâncimi de până la 50 de metri.

Garmin Swim 2

Cel mai bun rezistent la apă

Dacă înotul este alegerea ta de exercițiu, Garmin Swim 2 va fi noul tău cel mai bun prieten. Este reglat unic pentru a urmări valorile de înot atât în ​​piscine, cât și în apă deschisă, inclusiv ritmul cardiac deasupra și sub apă.

  Te poți autentifica la contul tău PS4 pe un alt PS4?

Pro

 • Urmărește cu precizie datele din piscine și ape deschise
 • Rezistă la adâncimi de 50 de metri
 • Monitorizează ritmul cardiac deasupra și sub apă
 • Durata de viață a bateriei este de până la 7 zile

Contra

 • În timp ce poate urmări cardio, accentul său principal este înotul

Garmin

Exercitarea zilnică pentru perioade lungi de timp va fi o experiență solicitantă pentru orice tracker de fitness pe care îl iei. Ei bine, pentru orice tracker de fitness care nu este Garmin Forerunner 265. Cu o autonomie uimitoare a bateriei de 13 zile, îți urmărește în liniște performanța, redă muzică, monitorizează HRV și SpO2 și GPS-ul fără a transpira.

Un aspect al Garmin Forerunner 265 care este subapreciat este comenzile tradiționale cu butoane, pe lângă ecranul tactil. Când mâinile sunt transpirate sau pline de cretă, a face față unui ecran tactil este mai puțin decât ideal. Butoanele sunt, de asemenea, destul de mari și bulboase, ceea ce face foarte ușor navigarea prin meniuri.

Garmin Forerunner 265

Cea mai bună durată de viață a bateriei

Garmin Forerunner 265 este perfect potrivit pentru pasionații de fitness din suflet. Nu numai că colectează cu acuratețe date despre sănătate și fitness, ci le folosește pentru a crea un profil unic. Te va anunța dacă poți da puțin mai mult sau dacă împingi prea tare.

Pro

 • Durată de viață a bateriei de 13 zile
 • Creează un profil de sănătate unic bazat pe performanță
 • Are control fizic prin buton, precum și un ecran tactil
 • Compatibil cu Apple și Android

Contra

 • Modul GPS este un consum de baterie dacă îl folosiți 24/7

Cea mai bună alternativă Fitbit pentru utilizatorii Apple: Apple Watch Series 9

Hannah Stryker / MakeUseOf

În ciuda faptului că este în primul rând un ceas inteligent, Apple Watch Series 9 este surprinzător de stivuit cu funcții de fitness, de la senzori la o aplicație dedicată, la care poți transfera date Fitbit dacă faci o tranziție. În tot acest timp, acționează ca un însoțitor pentru smartphone-ul tău, acceptând notificări, precum și putând prelua apeluri și răspunde la mesaje.

Apple Watch Series 9 are capacitatea de a urmări oxigenul din sânge, de a efectua un ECG, de a vă urmări somnul și temperatura și chiar de a primi notificări dacă ceasul detectează că aveți o frecvență cardiacă ridicată, scăzută sau neregulată. Și, dacă intri într-un accident, are atât detectarea accidentului, cât și a căderii și va emite un SOS de urgență. Dacă aveți un iPhone, Apple Watch Series 9 vă permite să vă duceți bunăstarea la următorul nivel.

  9 cele mai bune jocuri de mafie cu cele mai bune misiuni și misiuni secundare

Apple Watch Series 9

Cel mai bun pentru utilizatorii Apple

303 USD 399 USD Economisiți 96 USD

Apple Watch Series 9 continuă să se bazeze pe predecesorii săi, aducând ceasul inteligent și funcționalitatea de urmărire a fitness-ului într-un singur dispozitiv elegant. Este greu să argumentezi împotriva unui ceas care poate rula un ECG și te anunță despre ritmuri neregulate ale inimii, precum și mesaje și apeluri.

Pro

 • O multitudine de senzori
 • Îmbină urmărirea fitnessului cu un ceas inteligent
 • Rezistent la înot până la 50 de metri adâncime
 • Acces la App Store

Contra

 • Lipsește compatibilitatea cu Android

FAQ

Î: Fitbit este întrerupt?

Ca marcă, nu. Cu toate acestea, Fitbit este întrerupt în mai multe țări din UE și APACprecum și America Latină și Mexic. Rămâne de văzut dacă această tendință va afecta SUA, deoarece Google continuă integrarea Fitbit cu propria sa linie de purtabile.

Î: Cum îmi transfer datele Fitbit într-o altă aplicație de sănătate?

Se rezumă la descărcarea aplicației Power Sync pentru Fitbit, sincronizarea datelor cu aplicația respectivă și apoi transferul acelor date într-o nouă aplicație de sănătate, cum ar fi Apple Health și Health Connect (pe Android). Este relativ simplu, dar obositor, așa că, dacă doriți asistență, ghidul nostru despre conectarea Fitbit la Apple Health vă va ajuta să începeți.

Î: Care este diferența dintre un tracker de fitness și un smartwatch?

În timp ce trackerele de fitness și ceasurile inteligente au multe asemănări, un ceas inteligent este în esență un dispozitiv de comunicare secundar. De exemplu, unele dispozitive de urmărire a fitnessului vă pot notifica mesajele și apelurile, dar nu puteți răspunde efectiv; pe de altă parte, ceasurile inteligente pot. Dacă nu sunteți sigur dacă este potrivit pentru dvs., atunci avantajele și dezavantajele noastre privind trackerele de fitness vă vor oferi o perspectivă atât de necesară.

Î: Medicii recomandă utilizarea dispozitivelor de urmărire a fitnessului?

Da! Potrivit unui articol de la Medicina Johns Hopkins, trackerele de fitness sunt un instrument excelent pentru a crea obiceiuri de sănătate mai bune. Cu fiecare monitor de fitness care urmărește performanța dvs., aveți o valoare tangibilă pentru stabilirea obiectivelor.

Î: De ce se stinge atât de repede bateria monitorului meu de fitness?

În afară de faptul că fiecare tracker de fitness variază în ceea ce privește durata de viață a bateriei, un aspect pe care îl împărtășesc este că fiecare caracteristică consumă bateria puțin câte puțin. Rețineți că există senzori încorporați, notificări în fundal, GPS, un afișaj permanent și chiar și muzica redată în mod continuu poate distruge lent, dar sigur, bateria. Ca și în cazul smartphone-urilor, rămâneți la utilizarea funcțiilor în raport cu nevoile dvs. în prezent, cum ar fi dezactivarea GPS-ului dacă nu plecați din calea bătută.

x