12 cele mai bune adaptoare wireless CarPlay pentru a face conducerea în siguranță

Întârzii la o întâlnire și navighezi printr-un trafic intens, când dintr-o dată telefonul tău sună. Nu îndrăznești să-ți iei ochii de la drum sau mâinile de la direcție, dar, în același timp, acesta ar putea fi o chemare importantă. Sună cunoscut? Aceasta este o captură-22 cu care ne-am confruntat cu toții în repetate rânduri. Cu toate acestea, cu adaptoarele wireless CarPlay, puteți participa la acel apel și vă puteți conduce și mașina.

Conduceți mult? Vrei să-l faci distractiv? Consultați cele mai bune aplicații Android Auto pentru a face șofatul sigur și distractiv.

Ce sunt adaptoarele wireless CarPlay?

Adaptoarele wireless CarPlay vă permit să vă conectați mașina la telefon și să vă bucurați de toate aplicațiile sale pe ecran, minus orice fire sau cabluri.

Beneficiile:

 • Comoditate
 • Indicații de orientare mai bune prin Hărți
 • Nu trebuie să vă manipulați telefonul pentru a efectua apeluri sau pentru a primi și trimite mesaje, pentru a vă conecta la muzica preferată etc.

Piața adaptoarelor Wireless CarPlay are o mulțime de modele de diferite mărci și este posibil să nu știi care se potrivește nevoilor tale. Pentru a simplifica lucrurile, ne-am făcut cercetările și am enumerat cele mai bune 12 adaptoare wireless CarPlay pentru a face conducerea în siguranță, astfel încât să puteți interveni în situații de urgență fără a ateriza singur într-unul.

WQQBFF

WQQBFF este compatibil cu sistemele Apple CarPlay. Cu acest dispozitiv, puteți accesa diverse servicii Apple de pe telefon, cum ar fi apeluri telefonice, asistent Siri și navigare, fără a atinge telefonul. Puteți utiliza acest dispozitiv pe iPhone, iOS 10+ și majoritatea modelelor de mașini începând cu 2016.

Caracteristici cheie:

 • Ușor de utilizat: este un dispozitiv plug-and-play. Nu aveți nevoie de actualizări neplăcute sau de vreun software suplimentar pentru a începe să utilizați acest dispozitiv.
 • Conducere complet automatizată: După configurarea acestui dispozitiv Wireless CarPlay cu telefonul dvs., acesta se va conecta automat cu telefonul dvs. de fiecare dată când porniți motorul. Bucurați-vă de conexiuni rapide, deoarece vine cu un modul WIFI de 5 Ghz încorporat.
 • Compatibilitate largă: Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la compatibilitate, deoarece adaptorul este compatibil cu peste 600 de modele de mașini.

WQQBFF este compatibil cu iPhone, iOS 10+ și majoritatea modelelor de mașini începând cu 2016.

AutoSky 2023 Pro Edition

AutoSky facilitează o experiență de condus fără griji și mai relaxată. Acest dispozitiv permite utilizatorilor să convertească CarPlay cu fir în CarPlay fără fir.

Caracteristici cheie

 • Configurare rapidă: Adaptorul AutoSky Wireless CarPlay este ușor de configurat și se conectează automat după prima conexiune. Tot ce trebuie să vă asigurați este că Bluetooth este activat după configurarea setărilor WiFi.
 • Actualizări simple: verificați codul QR din manualul acestui adaptor și scanați-l pentru a obține cele mai recente actualizări.
 • Compatibilitate largă: Acest adaptor este compatibil cu peste 600 de modele de mașini.
 • Flexibil: În funcție de modelul CarPlay din fabrică, puteți utiliza modulele de 2,4 GHz și 5 GHz pentru a conecta acest adaptor la telefon.
  Cum se importă un fișier VDI în VirtualBox

AutoSky este compatibil cu smartphone-urile Apple de la iPhone 6 și versiuni ulterioare, care rulează pe iOS 10 și versiuni ulterioare.

OTTOCAST

OTTOCAST oferă o funcție plug-and-play unică, în care tot ce trebuie să faceți este să conectați adaptorul, să porniți WiFi-ul telefonului și să asociați Bluetooth-ul pentru a vă conecta automat.

Caracteristici cheie

 • Plug & play: configurați o dată și bucurați-vă de o conexiune automată ori de câte ori porniți motorul.
 • Compatibilitate largă: Acest adaptor funcționează perfect cu peste 600 de modele de mașini cu sisteme Factory OEM Wired CarPlay. Cu toate acestea, nu este compatibil cu dispozitivele Android.
 • Performanță superioară: Acest adaptor are un cip 5G încorporat, care se traduce în conexiuni rapide și rate de transfer de date.

Adaptoarele wireless CarPlay OTTOCAST sunt compatibile cu iPhone.

URJD

URJD vă permite să accesați fără fir aplicațiile telefonului, cum ar fi Mesaje, Navigare, Google Maps, Siri și multe altele.

Caracteristici cheie

 • Design compact: Acest dispozitiv este compact pentru a se asigura că nu ocupă atât de mult spațiu în mașina ta.
 • Conectare ușoară și rapidă: configurarea pentru prima dată este ușoară și rapidă. După aceea, acest dispozitiv se conectează în aproximativ șase secunde de fiecare dată când porniți motorul.
 • Varietate de modele de mașini compatibile: este compatibil cu majoritatea mașinilor cu Factory Wired CarPlay din 2015.

URJD este compatibil cu dispozitivele care rulează pe iOS 10+, de la iPhone 6 și versiuni ulterioare.

Eleacc 5.0

Eleacc 5.0 vă permite să utilizați fără fir, cu avantajul suplimentar de a oferi online cea mai recentă actualizare de firmware pentru acest adaptor pentru actualizări.

Caracteristici cheie

 • Mic, dar puternic: Acest adaptor de dimensiunea palmei ocupă doar puțin spațiu în vehiculul dumneavoastră. Acest produs are două tipuri de cabluri de date; USB de tip A la C și de tip C la C.
 • Rapid: Bucurați-vă de conexiuni rapide cu suport WiFi de 5,8 GHz și Bluetooth 5,2. Următoarea generație și tehnologia de filtrare a semnalului asigură că conectivitatea nu întârzie sau nu se întrerupe.
 • Plug and play: După prima instalare, se va conecta automat la telefon când porniți motorul.
 • Compatibil cu multe modele de mașini: este compatibil cu aproape 98% dintre mașinile și iPhone-urile OEM cu fir CarPlay.

Adaptorul Wireless CarPlay Eleacc 5.0 este compatibil cu iPhone-urile și are o rată de compatibilitate ridicată de peste 98% cu vehiculele.

Phoebus Link convertește mașinile cu CarPlay încorporat din fabrică în sisteme wireless. Acest produs cântărește doar 4,2 uncii și are actualizări permanente de firmware pentru a se asigura că adaptorul funcționează pe cel mai recent software.

  Cum să resetați routerul ATT

Caracteristici cheie

 • Plug and play: acest adaptor se conectează automat la telefon după pornirea motorului mașinii.
 • Suportă multe vehicule: Adaptorul Phoebus Link Wireless CarPlay este compatibil cu majoritatea mașinilor din 2015 cu sisteme CarPlay cu fir.
 • Operațiuni hands-free: vă puteți bucura de diverse funcții, cum ar fi controlul vocal și asistentul Siri, fără să atingeți telefonul în timp ce conduceți.

Adaptoarele Phoebus Link wireless CarPlay sunt compatibile cu iPhone 5 și versiuni ulterioare.

CARLIET

CARLIET transformă mașinile Apple CarPlay cu fir OEM din 2015 în sisteme wireless. Acest adaptor moștenește perfect modul CarPlay din fabrică și transferă toate aplicațiile telefonului pe ecranul mașinii.

Caracteristici cheie

 • Plug and play: După prima instalare, telefonul se va conecta automat la sistemul CarPlay ori de câte ori porniți motorul. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că ați activat o conexiune wireless pe telefon și că nu este deja conectată la alte dispozitive.
 • Rapid: Bucurați-vă de transmisie rapidă de 5 Ghz cu transfer de date de mare viteză și latență audio scăzută.
 • Conducere fără mâini: răspunde la apeluri și accesează hărți și toate aplicațiile de mesagerie de pe telefon fără a-l atinge.

CARLIET acceptă iPhone 6 și modelele de mai sus și versiunile iOS care sunt 10 și mai sus. În plus, acceptă doar mașini cu Apple CarPlay OEM (cablat).

Auformer

Auformer convertește mașinile CarPlay cu fir OEM în sisteme wireless. Acest adaptor este compatibil cu aproape 98% dintre mașinile produse din 2013 și cu un sistem CarPlay din fabrică.

Caracteristici cheie

 • Plug and play: nu aveți nevoie de software sau hardware suplimentar pentru a conecta adaptorul wireless Autoformer CarPlay la iPhone. După prima instalare, adaptorul se conectează automat la iPhone atunci când porniți motorul.
 • Compact: Acest adaptor are un design elegant, ușor, care îl face ușor de transportat fără a ocupa mult spațiu în vehiculul dumneavoastră.
 • Rapid: Acest adaptor are un modul de 5,8 GHz, ceea ce face conexiunea și transferul de date fără întreruperi.
 • Ușor de actualizat: puteți obține întotdeauna cele mai recente funcții atunci când actualizați online firmware-ul adaptorului wireless Autoformer CarPlay.

Adaptoarele wireless CarPlay Auformer acceptă iPhone IOS 6 și versiuni ulterioare.

GUSSLM

GUSSLM vă permite să mențineți funcția CarPlay completă și să accesați servicii precum control vocal, asistent Siri, mesagerie și navigare fără fir și fără a atinge telefonul.

Caracteristici cheie

 • Plug and play: după prima instalare, adaptorul se conectează automat la iPhone atunci când porniți motorul.
 • Compatibilitate largă: puteți utiliza peste 600 de modele de mașini cu sisteme Wired CarPlay instalate din fabrică.
 • Rapid: Bucurați-vă de conexiuni rapide, deoarece acest adaptor are încorporat un modul WIFI de 5 Ghz pentru transfer rapid de date.
  6 moduri de a face față epuizării în jocuri

GUSSLM este compatibil cu modelele de mașini din 2015 și acceptă iPhone-uri cu iOS 13 și versiuni ulterioare.

CPCGER

CPCGER vă asigură că nu mai aveți de-a face cu firele încurcate, deoarece vă transformă CarPlay cu fir într-unul fără fir. Permite accesul nativ la apeluri, aplicații de mesagerie și navigare fără conexiuni prin cablu pe telefon.

Caracteristici cheie

 • Ușor de configurat: nu aveți nevoie de software sau hardware suplimentar pentru a configura acest adaptor cu iPhone. Ai nevoie doar de sistemul CarPlay cu fir, telefon și acest adaptor.
 • Compatibilitate ridicată: Acest adaptor are peste 600 de modele de mașini cu sisteme CarPlay din fabrică.
 • Experiență de conducere automată: După configurarea inițială, conexiunea va fi stabilită automat când porniți motorul, deoarece un modul WIFI de 5 Ghz încorporat îl alimentează.

CPCGER este compatibil numai cu Apple CarPlay.

CarlinKit 3.0

CarlinKit 3.0 este util atunci când vă convertiți CarPlay cu fir într-un sistem wireless. Acest adaptor funcționează numai cu mașini care au Wired CarPlay și unele modele aftermarket.

 • Ușor de conectat și redat: după prima configurație, acest adaptor se conectează automat la telefonul dvs. oricând porniți vehiculul.
 • Compatibil cu diverse vehicule: Adaptorul Carlink 3.0 Wireless CarPlay este compatibil cu majoritatea mașinilor lansate începând cu 2015 și au funcția CarPlay.
 • Experiență hands-free: odată ce adaptorul este conectat la telefon, puteți accesa toate aplicațiile telefonului de pe ecran fără a-l conecta la CarPlay cu un cablu.

CarlinKit 3.0 este compatibil cu modelele de telefoane de la iPhone 5 la iPhone 14 Pro Max.

AutoSky

AutoSky este un adaptor plug-and-play. Acceptă extensii USB-A și USB-C, deservind o gamă largă de modele CarPlay.

Caracteristici cheie

 • Ușor de configurat: aveți nevoie doar de acest adaptor, de un sistem Wired CarPlay și de iPhone pentru a începe să utilizați acest dispozitiv. Conexiunile ulterioare vor fi automate atâta timp cât conexiunea dvs. wireless este activată pe telefon.
 • Compatibil cu multe mașini CarPlay: Adaptorul AutoSky Wireless CarPlay este compatibil cu peste 600 de mașini cu Wired CarPlay.
 • Actualizări online: puteți actualiza firmware-ul acestui adaptor scanând codul QR din manual pentru a căuta actualizări online.

Încărcătoarele wireless CarPlay AutoSky se potrivesc iPhone 6 și versiuni ulterioare, cu compatibilitate cu sistemul de operare cu iOS 10 și versiuni ulterioare.

Cine este cel mai puternic adaptor dintre toate?

Alegerea celui potrivit poate părea complicată, având în vedere atât de multe adaptoare wireless CarPlay listate. Cu toate acestea, compatibilitatea este punctul decisiv, deoarece caracteristicile majorității modelelor sunt similare. În plus, alegerea va depinde și de alți factori, cum ar fi bugetul dvs. și modelul CarPlay din fabrică din mașina dvs. Odată ce ai modelul potrivit, tot ce trebuie să faci este să stai pe spate și să lași asistentul vocal să facă restul, cu excepția conducerii.

În timp ce adaptoarele wireless CarPlay vă vor face telefonul mai accesibil în timp ce conduceți, iată cele mai bune accesorii pentru mașini inteligente de care aveți grijă!