10 purificatoare de aer pentru a combate aerul poluat și pentru a respira ușurat

Într-o lume afectată de poluare, purificatoarele de aer apar ca niște faruri de speranță, luptă împotriva contaminanților pentru a aduce un oftat de ușurare.

Cu tehnologie de ultimă oră și angajament neclintit față de puritate, filtrează particulele dăunătoare, transformând spațiile în sanctuare de liniște. Echipate cu filtre HEPA avansate, captează poluanții, alergenii și mirosurile evazive. Acest lucru ne protejează și bunăstarea respiratorie.

De la case la birouri, aceștia acționează ca niște santinele tăcute, asigurând aer curat pentru toți. Respirați adânc în timp ce vă ghidăm prin ceața poluării, hrănindu-vă spiritul cu aer răcoritor.

Inspiră promisiunea unui viitor mai strălucitor, unde cerul albastru domnește, iar oftat de ușurare devine imnul unei lumi renaște.

Importanța purificatoarelor de aer la case🏡

Un purificator de aer joacă un rol important în stabilirea unui mediu sănătos acasă. Elimină cu succes poluanții periculoși și îmbunătățește calitatea aerului. Ar trebui luat în considerare un purificator de aer, în special cu preocupările tot mai mari legate de poluarea aerului.

Praful, părul de animale de companie, polenul, compușii organici volatili (COV) și chiar germenii sau virușii pot face ca aerul din interior să fie mai contaminat decât cel din exterior. Respirația acestor toxine poate duce la alergii, tulburări respiratorii, episoade de astm și repercusiuni pe termen lung.

De ce ar trebui să folosiți purificatoare de aer?

👉 Un purificator de aer bun poate elimina eficient contaminanții din aer precum murdăria, polenul, alergenii, sporii de mucegai și bacteriile. Persoanele cu alergii, astm sau tulburări respiratorii vor beneficia cel mai mult de pe urma acestui lucru.

👉 Utilizarea purificatoarelor de aer îmbunătățește calitatea aerului din interior prin îndepărtarea particulelor periculoase. Nivelul de poluare a aerului din interior este de peste cinci ori mai mare decât cel al aerului exterior. Are multe consecințe asupra sănătății.

👉 Gătitul, animalele de companie, fumătorii sau substanțele chimice pot contribui, de asemenea, la crearea de mirosuri jignitoare pe care purificatoarele de aer le ajută să le elimine. Ele fac împrejurimile mai plăcute împrospătând aerul.

👉 Dormitul într-un mediu curat îți poate îmbunătăți calitatea somnului. O experiență de somn mai plăcută și mai răcoritoare este posibilă de purificatoarele de aer. Acest lucru elimină alergenii din aer care ar putea interfera cu somnul.

Când ar trebui să folosiți purificatoare de aer?

Atunci când calitatea aerului din interior trebuie îmbunătățită, cum ar fi atunci când sunt prezenți o mulțime de alergeni sau poluanți, trebuie utilizat un purificator de aer; persoanele cu alergii, astm, alte sensibilități sau tulburări respiratorii ar putea beneficia cel mai mult de pe urma acestuia.

În casele cu animale de companie, în sezonul de polen și în locații cu o calitate proastă a aerului exterior, fumat sau substanțe chimice, purificatoarele de aer ar putea fi de ajutor. Acest lucru face o casă mai sănătoasă și mai plăcută.

  Convertiți MKV în MP4 cu aceste 11 instrumente online

Să enumerăm cele mai bune purificatoare de aer pentru a combate aerul poluat și a-ți filtra aportul de substanțe nocive!

Purificator de aer LEVOIT

Vă prezentăm purificatoarele de aer Levoit, care purifică aerul, evitând utilizarea luminii UV-C, deoarece poate afecta animalele de companie și persoanele cu astm bronșic. Core 200S împrospătează aerul de cinci ori pe oră în spații de până la 17 m2 (183 ft2). Datorită cadrului mic și designului la 360 de grade. Core 200S este înțelept dacă suferiți de alergii la fum sau la poluarea aerului.

Caracteristici:

 • Filtrul H13 True HEPA colectează 99,97% din poluanții din aer cu o eficiență de 0,3 microni. Prefiltrul ultrafin din nailon și filtrul de carbon activat de înaltă eficiență captează particulele mari și absorb mirosurile și mirosurile.
 • Core 200S purifică aerul la niveluri de zgomot de până la 24 dB.
 • Core 200S este compatibil cu Amazon Alexa și Google Assistant.
 • Accesibil de oriunde și are o configurare ușoară.

Purificatorul de aer LEVOIT respectă cerințele stricte ale Californiei și este certificat ETL, FCC și CARB.

Purificatoare inteligente de aer Govee Life

Făcându-și prezența cu noul mod automat, detectează calitatea aerului. Purificatoarele inteligente de aer Govee Life pot modifica automat viteza de filtrare în funcție de calitatea aerului pe care o simte. Veți fi bucuroși să auziți că dispozitivul este eficient din punct de vedere energetic pentru utilizare pe tot parcursul zilei. Consumă mai puțin de 0,9 kWh de energie electrică zilnic.

Caracteristici:

 • Purificatorul de aer pentru dormitor H7123 are cu 30% mai mult carbon și un filtru HEPA H13. Prefiltrul lavabil reduce înfundarea și mărește durata de viață a filtrului cu 6 până la 8 luni.
 • Filtrele lavabile pot curăța o cameră de 198 de metri pătrați de cinci ori pe oră.
 • De asemenea, poate curăța camere de 991 de metri pătrați o dată la oră. Aceasta captează cel puțin 99,97% din particulele de 0,3 microni din aer.
 • Control inteligent prin aplicație sau Alexa.

Este posibil să respiri neîntrerupt aerul proaspăt în timp ce dormi. Datorită luminii afișajului filtrului de aer și unui zgomot redus de rulare de aproximativ 24 dB.

Purificatoare de aer AROEVE

Indicatoarele luminoase de calitate în timp real pentru o calitate bună, moderată sau slabă a aerului sunt caracteristicile cheie ale purificatorului. Purificatorul de aer AROEVE combină tehnologia de terapie cu lumină UV-C și filtrul H13 True HEPA. Acest lucru poate filtra particulele de până la 0,3 microni.

Cu senzorul PM2.5 integrat al acestui purificator de aer, puteți evita să vă folosiți nasul pentru a prezice cantitatea de poluanți.

Caracteristici:

 • Cu el, puteți răci o suprafață de până la 1095 de metri pătrați (aproximativ 100 de metri pătrați) pe oră.
 • Filtrul din interior poate fi îndepărtat sau înlocuit cu ușurință. Continuați să vă schimbați filtrul de aer în mod regulat (mai exact 3 până la 6 luni) pentru a vă menține calitatea aerului ridicată.
 • Este partenerul ideal de dormit, deoarece face puțin zgomot și se mișcă încet.
  Cum să reporniți Fitbit Inspire fără încărcător

În plus, adăugarea acestui purificator de aer AROEVE la lista de cumpărături este ușoară!

Purificatoare de aer HIMOX

Purificatoarele de aer HIMOX sunt un produs perfect pentru încăperile dumneavoastră mari și spațioase. Cu un temporizator de 1/2/4/8H, LED pentru calitatea aerului, blocare pentru copii, modul de repaus și butonul RESET al filtrului, este unic. Smoke are un rating CADR de 250 CFM de 235, polenul are un rating de 240, iar praful are o valoare de 246. Purificatoarele de aer cu programare permit crearea de programe inteligente personalizate.

Caracteristici:

 • Purifică 99,99% din azbest, COV, germeni, mucegai și particule periculoase.
 • 20 dB sau mai puțin în modul de repaus, oferindu-vă un somn relaxant și liniștit pe timp de noapte.
 • Utilizați aplicația pentru a vă monitoriza calitatea aerului și pentru a afla despre calitatea aerului în timp real, așa cum este reprezentată de culoare.
 • Controlabil prin aplicație/voce/funcții de la distanță și 100% fără ozon.

De asemenea, puteți verifica durata de viață rămasă a filtrului prin indicatorul luminos de viață al filtrului.

Purificatoare inteligente de aer HATHASPACE

Prin filtrarea a 99,97% din poluanții din aer și particulele din aer, purificatoarele de aer inteligente HATHASPACE garantează aer pur ca întotdeauna. Sistemul lor de filtrare 5 în 1 filtrează mirosurile, fumul, COV, polenul, praful și părul de animale. 0,3 filtrul nostru H11 HEPA captează particule de dimensiunea micronului în 99,9% din cazuri. De asemenea, puteți cunoaște calitatea aerului prin sistemul de feedback.

Caracteristici

 • Purificatorul de aer funcționează atât ca un filtru de aer, cât și ca un agent de îndepărtare a mirosurilor. Datorită unui filtru special de carbon activat în fagure de miere, acesta preia mirosurile, fumul și COV.
 • În sezonul alergiilor, ajută și încurajează reacția naturală a organismului.
 • În modul AUTO, un senzor sofisticat de calitate a aerului detectează contaminanții din aer și ajustează instantaneu viteza ventilatorului.

Nu face compromisuri cu aerul pe care tu și familia ta îl inhalați. Mergeți și luați purificatoarele inteligente de aer HATHASPACE astăzi!

Purificator inteligent de aer Nuwave OxyPure ZERO

Purificatorul de aer inteligent Nuwave OxyPure ZERO are un sistem de filtrare în patru trepte. Două filtre Hi-Tech Bio-Guard și un filtru Bio-Guard 360 filtrează eficient mirosurile nocive și particulele din aer. Fumul, praful și polenul sunt doar câțiva dintre particulele contaminante din aer pe care Zero îi absoarbe complet.

Caracteristici

 • Reduce nivelul dăunător de ozon din casă la mai puțin de 1 ppb, de aproximativ 70 de ori mai mic decât cel recomandat.
 • Reduceți impactul tusei, congestiei sau problemelor de respirație ale animalului dvs. de companie.
 • Activarea modului de curățare maximă maximizează capacitatea acestuia, așa cum o face și modul turbo.

Este un produs Amazon’s Choice, care garantează fiabilitatea cumpărării.

Purificatoare de casă Slevoo Air

Special concepute cu un dispozitiv rafinat de aromoterapie cu umidificare fără ceață, purificatoarele Slevoo Air sunt mai fiabile și de lungă durată decât un dispozitiv standard de parfum cu burete de până la 2X.

Filtrul H13 True HEPA, un ionizator opțional și un filtru de carbon activat în fagure sunt incluse în purificatoarele de aer de acasă. Aceste filtre pot reduce rezistența la vânt, crescând rata de purificare cu 20% și reducând 99,97% din particule.

  9 cele mai bune convertoare MP4 în GIF

Caracteristici

 • Purificatoarele de aer din dormitor au un senzor inteligent de praf cu infraroșu care urmărește particulele din aer. Afișează grafic gradul de poluare prin schimbarea rapidă a luminilor albastre, galbene și roșii.
 • Îndepărtează 99,97% dintre particule, inclusiv praful, polenul, fumul, părul de animale de companie și mirosul, până la 0,3 microni.
 • Cu motorul său de curent continuu, dispozitivul poate curăța o suprafață de până la 1505 de metri pătrați în fiecare oră și are un CADR de peste 200.

Dormiți bine cu purificatorul care emite un sunet minim de decibeli.

Purificatoare de aer MOOKA

Purificatorul de aer MOOKA are o tehnologie de filtrare de înaltă eficiență și se poate adapta la orice dimensiune a încăperii, de la mică la mare. O unitate de 1076 de picioare pătrate poate capta poluanții din aer de până la 0,3 microni. Rotația de 360 ​​de grade și acoperirea versatilă împrospătează camera de 6 ori/pe oră.

Caracteristici:

 • Este deosebit de eficient din punct de vedere energetic, deoarece funcționează la putere redusă. Sistemele de blocare pentru copii previn defecțiunile cauzate de animale sau copii mici.
 • Lumină de noapte, 4 moduri de ventilator și 4 setări de cronometru
 • Perfect pentru proprietarii de animale de companie, copii mici, cei mai în vârstă, nou-născuți și oricine caută să îmbunătățească calitatea aerului.

Având în vedere funcționalitățile și operabilitatea, acest dispozitiv cu siguranță merită să fie liderul în lista de achiziții.

Purificator de aer Vewior

Purificatorul de aer Vewior creează spații confortabile cu 3 viteze ale ventilatorului, 6 temporizatoare, mod automat și butoane de pornire/oprire. Un prefiltru, un filtru HEPA și un filtru de cărbune activ alcătuiesc un sistem de filtrare în trei etape. Afișează PM2,5 pe panoul de control pentru a garanta un aer proaspăt sănătos și confortabil.

Caracteristici

 • Purificatoarele de aer HEPA funcționează la viteze mici și la niveluri scăzute de zgomot pentru a garanta că citirea sau somnul nu sunt întrerupte.
 • Purificatorul inteligent de aer oferă 6 opțiuni de cronometru și economisește energie. Este sigur pentru tineri, cei mai în vârstă și animalele de companie.
 • Purificatorul de aer Aroma are un burete cu ulei esențial pe care îl puteți folosi pentru a adăuga picături din uleiurile esențiale preferate.

Sugerează schimbarea filtrului la fiecare trei până la șase luni pentru a vă asigura că purificatorul de aer Mini funcționează cel mai bine.

Purificatoare de aer AMEIFU pentru casă

Sistemul de purificare a aerului cu mai multe straturi atenuează simptomele alergiei și reduce iritația ochilor, a nasului și a gâtului. 99,97% din particulele din aer sunt îndepărtate de acest purificator de aer cu filtru HEPA H13, care, de asemenea, le scade și le absoarbe printr-un filtru HEPA real.

Caracteristici

 • În modul automat, purificatorul de aer este echipat cu un senzor PM2.5 pentru a arăta cât de necurat este aerul pe ecranul tactil.
 • Somnul nu va fi perturbat de el.
 • Un design atent pentru blocare pentru copii ajută la prevenirea rănilor copiilor și a oricăror modificări neprevăzute ale setărilor cauzate de o atingere accidentală.

Ca rezultat, purificatoarele de aer AMEIFU pentru acasă merită cu siguranță atenția ta pentru caracteristicile lor uimitoare!

Cuvinte finale

Purificatoarele de aer au devenit un răspuns de încredere la problema aerului contaminat, permițând oamenilor să expire confortabil. Aceste gadget-uri de ultimă oră folosesc tehnologie de filtrare sofisticată pentru a capta și elimina eficient poluanții, alergenii și particulele periculoase din spațiile interioare.

Purificatoarele de aer îmbunătățesc nu doar calitatea aerului pe care îl respirăm, ci și sănătatea și bunăstarea noastră generală cu sistemele lor eficiente de purificare a aerului. Drept urmare, achiziționând alegerile noastre de top, vă puteți face casele mai sănătoase și mai curate, reducând pericolele legate de poluarea aerului.

Apoi, verificați cele mai bune dispozitive de monitorizare a calității aerului.