Cele mai bune 10 aplicații pentru a transfera bani în siguranță la nivel internațional în 2023

Aplicațiile mobile de transfer de bani le permit utilizatorilor să trimită și să primească bani electronic folosind smartphone-urile lor.

Aceste aplicații sunt sigure și convenabile pentru a trimite bani celor dragi la nivel internațional, fără niciun efort suplimentar.

Adesea, ei economisesc mult timp pentru verificări manuale, depuneri de numerar în conturi bancare și vizitând bănci pentru a efectua transferuri internaționale de bani.

În acest articol, vom discuta pe scurt despre aplicațiile de transfer de bani și care sunt cele mai populare pentru transferul de bani la nivel internațional.

Ce sunt aplicațiile de transfer de bani?

Aplicațiile de transfer de bani vă permit să trimiteți și să primiți bani unei persoane sau unei afaceri rapid și în siguranță. Aceste aplicații facilitează tranzacțiile cu bani și nu trebuie să vizitați băncile personal pentru a gestiona un cont.

În mod normal, aplicațiile de transfer de bani oferă un portofel digital conectat la contul dvs. bancar sau la cardul de credit, unde puteți stoca bani și îi puteți folosi pentru plățile online de facturi.

Majoritatea aplicațiilor de transfer de bani sunt concepute pentru a fi utilizate în granițele locale ale țării. Cu toate acestea, există unele aplicații de transfer de bani care permit plăți internaționale, plătesc facturi internaționale și oferă portofele digitale.

Aplicațiile internaționale de transfer de bani au în mod normal servicii de conversie valutară încorporate care vă permit să trimiteți bani în moneda locală și sunt convertiți automat în moneda locală a destinatarului. Aplicațiile percep în special o taxă mică pentru gestionarea conversiilor și a transferurilor internaționale de bani.

Să începem prin a explora cele mai bune liste de aplicații de transfer de bani.

Remitly

Remitly este o aplicație de transfer de bani rapidă și sigură care permite transferuri de bani către peste 3000 de bănci și peste 350.000 de locații de ridicare a numerarului de pe tot globul. Unele nume de bănci de încredere includ Bancoppel, BDO, Banreservas, GT Bank, Bank Alfalah, Polaris Bank, ICICI, MCB și multe altele.

Puteți folosi contul dvs. bancar, cardul de credit sau cardul de debit pentru a trimite bani în întreaga lume. Cu Remitly, obțineți timpi de livrare garantați și actualizări de transfer în timp real, iar destinatarii pot colecta numerar fără să plătească o taxă.

Remitly are o evaluare medie de 4,9 stele pe magazinul de aplicații Apple datorită asistenței sale pentru clienți, fără taxe ascunse și oferte. Platforma are o echipă dedicată de asistență clienți disponibilă 24/7 pentru a vă ajuta în limbile engleză și spaniolă.

Caracteristici:

 • Mai multe straturi de securitate
 • Fără taxe pentru primirea banilor
 • Acoperire de rețea a peste 150 de țări
 • Asistență clienți 24/7

Descărcați: iOS | Android

OFX

OFX este o companie de servicii financiare deținută de Australia, care permite utilizatorilor să efectueze transferuri internaționale de bani. Aplicația este folosită de peste un milion de utilizatori și permite transferuri în peste 170 de țări.

Este disponibil ca platformă online, precum și sub forma unei aplicații mobile. OFX oferă rate de schimb competitive și comisioane mai mici, ceea ce o face o opțiune profitabilă pentru persoanele fizice de a transfera bani în diferite țări.

În plus, oferă, de asemenea, funcții precum contracte forward, comentarii la bursă, alerte de preț, diagrame de rate și ordine limită. OFX operează în cadrul unor cadre de reglementare și urmează protocoale avansate de securitate și tehnici de criptare end-to-end pentru a proteja tranzacțiile clienților.

  Cum să piratați parola WiFi

Caracteristici:

 • Suportă peste 55 de monede
 • Rețea de transfer din peste 190 de țări
 • Urmărire ușoară a transferului
 • Comisioane mai mici în comparație cu băncile
 • Asistență globală pentru clienți 24/7

Descărcați: iOS | Android

Înţelept

Wise este o companie fintech care a câștigat popularitate pentru serviciile sale de transfer internațional de bani rentabile. Acceptă peste 50 de valute și puteți trimite bani în mai mult de 170 de țări folosind aplicația Wise plătind o taxă minimă de curs valutar.

Înregistrarea pe Wise este ușoară. Vă puteți înscrie online pe site-ul lor sau puteți utiliza aplicația gratuită Wise. Pentru a trimite bani, trebuie să completați detaliile contului bancar al destinatarului și să plătiți prin ACH, transfer bancar sau carduri de debit/credit. Odată ce transferul sumei este inițiat, destinatarul poate urmări plata utilizând linkul Wise de transfer de plată.

Pe lângă serviciul standard de transfer de bani, Wise oferă și conturi Borderless pe care utilizatorii le pot folosi pentru a deține fonduri. Funcția este potrivită în special pentru proprietarii de afaceri care se ocupă cu mai multe valute sau își plătesc angajații în diferite țări. Aderă la regulile de combatere a spălării banilor pentru a asigura tranzacțiile sigure ale clienților.

Caracteristici:

 • 50 de valute acceptate
 • Rețea de transfer din peste 170 de țări
 • Autentificare cu doi factori
 • Integrare cu Amazon, Stripe și Xero

Descărcați: iOS | Android

WorldRemit

WorldRemit oferă servicii internaționale de transfer de bani, inclusiv transferuri de portofel mobil, depozite bancare și centre de ridicare de numerar. Aplicația acceptă peste 70 de monede și acoperă peste 130 de țări în care puteți trimite bani aproape instantaneu.

Pentru a începe, trebuie să descărcați aplicația WorldRemit și să deschideți un cont folosind adresa dvs. de e-mail. Apoi, puteți începe să trimiteți și să primiți bani la nivel internațional. Puteți plăti banii transferați folosind cardul dvs. de debit/credit sau printr-un cont bancar.

Cu WorldRemit, puteți trimite bani direct din contul dvs. bancar în contul bancar al destinatarului. Platforma are și o funcție de bani mobil care vă permite să stocați bani pe telefonul mobil. Este o modalitate sigură și ușoară de a transfera bani, de a plăti facturile și taxele și de a efectua plăți pentru cumpărăturile dvs. online.

Caracteristici:

 • Funcție de reîncărcare a timpului de antenă mobil
 • Asistență pentru rețea de transfer de bani în 150 de țări
 • Taxa de transfer la costuri reduse
 • Asistență clienți 24/7, 365 de zile

Descărcați: iOS | Android

PayPal

PayPal este una dintre cele mai utilizate aplicații de transfer de plăți, în care peste 400 de milioane de utilizatori au încredere. O veți găsi în majoritatea proceselor de plată din aplicațiile de cumpărături online sau în timp ce plătiți facturile online. Datorită respectării politicilor de combatere a spălării banilor și de cunoaștere a clienților, transferul internațional de bani este securizat cu PayPal.

Începeți să transferați bani este ușor cu Paypal. Trebuie să creați un cont PayPal de pe site-ul lor oficial și să adăugați o sursă de finanțare, cum ar fi un cont bancar sau un card de credit. Odată ce verificarea online este finalizată, puteți trimite și primi bani peste granițele internaționale.

  Cum să creați pictograme pentru aplicații folosind Midjourney

În timp ce trimite bani la nivel internațional, PayPal convertește automat suma din moneda ta în moneda destinatarului, pe baza cursului de schimb curent. Există, de asemenea, o taxă pentru conversia valutară și o taxă de transfer de bani. Uneori, este posibil să găsiți o diferență în cursul de schimb comparativ cu cursul actual al pieței.

Caracteristici:

 • Acceptă plăți ACH și procesare eCheck
 • Autentificare cu doi factori securizat
 • Țară Conformitate cu reglementările PCI
 • Managementul comerțului electronic
 • Opțiune de facturare recurentă pe mai multe perioade

Descărcați: iOS | Android

Venmo

Venmo este o aplicație de plată socială care permite utilizatorilor să trimită și să primească bani. Vă permite să împărțiți facturile, să efectuați plăți de utilități și să transferați bani oriunde către prietenii și familiile dvs. din întreaga lume.

Una dintre caracteristicile care ies în evidență în Venmo este aspectul social feed. Permite utilizatorilor să vadă și să comenteze tranzacțiile prietenului lor pe baza setărilor de confidențialitate. Fluxul social și descrierile adaugă un element de rețea socială la această aplicație de plată.

Această interfață ușor de utilizat și caracteristicile de rețele sociale o fac o aplicație populară de transfer de bani în rândul tinerilor.

Venmo oferă, de asemenea, un card de debit fizic pe care utilizatorii îl pot folosi ca și cardurile de debit bancare obișnuite. Din punct de vedere al securității, folosește criptare end-to-end și măsuri moderne antifraudă, cum ar fi autentificarea cu doi factori.

Caracteristici:

 • Procesarea plăților ACH
 • Funcția de plăți parțiale
 • Oferă card de credit și debit Venmo
 • Trimiteți bani gratuit în comparație cu cardurile de credit

Descărcați: iOS | Android

MoneyGram

MoneyGram oferă servicii de transfer de bani și alte servicii financiare pe tot globul atât prin platformele sale digitale, cât și prin locațiile sale de vânzare cu amănuntul. Permite utilizatorilor să trimită bani peste granițe și să plătească facturile internaționale la cursurile de schimb bugetare.

MoneyGram are aplicații care facilitează transferul de bani. Acesta oferă o funcție pentru a calcula taxele de transfer estimate înainte de a efectua tranzacții de transfer de bani.

Aplicația are o listă totală de peste 13.000 de companii pentru efectuarea plăților facturilor. De asemenea, puteți seta transferuri automate de bani recurente în funcție de necesități. Cu funcția recent lansată de MoneyGram, puteți cumpăra, vinde și păstra criptografii folosind aplicația.

Caracteristici:

 • Servicii de transfer de bani în peste 200 de țări
 • Aplicație dedicată pentru iOS și Android
 • Securitatea monitorizării activității online 24/7
 • Autentificare biometrică

Descărcați: iOS | Android

Revolut

Revolut este o aplicație de furnizor de servicii financiare fondată în 2015 pentru a simplifica procedurile financiare complexe. Aplicația oferă o serie de servicii financiare, inclusiv plăți online ale comerciantului, opțiuni de investiții precum cripto, tranzacționare cu acțiuni, asigurări și instrumente legate de bani.

Revolut are o funcție de transfer internațional de bani care vă permite să trimiteți bani către conturi bancare de încredere din țări străine din aplicația lor. Are cursuri de schimb competitive și, de asemenea, are opțiunea de a alege între viteze de transfer standard sau expres.

Caracteristici:

 • Funcții inteligente de bugetare
 • Funcție încorporată de tranzacționare cu acțiuni
 • Taxe mici pentru transferurile internaționale
 • Interfață UI curată

Descărcați: iOS | Android

Zelle

Zelle este o aplicație de transfer de bani folosită de obicei pentru a trimite bani prin conturile bancare din SUA. Este o aplicație ușoară și, dacă banca sau uniunea dvs. de credit se integrează cu Zelle, există șanse mari ca aceasta să fie disponibilă în aplicația dvs. bancară mobilă.

  Cum să remediați „IM-urile și apelurile dvs. vor ajunge la Microsoft Teams”

După ce vă înregistrați în aplicația Zelle, puteți trimite sau primi bani prin numărul dvs. de telefon mobil din Statele Unite ale Americii sau prin adresa de e-mail a destinatarului. Aplicația poate fi folosită de consumatorii individuali și proprietarii de întreprinderi mici pentru tranzacțiile de zi cu zi. Este gratuit și nu există taxe pentru trimiterea și primirea de bani prin Zelle.

Zelle este conceput în primul rând pentru transferuri interne în Statele Unite. Aplicația a câștigat popularitate deoarece plățile sunt procesate rapid și este adoptată de instituțiile majore, facilitând transferul de bani în siguranță de către persoane.

Caracteristici:

 • Plăți divizate
 • Disponibilitate pe scară largă în Statele Unite
 • Integrari cu multe banci
 • Gratuit și sigur

Descărcați: iOS | Android

Meta Pay este platforma de plată a Facebook, cunoscută anterior ca Facebook Pay. Este o modalitate ușoară și sigură de a efectua plăți de pe Facebook, Instagram și WhatsApp Messenger.

Configurarea și utilizarea Meta Pay este ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați plata preferată pe Facebook pentru prima dată, apoi o puteți conecta pe Instagram fără a fi nevoie să reintroduceți detaliile de plată. Platforma poate detecta activități neautorizate folosind tehnologia sa antifraudă, făcând-o mai sigură.

O caracteristică care iese în evidență în Meta Pay este că puteți plăti din Instagram fără a părăsi platforma.

Caracteristici:

 • Plată încorporată prin platforma social media
 • Tehnologie de securitate antifraudă
 • Autentificare biometrică
 • Asistență rapidă pentru clienți

Puteți chiar să contribui la cauza strângerii de fonduri trimițând autocolante de donații pe Instagram Stories.

Întrebări frecvente

1. Cum funcționează aplicațiile de transfer de bani?

Cu majoritatea aplicațiilor de transfer de bani, trebuie să creați un cont și să vă verificați identitatea. După verificare, puteți începe să trimiteți și să primiți bani prietenilor, membrilor familiei sau angajaților dincolo de frontiere. Puteți plăti suma de transfer prin cont bancar, debit sau card de credit.

2. Cât costă aplicațiile de transfer de bani?

Aplicațiile de transfer de bani percep de obicei o taxă pe tranzacție. Această taxă depinde de o serie de factori, cum ar fi țara în care trimiteți bani, suma transferului, moneda implicată, cursul pieței și așa mai departe. Unele aplicații percep o sumă fixă ​​sau un anumit procent din suma transferului.

3. Sunt aplicațiile de transfer de bani sigure?

Aplicațiile de transfer de bani urmează regulile și reglementările internaționale pentru a transfera bani în siguranță la nivel global. Cele mai multe dintre aceste aplicații au, de asemenea, funcții de securitate anti-fraudă, care îngreunează accesul la banii atacatorilor cibernetici.

Nota autorului

Acum că am trecut în revistă cele mai utilizate aplicații internaționale de transfer de bani, este greu de concluzionat care este cea mai bună.

Iar răspunsul absolut variază în funcție de cerințele dvs., cum ar fi locul în care doriți să transferați bani, ratele de schimb și taxele aplicabile.

În plus față de punctele de mai sus, este, de asemenea, de remarcat să verificați dacă aplicațiile respectă regulile și reglementările pentru a asigura plățile internaționale în siguranță.

În concluzie, Revolut aplică cea mai ieftină taxă de transfer, Wise este, de asemenea, o soluție rentabilă, iar PayPal datorită gamei sale largi de integrări.

Apoi, verificați cele mai bune alternative PayPal pentru ca freelancerii să primească plăți.