09/25/2022

Cele mai bune 10 găzduire de server Terraria pentru toată lumea

Jocurile video avansează pentru a deveni din ce în ce mai sofisticate pe măsură ce vorbim.

Chiar dacă nu poți să ieși cu adevărat să te distrezi și să te aventurezi, tehnologiile emergente au făcut posibil să obții acel fior și entuziasm prin jocurile video.

Puteți lupta pentru a câștiga jocul și a construi un adăpost, a crea arme, a vă face prieteni și a duce jocul la nivelul următor. Grafica de înaltă calitate, elementele și posibilitățile de explorare au sporit popularitatea acestor jocuri video.

Acesta este motivul pentru care avem pasionați de jocuri din toată lumea, inclusiv eu. Există multe jocuri fantastice multi-player, cum ar fi Minecraft, Rust, ARK și dacă joci cu atât de mulți utilizatori pe același server, blocările și problemele frecvente încep să apară în mod repetat.

Prin urmare, aveți nevoie de găzduire de încredere pentru servere de jocuri, alocarea de utilizatori minimi pe un server și prevenirea supraaglomerării acestuia. Ca rezultat, puteți juca jocul cu potențialul maxim fără nicio pacoste sau întreruperi.

Deci, să vorbim puțin despre Terraria și apoi despre cele mai bune servicii de găzduire pe server.

Ce este Terraria?

Terraria este un joc video puternic de acțiune și aventură, care a fost lansat în 2011 de Re-Logic. Prezintă explorare, construcție, pictură, artizanat, minerit, supraviețuire, luptă chiar și cu creaturi periculoase și multe altele într-o lume 2-D generată procedural.

Potrivit Wikipedia, Terraria a vândut deja peste 30 de milioane de copii până în aprilie 2020. Jocul poate fi jucat în modurile single și multiplayer. Îmbină perfect elementele clasice de acțiune și creativitatea jocurilor sandbox pentru a oferi o experiență de joc suprarealistă.

Nu considerați Terraria ca fiind la fel ca un Minecraft 2-D; este mult mai mult decât atât. Include un sistem de jocuri de progres în care obții ore de conținut interesant, aproximativ 200 de tipuri de blocuri, nenumărate rețete de crafting, 4 clase de luptă și tone de accesorii utile pentru apărare, mobilitate și atac.

Fie că ești explorator, aventurier, constructor sau luptător, Terraria are oferte interesante pentru toată lumea. Jocul strălucește mai mult cu modul său multiplayer atunci când cucerești lumea cu prietenii tăi.

Și dacă doriți să vă invitați prietenii, trebuie să alegeți un server Terraria decent pentru a adăuga utilizatori de oriunde în lume.

De ce să alegeți găzduirea serverelor Terraria?

Deși Terraria îți oferă funcția în joc „Găzduiește și joacă”, unde poți invita prieteni prin Steam, sesiunea curentă se termină când părăsești jocul. De asemenea, este predispus la întârzieri frecvente.

Dacă doriți libertate completă în joc 24/7, trebuie să vă configurați un server propriu. Pentru aceasta, puteți alege fie:

 • Închirierea unui server Terraria: presupune o anumită sumă lunară, dar este grozav de utilizat și nu necesită nicio intervenție din partea dvs. De la monitorizare și întreținere până la securitate, atacuri DDoS și backup, furnizorul de servicii se va ocupa de tot.
 • Găzduiți un server pe cont propriu: veți obține control deplin pe server fără a pierde un cent. Dacă aveți cunoștințe tehnice, puteți obține un server cloud și puteți juca cu instalarea și configurațiile.

Cu toate acestea, în cel de-al doilea caz, va trebui să vă gestionați serverul, care are nevoie de întreținere, să vă ocupați de backup-uri, actualizări etc. care necesită muncă suplimentară și bătăi de cap. În afară de aceasta, pot apărea și probleme de securitate, inclusiv porturi deschise care ar putea atrage un atacator și ar putea saluta amenințările de securitate cibernetică.

Prin urmare, închirierea unui server Terraria pare a fi cel mai bun pariu. Pentru aceasta, verificați serviciile de găzduire și alegeți-l pe cel care oferă cea mai bună combinație de caracteristici și prețuri.

HostHavoc

Configurați și lansați dvs Server Terraria folosind instantaneu serviciul de găzduire server de înaltă performanță de la HostHavoc. În prezent, acceptă doar versiunea Steam a jocului Terraria.

Ei susțin și mențin o mare disponibilitate a rețelei prin găzduirea infrastructurilor lor în cele mai bune centre de date, având doar legături în sus de încredere. Drept urmare, vă garantează 99,9% din timpul de funcționare al rețelei. HostHavoc a stabilit cu atenție o rețea largă, care este disponibilă în 11 orașe globale, cu o adevărată redundanță pentru rețele.

Toate planurile includ protecție DDoS gratuită, FTP și acces la manager de fișiere pentru utilizatorii puternici care doresc să-și gestioneze singur serverele. În afară de aceasta, oferă utilizatorilor capabilități de configurare prin intermediul managerului de linie de comandă.

  Remediați utilizarea ridicată a procesorului Ntoskrnl.exe

HostHavoc utilizează panoul de control TCAdmin v2, deoarece este cunoscut pentru o suită de control fiabilă și consecventă, cu instalatori personalizați și caracteristici unice. Sunt încrezători în serviciile lor și de aceea oferă o garanție de rambursare a banilor în 72 de ore.

Prețul începe de la 0,70 USD/slot sau 16,80 USD/lună pentru 24 de sloturi.

AleForge

Luați-vă jocul la îndemână pentru a lupta, a explora și a construi pentru glorie AleForgeserverele lui Terraria. Joacă modded sau vanilla cu tModLoader fără nicio grijă în lumea magică a jocurilor.

Găsiți lucrurile de care aveți nevoie cu ușurință și rapid în timp ce vă gestionați serverul de joc cu panoul lor de control rafinat, backup-uri automate, programul de instalare a modurilor și multe altele. Interfața este puternică, dar foarte ușor de utilizat atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru cei începători.

Aveți libertatea de a instala conținut Steam Workshop, pluginuri, modpack-uri și multe altele cu câteva clicuri. Ei folosesc o rețea globală cu mai multe locații de server în 5 locații, inclusiv 3 în SUA și câte una în Australia și Europa.

Aceste facilități au redundanță reală și fiabilitate pentru a oferi un timp de funcționare de 99,9%, astfel încât să vă puteți bucura de un joc neîntrerupt. Pentru a începe cu Terraria, trebuie doar să alegeți un plan și să efectuați plata pentru a vă implementa serverul.

Acestea oferă caracteristici ușor de personalizat, asistență rapidă a experților și teste gratuite timp de 10 zile pentru a decide dacă doriți să continuați, să îl anulați sau să vă actualizați planul. Caracteristicile găzduirii pe server sunt:

 • Procesoare de mare viteză cu unități SSD NVMe
 • 1-clic pe programul de instalare a modului
 • Activare instantanee a serverului
 • Notificări automate și programare de sarcini

AleForge acceptă tModLoader pentru toate planurile lor, începând de la doar 0,60 USD/slot. Sau puteți alege planul de încercare gratuit pentru a beneficia de 1 CPU, 5 utilizatori, 5 GB spațiu și 1 GB memorie. Planurile plătite încep de la 4,5 USD/lună pentru 1 CPU, 5 jucători, spațiu nelimitat, memorie de 1 GB.

Broccoli indiferent

Broccoli indiferent este o companie de găzduire de servere cunoscută pentru creativitatea sa. Sunt furnizorul perfect de server pentru jucătorii cu personalități creative. Construiește, crează și explorează pe serverul tău Terraria, știind că furnizorul tău de server te sprijină.

Ei promit hardware de calitate (adică întârziere minimă), un panou de control personalizat (plus integrarea Discord) și servicii pentru clienți de top. Configurarea unui server Terraria necesită un singur clic. Și, deoarece oferă o perioadă de încercare gratuită de două zile, puteți porni serverul fără a introduce informații de plată.

Echipa lor de asistență este întotdeauna disponibilă prin Discord sau e-mail, așa că dacă întâmpinați probleme la configurarea serverului sau la utilizarea tModLoader pentru a vă instala modurile preferate, ei vor răspunde rapid.

Indifferent Broccoli are servere în America de Nord și Europa, iar mașinile lor variază de la 64 GB la 128 GB. Aveți opțiuni pentru a vă asigura că serverul dvs. se potrivește nevoilor dvs.

Încercați Indifferent Broccoli dacă sunteți în căutarea unui server gazdă prietenos, util și eficient pentru serverele dvs. Terraria. Oferă o perioadă de încercare gratuită de două zile, urmată de 12 USD pe lună pentru un server Terraria cu hărți mici.

XGamingServer

Oricine iubește jocurile video retro va înțelege cu siguranță semnificația Terraria. XGamingServer Găzduirea serverului Terraria oferă toate funcțiile pe care le doriți. Panoul său de control ușor de utilizat și intuitiv vine cu o mulțime de funcții.

Veți obține copii de rezervă automate, un manager de fișiere îmbunătățit cu o lansare cu un singur clic a SFTP, baze de date MySQL, opțiunea de a crea programe, de a invita utilizatori și multe altele. XGamingServer se concentrează mai degrabă pe performanță decât pe păstrarea sloturilor fixe pentru jocuri.

Odată ce plasați o comandă, veți primi un link în e-mail în 5 minute și apoi puteți începe să vă configurați serverul. Obțineți o gestionare fără probleme a serverului și protecție împotriva atacurilor DDoS puternice, deoarece poate identifica vulnerabilitățile din diverse aplicații.

Bucurați-vă de multiplayer Terraria la maximum cu servere de înaltă performanță. Monitorizează continuu pentru a se asigura că defecțiunea sistemului este diagnosticată în timp, fără a împiedica viteza. XGamingServer folosește Intel i7 6700k/7700k și AMD Ryzen 7 pentru a vă oferi performanțe mai bune cu o lățime de bandă de cel puțin 15 Mbps, rezultând ping-uri mai mici. Are două centre de date în Europa și Canada.

Închiriază-ți serverul Terraria la doar 15 USD/lună și obține 100% din procesor de 3,50 GHz, 4 GB DDR4 RAM< DISK RAID 1, 30 GB SSD și multe altele.

Bisect Gazduire

Puneți în funcțiune serverul dvs. de găzduire Terraria în câteva minute de la Bisect Gazduire. Cu panoul lor de control neted lângă tine, nu trebuie să-ți mai faci griji pentru server, deoarece ei se ocupă de tot, astfel încât să te poți concentra pe deplin pe jocul tău.

  Cum să utilizați liniile directoare pentru a alinia obiectele PowerPoint

Serviciul de găzduire vă permite să vă personalizați serverul și să-l rulați după cum doriți, pentru a crește senzația de emoție, fără a cheltui mulți bani. Au mai multe locații de server răspândite în întreaga lume, inclusiv Europa și Statele Unite.

Nu vă faceți griji pentru configurațiile rupte sau actualizările proaste; fac backup zilnic la serverul tău Terraria, astfel încât să fii ferit de problemele care apar din cauza acestor scenarii. Bisect Hosting oferă jocuri cu cele mai recente versiuni și, de asemenea, le puteți actualiza cu ușurință la lansarea noii versiuni.

Instalați tModLoader sau tShock pe serverul Terraria pentru a vă îmbunătăți jocul. Oferă 4 pachete pentru găzduirea serverelor Terraria, începând de la doar 2,99 USD/lună, cu sloturi nelimitate, 1 GB RAM și 5 GB spațiu SSD NVMe.

Fragnet

Fragnet oferă o soluție complet personalizată iubitorilor de jocuri și vă permite să începeți să jucați cu pachete accesibile. De asemenea, puteți face upgrade rapid la planuri superioare fără a vă sabota setările. Nu impun restricții asupra dimensiunii lumii, spațiului pe disc sau pluginurilor instalate.

Fragnet vă urează bun venit să rulați serverul Terraria așa cum alegeți să limitați doar numărul de sloturi pe care le închiriați. Instalați orice modificări populare pe serverul dvs. în câteva secunde prin intermediul panoului de joc. Panoul lor de control gata de fabricație oferă acces nerestricționat, astfel încât să puteți gestiona serverul și să-l porniți imediat după ce îl comandați.

Luptă, explorează, construiește și sapă cu ușurință în timp ce te joci pentru a supraviețui. Căutând comori și materii prime și fabricând mașini, echipamente și estetică, aveți o mulțime de opțiuni pentru a face totul cu ușurință. Fragnet vă permite să vă bucurați de Terraria cu acțiunile clasice care se îmbină cu creativitatea în stil sandbox pentru a vă oferi o experiență de joc primordială.

Jucătorii pot controla lucrurile din călătoria lor până la destinație. Ele oferă mai multe specificații de server de jocuri, astfel încât să puteți începe cu planul de bază, să vă construiți jocul și să faceți upgrade atunci când este timpul. Serverele dvs. vor fi configurate instantaneu, alimentate cu unități SSD și panouri de joc, inclusiv un server de voce gratuit și monitorizarea infrastructurii 24/7.

Prețul începe de la doar 0,76 USD/slot și acceptă o gamă largă de metode de plată, inclusiv PayPal, Stripe, Skrill, HiPay, Bitcoin, Paysafe și principalele carduri de credit.

G-Portal

Server Terraria de G-Portal permite jucătorilor să construiască clădiri robuste și să conducă bătălii palpitante oricând doriți. Închiriază-ți serverul imediat cu preplătit împreună cu Gamecloud. Înseamnă că nu ești obligat prin contracte și poți schimba oricând jocurile cu o mare flexibilitate.

Odată ce plata este finalizată, serverul dvs. Terraria va fi online în câteva minute cu cel mai recent hardware și hard disk-uri SSD NVMe. Acestea oferă copii de rezervă de 50 GB pentru jocurile și configurațiile salvate.

De asemenea, beneficiați de protecție DDoS cu o tehnologie de ultimă oră alimentată de partenerul lor – Corero. G-Portal oferă numai servere Terraria cu licență oficială. Îi puteți contacta prin telefon, forum, wiki, e-mailuri și bilete pentru a căuta ajutor.

Ei au centre de date situate în 14 locuri globale care acoperă toate cele 6 continente, inclusiv țări precum SUA, Canada, Brazilia, Regatul Unit, Spania, Germania, Rusia, Africa de Sud, Japonia, Taiwan, Singapore și Australia. G-Portal acceptă plăți prin PayPal, Sofort, Paysafecard și principalele carduri de credit.

CitadelServers

Pătrundeți mai adânc în aventura și fiorul Terraria găzduind serverul dvs. de pe Citadel Servers. Panoul de control bogat în funcții vă permite să personalizați și să gestionați cu ușurință serverele, astfel încât să vă puteți bucura de joc la maximum.

Puteți instala modificări și hărți, puteți modifica setările, schimbați locațiile și multe altele cu un singur clic. Reinstalați, opriți, porniți sau reporniți sarcinile pentru a obține control deplin asupra jocului dvs., în afară de programarea sarcinilor pentru executarea de copii de siguranță, scripturi etc.

Editați configurația serverului cu un clic, schimbați-i parola și numele, vizualizați activitățile serverului, setați permisiunile și așa mai departe. Puteți, de asemenea, să implementați serverul instantaneu și să îl faceți copii de rezervă cu sau fără un program în câteva secunde pentru a vă securiza datele.

Citadel Servers vă permite să instalați mod cu 1 clic fără a configura din nou un script sau o bază de date. În panoul de control, puteți vizualiza toate actualizările disponibile. Acceptă atelierul Steam, tShock și tModloader.

  WinTrezur vă permite să criptați fotografiile și să setați o imagine ca parolă

Au o acoperire globală a rețelei cu 18 locații, astfel încât să vă puteți conecta la jucători de oriunde din lume. Infrastructura cu latență scăzută a Citadel Servers mărește aventura, indiferent unde vă aflați.

Prețul lor începe de la 0,16 USD/slot.

LogicServers

Joacă jocuri Terraria pline de aventură, cum ar fi Journey’s End LogicServers și ține pasul cu fiorul acestui gameplay uimitor. Toate serverele lor de găzduire vin cu protecție DDoS împotriva atacurilor de diferite tipuri.

În momentul în care efectuați plata, ei vor iniția instantaneu procedura de configurare pentru a începe jocul mai devreme. Activați modurile pe serverul de joc și, dacă vă blocați, urmați ghidurile lor simple.

LogicServers folosește cel mai bun hardware pentru servere de jocuri cu procesoare puternice, stocare SSD și uplink-uri gigabit pentru performanță optimă. Panoul de control TCAdmin alimentează serverele lor de jocuri care oferă o experiență de utilizator mai rapidă și fără efort.

Au locații de server în 11 locații globale, acoperind 5 continente care includ America de Nord, America de Sud, Europa, Asia și Australia. Prețul lor începe de la doar 0,67 USD/slot sau alegeți 9 USD/lună pentru 10 sloturi.

Nodecraft

Luptă pentru glorie, supraviețuire și avere jucând Terraria cu serverul de înaltă performanță găzduit de Nodecraft. Ele oferă servere la prețuri accesibile fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea, astfel încât să puteți profita la maximum de jocul dvs.

Interfața lor NodePanel 2 se pornește și rulează fără efort în câteva secunde. Prezintă numărul de jucători, statisticile, procentajul RAM, puterea rețelei și multe altele. Panoul unic vă permite să aveți control deplin asupra setărilor și modificărilor de configurare.

Indiferent dacă ești un începător sau un jucător experimentat, nu vei întâmpina dificultăți în gestionarea serverului, în schimb, obții super-viteză și stabilitate pentru a-ți satisface foamea de jocuri. În plus, vă oferă compatibilitate cu dispozitivele mobile cu o aplicație simplificată disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android.

În acest fel, puteți gestiona cu ușurință serverul dedicat Terraria de pe telefon și puteți juca oriunde și oricând. În prezent, aceștia acceptă cele mai bune servere de jocuri pentru PC, cum ar fi modurile, folosind tModLoader și ediția mobilă Terraria.

Ei evită supraîncărcarea serverelor prin alocarea a maximum 12 jucători pe dispozitiv. Ca rezultat, serverul dvs. poate accesa mai multe IO-uri de disc, nuclee CPU și RAM. Acest lucru, la rândul său, ajută și la protejarea serverului de blocări și întârzieri comune.

Caracteristici:

 • Serverele Nodecraft folosesc în principal procesor de 3,8+ GHz de la Intel, E-2174G, Xenon sau echivalent
 • SSD de nivel enterprise
 • 32 GB RAM ECC pentru stabilitate și viteză mai bune
 • Hard disk de calitate enterprise
 • Și-au construit infrastructura pe sistemul de operare Linux pentru performanțe excelente
 • Protecție DDoS cu o rețea de înaltă performanță pentru o securitate strictă
 • 12 centre de date situate pe 5 continente

Prețul lor începe de la doar 9,98 USD/lună, unde aveți și libertatea de a schimba jocurile oricând doriți, fără taxe suplimentare. În plus, există o garanție de rambursare a banilor de 7 zile, care este complet fără riscuri pe care o puteți încerca.

Cum să alegi cel mai bun server de găzduire Terraria?

 • Când alegeți furnizorul de găzduire a serverului Terraria, verificați caracteristicile și serviciile pe care le oferă în raport cu prețul. Alegeți doar funcțiile de care aveți nevoie cu adevărat.
 • Vedeți numărul de sloturi sau jucători alocați într-un plan și potriviți-l cu nevoile dvs.
 • Oferă și alte jocuri precum Rust, ARK etc., așa că poți schimba dacă vrei?
 • Dacă doriți să adăugați mod-uri, alegeți un server care îl poate suporta, cum ar fi tShock, tModLoader etc., astfel încât să puteți adăuga cu ușurință mod-uri și plugin-uri.
 • Aflați despre locațiile serverului lor, mai ales dacă aveți jucători din alte părți ale lumii, pentru a minimiza decalajul.
 • Verificați cât spațiu de memorie oferă, astfel încât jocurile dvs. să nu încetinească sau să se blocheze.

Concluzie

Sper că această listă cu cele mai bune găzduiri de server Terraria vă ajută să alegeți furnizorul de servicii cu care vă puteți bucura de joc la maximum, fără întreruperi sau întârzieri.

x