Cele mai bune 10 platforme de carduri cadou pentru angajații, partenerii și clienții tăi

Căutați cele mai bune platforme pentru a cumpăra carduri cadou pentru angajat, parteneri și clienți? Am pregătit o listă cu aceleași pentru a vă economisi efortul!

Un card cadou sau un voucher cadou este un fel de card de debit preplătit care deține o valoare monetară certă, care poate fi folosit pentru a face achiziții din magazine cu amănuntul, benzinării, restaurante și alte locuri similare.

Cardurile cadou digitale sau fizice sunt adesea considerate o opțiune mai bună decât un cadou tangibil în scenarii personale și profesionale, deoarece elimină problema de a alege cel mai bun cadou pentru ocazie.

Cardurile cadou sunt un gest minunat de apreciere a angajaților și clienților tăi care rămân loiali companiei tale. Sunt o modalitate excelentă de a plăti stimulente angajaților și clienților și de a promova relații sănătoase.

Inutil să spun că sunt o modalitate ușoară și convenabilă de a recompensa angajații și clienții fără a cumpăra articole fizice.

În plus, cardurile cadou sunt o modalitate splendidă de a arăta aprecierea pentru recomandări și de a-ți promova afacerea. Cardurile cadou pot fi folosite pentru a exprima recunoștința față de clienții dvs. oferind reduceri la unele produse sau oferind upgrade-uri sau servicii gratuite.

Cum funcționează cardurile cadou și cum le puteți valorifica

Un card cadou este un card de achiziție preîncărcat cu fonduri fixe. Acestea sunt de obicei folosite pentru a cumpăra articole de la un anumit comerciant sau companie și sunt disponibile în diferite formate, cum ar fi carduri fizice, carduri digitale și carduri cadou electronice.

Pentru a valorifica un card cadou, destinatarul trebuie să prezinte cardul la o casierie de la magazinul fizic unde se face achiziția. Casiera va scana codul de bare al cardului sau va introduce manual numărul cardului, iar valoarea cardului va fi aplicată automat la achiziție.

Odată ce achiziția este finalizată, soldul rămas va fi afișat pe chitanța cardului. Dacă achiziția este mai mare decât valoarea cardului, destinatarul poate plăti suma rămasă cu numerar, un card de debit sau un card de credit.

La fel, un card cadou digital sau e-cadou este rambursabil online, iar în acest caz, destinatarul trebuie să introducă informațiile cardului la pagina de checkout pentru a plăti achiziția. Aceasta este o opțiune incredibil de convenabilă pentru cei care nu pot ajunge la un magazin fizic.

Cardurile cadou sunt o modalitate excelentă de a oferi cuiva un cadou la alegere. Sunt simplu de folosit și reprezintă un cadou perfect pentru orice ocazie.

Beneficiile trimiterii cardurilor cadou

Cardurile cadou au devenit o modalitate din ce în ce mai populară de a oferi cadouri familiei și prietenilor. Cardurile cadou sunt o modalitate fantastică de a arăta cuiva că îți pasă fără bătălia și cheltuielile de a cumpăra un cadou fizic. Iată câteva beneficii ale trimiterii de carduri cadou:

  Cele mai bune huse Samsung Galaxy S24 din 2024

Comoditate

Cardurile cadou sunt incredibil de convenabile de cumpărat și trimis. Ele pot fi cumpărate online, în magazine sau prin poștă și trimise electronic sau fizic. Deoarece sunt atât de ușor de cumpărat și expediat, sunt o alegere excelentă pentru cadouri de ultimă oră.

Flexibilitate

Cardurile cadou sunt uimitor de flexibile. Puteți alege suma și puteți selecta un card relevant pentru interesele destinatarului. Astfel, puteți personaliza cadoul după bunul plac al destinatarului.

Cost-Eficient

În general, cardurile cadou sunt considerate mai rentabile decât cadourile fizice. Este așa pentru că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costurile de transport sau să vă ocupați de returnări.

varietate

Cardurile cadou oferă cea mai mare varietate de opțiuni de cadouri. Acest lucru le face o opțiune excelentă pentru oricine, indiferent de interesele lor.

Eco-Friendly

Cardurile cadou sunt mai ecologice decât cadourile fizice. Acestea necesită mai puține ambalaje și nu trebuie să fie expediate, ceea ce vă poate ajuta la reducerea amprentei de carbon.

În general, cardurile cadou sunt o modalitate excelentă de a arăta cuiva că îți pasă, fără bătaia de cap și cheltuielile de a cumpăra un cadou fizic.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai alese platforme pe care le puteți vizita și cumpăra carduri cadou demne pentru a le mulțumi angajaților și clienților pentru sprijinul acordat.

extraordinar

Preferat de Pinterest, Microsoft, Google și de mii de alte mărci, Tremendous este o modalitate simplă, rapidă și eficientă de a trimite carduri cadou angajaților tăi la nivel global. Platforma oferă carduri cadou de la peste 700 de retaileri și vă permite să alegeți manual cardurile cadou pe care doriți să le adăugați în catalog pentru destinatari.

Tremendous acceptă opțiuni flexibile de livrare și vă permite să alegeți una dintre cele trei opțiuni, e-mail, URL și SMS, pentru a livra carduri cadou către destinatari.

Caracteristici:

 • Branding personalizat împreună cu fiecare card cadou
 • Trimiteți carduri cadou în vrac
 • Funcții de raportare în avans
 • Automatizați cardurile cadou cu API

Giftbit

Giftbit simplifică procesul de cumpărare, trimitere și urmărire a cardurilor cadou digitale ca tip de recompensă sau parte a programului de stimulare. Platforma are o bază solidă de clienți, inclusiv Universitatea din Toronto, Tesla și Hubspot, datorită abordării directe pe care Giftbit o urmează pentru a trimite carduri cadou.

Trebuie să creați un cont de utilizator gratuit pentru a începe, să personalizați șablonul de card cadou și să trimiteți ofertele la nevoie!

Giftbit vă permite să trimiteți mii de carduri cadou în vrac pentru a simplifica și mai mult procesul. API-ul cardului cadou ajută la automatizarea procesului de onorare a recompensei, iar caracteristica de valorificare a ofertei în aplicație permite utilizatorilor să selecteze, să răscumpere și să-și vadă cardul cadou digital din aplicație în sine.

Caracteristici:

 • Modul de urmărire și raportare pentru a monitoriza progresul programului de recompense.
 • Personalizați „aspectul” cardurilor dvs. cadou digitale pentru a îmbunătăți gradul de cunoaștere a mărcii.
 • Plătiți valoarea nominală a cardurilor cadou și primiți 50% înapoi pentru cele nerevendicate.
  Cum să creați și să vindeți presetări Lightroom: Ghidul final

Coingate

Coingate permite persoanelor fizice și companiilor să cumpere carduri cadou folosind Bitcoin, Litecoin și alte criptomonede similare. Are peste 2000 de opțiuni de carduri cadou de la mărci precum Amazon, eBay și Xbox. Platforma promite livrare instantanee de carduri cadou prin e-mail, indiferent de criptomoneda pe care o utilizați pentru a face achiziția.

Coingate este rapid și sigur și oferă confortul suprem pentru achiziționarea de carduri cadou.

Caracteristici:

 • Opțiunea Lightning Network pentru Bitcoin și Litecoin vă asigură că plătiți întotdeauna taxe de rețea mai mici.
 • Ocoliți restricțiile regionale cu cardurile cadou de la Coingate în timp ce cumpărați abonamente.
 • Livrare instantanee de carduri cadou aparținând unor categorii precum comerțul electronic, călătorii, jocuri și multe altele.

Recompensele BHN

Cunoscut anterior ca Rybbon, BHN Rewards vă permite să oferiți publicului experiențe încântătoare prin carduri cadou care pot crește rezultatele, implicarea și clienții potențiali.

Preferat de echipele de marketing, cercetătorii de piață și cercetătorii academicieni, BHN Rewards depășește restricțiile de locație și îi ajută să ofere recompense angajaților și clienților la nivel internațional.

Caracteristici:

 • Organizează automat recompensele disponibile în funcție de locație și valoarea cardului cadou.
 • Configurați mai multe campanii și urmăriți progresul acestora dintr-un loc centralizat.
 • Livrați cardurile cadou la nivel global prin trimiterea unui SMS de la numerele de telefon dedicate.
 • Previzualizați și experimentați procesul de valorificare a cardului cadou.
 • Implementați standardele și conformitatea industriei pentru a asigura securitatea cardurilor cadou.

Amazon

Amazon este un loc popular pentru a cumpăra carduri cadou pentru angajații, clienții, partenerii de afaceri, membrii familiei și așa mai departe. Își clasifică numărul mare de carduri cadou în funcție de diferite ocazii, ușurând căutarea celor potrivite.

Amazon vă permite să personalizați cardurile cadou digitale prin adăugarea unui videoclip, melodie, animație, muzică sau mesaj personalizat. Platforma vă permite, de asemenea, să trimiteți carduri cadou în vrac, ceea ce este convenabil pentru companii și firme. În general, Amazon este cel mai bun loc pentru a cumpăra carduri cadou pentru fanii sportului sau iubitorii de muzică.

Gyft

Disponibil pe Google Play Store și Apple App Store, Gyft vă permite să cumpărați, să vindeți, să gestionați și să răscumpărați carduri cadou convenabil de pe orice dispozitiv.

Platforma include carduri cadou de la peste 200 de retaileri și acceptă mai multe opțiuni de plată pentru achiziționarea de carduri cadou digitale, inclusiv Bitcoin. Gyft oferă soluția supremă de achiziție de carduri cadou pentru companii pentru a recompensa și a plăti stimulente angajaților lor.

Caracteristici:

 • Configurare ușoară
 • Taxe de tranzacție și manipulare zero
 • Nicio restricție privind comenzile minime
 • Serviciu de la capăt la capăt pentru comandarea, distribuirea și urmărirea cardurilor cadou în vrac
 • Serviciu Clienți excelent

Giftogramă

Oferind carduri cadou de la cele mai populare mărci, comercianți cu amănuntul și servicii precum Amazon, Walmart și Starbucks, Giftogram oferă cea mai bună modalitate de a renunța la presupuneri atunci când trimiteți carduri cadou clienților și angajaților dvs. Dă putere destinatarilor să aleagă cardul cadou care le place, ceea ce îi face să se simtă apreciați.

  Cum se implementează anteturi securizate folosind Cloudflare Workers?

Companiile pot edita catalogul de carduri cadou pentru destinatari în funcție de temă, cum ar fi Restaurante și livrare de alimente, Dining & Entertainment și Health & Wellness, din care destinatarii pot alege ulterior.

Cardurile cadou de la Giftogram pot fi livrate digital sau comandate fizic. De asemenea, este posibilă personalizarea recompenselor cu logo-ul companiei dvs. și un mesaj pentru destinatar.

VanillaGift

Alegeți VanillaGift pentru a-i încânta pe clienții fideli și pe cei dragi ai angajatului, răsplătindu-i cu carduri cadou fizice sau eGiftCards. Cardurile cadou, atât fizice, cât și digitale, pot fi personalizate cu un mesaj personal, logo sau fotografie și cu o paletă de culori diferită, care poate fi modalitatea perfectă de a vă aprecia clienții și partenerii de afaceri.

VanillaGift oferă, de asemenea, carduri cadou Visa preplătite în diverse modele și modele, care pot fi folosite oriunde în Statele Unite. Cardurile cadou variază de la 10 USD la 500 USD, iar valoarea acestor carduri nu expiră și pot fi răscumpărate oricând în orice magazin online sau offline.

GiftCardBunica

Dacă sunteți o persoană fizică sau o companie care caută carduri cadou Visa, carduri cadou Mastercard, carduri cadou Walmart, carduri cadou Home Depot și carduri cadou iTunes, GiftCardGranny este locul potrivit pentru dvs. Este o platformă online care vă facilitează achiziționarea de carduri cadou personalizate în orice cantitate.

Platforma este aprovizionată cu carduri eGift de la peste o mie de mărci premium, iar noi mărci sunt incluse în mod regulat. Puteți fie să livrați cardurile cadou online, introducând adresa de e-mail a destinatarului, fie să comandați carduri cadou fizice, după cum vi se pare potrivit.

GiftCardGranny oferă, de asemenea, carduri cadou în vrac pentru corporațiile care doresc să-și recompenseze angajații și le permite să își personalizeze ofertele adăugând fotografii sau un logo.

XOXODday

Adobe, Pepsi și Capgemini, împreună cu mii de alte start-up-uri și companii mari, au încredere în XOXODay pentru recompensarea și oferirea de stimulente și plata plăților angajaților și partenerilor lor.

Secțiunea sa dedicată recompenselor și stimulentelor digitale permite companiilor să cumpere, să livreze și să urmărească carduri cadou online instantaneu și în siguranță. XOXODay include un stoc bogat de carduri cadou de la peste patruzeci de mii de mărci populare de pe tot globul.

Platforma oferă, de asemenea, o opțiune de cadouri în vrac pentru companii pentru a accelera livrarea cardurilor cadou. XOXODay acceptă, de asemenea, integrarea în aplicație, care permite companiilor să gestioneze cardurile cadou din cadrul modulului de stimulente structurat.

Planurile XOXODay încep de la 199 USD pe lună, facturate trimestrial.

Ultimele Cuvinte

Acestea sunt platformele populare pe care le puteți vizita atunci când trebuie să recompensați sau să arătați apreciere față de angajații, clienții și partenerii dvs. de afaceri. Puteți compara ofertele și planurile de preț ale acestor platforme și puteți alege pe cea care oferă cea mai mare valoare.

De asemenea, puteți explora câteva platforme de cadouri pentru angajați pentru a vă asigura un loc de muncă mai fericit.