Ce este Area 51 IPTV și este sigur de utilizat?

Serviciile IPTV există de ceva vreme și sunt într-o zonă gri în ceea ce privește fiabilitatea lor și dacă serviciile lor sunt sau nu legale sau nu.

Zona 51 IPTV este, după cum sugerează și numele, un astfel de serviciu care își propune să furnizeze conținut TV (emisiuni, seriale, filme, știri, cum spuneți) prin conexiunea dvs. la internet, spre deosebire de utilizarea satelitului sau a cablului.

Zona 51 IPTV - Ce este?

Unul dintre avantajele utilizării IPTV este că nu veți avea nevoie de niciun echipament suplimentar în afară de computer și de o conexiune puternică la Internet. În plus, anumiți furnizori de IPTV își oferă serviciile în întregime gratuit, ceea ce nu este tocmai legal, dar asta nu împiedică utilizatorii să se bucure de ele.

Ce este Zona 51 IPTV?

Înapoi la punctul nostru de interes: Zona 51 IPTV. Nu numai că Area 51 IPTV oferă o aplicație pe care o puteți descărca și utiliza pe orice dispozitiv compatibil, dar este și disponibilă ca supliment pentru utilizatorii Kodi.

Spre deosebire de alte servicii IPTV, Area 51 nu are o aplicație autonomă Windows, așa că dacă ați plănuit să o utilizați pe computerul dvs. desktop, va trebui să găsiți câteva soluții, cum ar fi utilizarea unui emulator sau a unui player media extern pentru redarea fluxurilor.

În plus, nu este gratuit. Nu va trebui să spargeți banca pentru a-l folosi, dar există o taxă pe care va trebui să o plătiți pentru a accesa tot conținutul din oferta Zonei 51.

În prezent, Area 51 oferă aproximativ 15.600 de canale din peste 87 de țări din întreaga lume, precum și 1500 de canale de sport și 24.800 de filme VOD (Video on Demand), ceea ce este destul de impresionant, dacă ne gândim bine.

Consensul general în jurul Zonei 51 este că percepe o taxă extrem de mică dacă luați în considerare cantitatea uriașă de canale și conținut VOD pe care le oferă clienților săi. În plus, mulți îl compară cu servicii similare care au oferit conținut comparabil și au fost eliminate din cauza pirateriei și a reclamațiilor de încălcare a drepturilor de autor.

Asta nu înseamnă că Zona 51 se încadrează în aceeași categorie, deoarece legalitatea ei nu a fost încă contestată (de care știm), dar ar trebui să o luați cu un sâmbure de sare și să vă asigurați că vă păstrați în siguranță și vă protejați intimitatea în timp ce folosind-o.

Rețineți că nu acceptăm și nu promovăm pirateria sau încălcările drepturilor de autor și nici nu folosim vreo metodă de a accesa materiale piratate sau protejate prin drepturi de autor, care includ conținut video sau audio în flux din surse IPTV discutabile.

Este sigur să utilizați Zona 51 IPTV?

DIVULGARE: AddictiveTips nu acceptă și nu încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a utiliza o aplicație precum Zona 51.

După cum vă puteți aștepta, nu există nicio aplicație oficială Zona 51 în Magazinul Google Play pe care să o puteți descărca pe dispozitivul Android. Este posibil să găsiți una, la un moment dat, dar rețineți că mulți alții au descărcat aplicații false Area 51 pe dispozitivele lor și le-au compromis securitatea în timp ce făceau acest lucru.

  Cum să participați la o întâlnire Zoom

Dacă decideți să utilizați Zona 51, va trebui să vă înregistrați un cont și fie să vă înscrieți pentru încercare (dacă oferta este încă valabilă), fie să plătiți o taxă pentru a începe să o utilizați. În acest moment, probabil că veți primi un APK pe care îl puteți instala pe dispozitivele dvs. Android după ce vă înregistrați pentru un cont și achitați taxa.

Deoarece nu există nicio sursă oficială pentru fișierul APK, poate fi necesar să-l găsiți singur. Acum lucrurile devin complicate: o simplă căutare pe Google va returna o mulțime de rezultate pentru fișierul APK și pur și simplu nu există nicio modalitate de a ști care dintre ele este adevărata afacere și în care nu ar trebui să ai încredere.

De asemenea, puteți sări peste partea APK și să instalați Area 51 pe Kodi folosind suplimentul său. Pe de altă parte, instalarea suplimentului Kodi se poate face printr-un depozit terță parte nesemnat, ceea ce ne readuce la punctul unu: nu există nicio modalitate de a ști dacă este sigur, așa că va trebui doar să treceți.

De asemenea, va trebui să comutați opțiunea „Surse necunoscute” de pe Kodi, împotriva căruia mulți sfătuiesc, și să găsiți un depozit funcțional pentru a descărca suplimentul.

Deci, este sigur să utilizați Zona 51? Există o mulțime de lucruri îndoielnice pe care trebuie să le faci pentru a obține acces la serviciile Zonei 51, ceea ce ne face să ne gândim la tranzacții umbrite pe o alee întunecată, așa că te vom lăsa pe tine să judeci asta.

Adevărul să fie spus, ar fi mai bine să alegi un alt furnizor IPTV, unul care să fie de încredere, transparent și să nu te trimită doar într-o căutare pentru a găsi un APK sau un depozit pe cont propriu, echipat cu un motor de căutare, bun simț (sperăm) și degetele încrucișate.

Utilizați un VPN cu Zona 51

Dacă decideți să încercați Zona 51 IPTV, nu putem face mare lucru pentru a vă opri. Înțelegem, trebuie să plătiți o taxă mică și dintr-o dată puteți viziona literalmente mii de canale din mai multe țări din întreaga lume, iar asta vă atrage.

Cu toate acestea, entuziasmul tău te poate face să treci cu vederea un aspect important: ISP-ul tău poate vedea tot ce faci online. De la accesarea platformei sociale preferate până la utilizarea Area 51 IPTV pentru a viziona sporturi pe Android TV, ISP-ul dvs. poate ști totul prin apăsarea unui buton.

Prin urmare, să-ți acoperi urmele înainte de a te angaja în astfel de activități poate fi o idee bună, nu crezi? Din fericire pentru tine, un serviciu VPN robust s-ar putea ocupa de toate acestea pentru tine prin criptarea conexiunii și redirecționarea traficului, astfel încât tot ce vede ISP-ul tău sunt date amestecate.

Desigur, ISP-ul tău nu este singurul pe care ar trebui să-l eschizi în cursa de protecție a confidențialității. Există, de asemenea, hackeri care ar putea dori să pună mâna pe locația dvs. online din diverse motive, iar un VPN vă ajută să vă protejați și împotriva lor.

  Cum să conectați două seturi de AirPod-uri la același Mac

Nu în ultimul rând, dacă ISP-ul dvs. are un obicei prost de a vă limita conexiunea, un VPN poate ridica aceste limitări nedrepte și nu doar atunci când vizionați Zona 51. Veți beneficia de viteză mai mare, mai puțină memorie tampon, ping mai scăzut și mai puține pachete pierdute.

NordVPN - Alegerea editorilor

NordVPN este, în opinia noastră, cel mai bun serviciu VPN de pe piață, care vă poate ajuta să vă dezlănțuiți potențialul conexiunii la internet, să vă ascundeți de ochiul atotvăzător al ISP-ului și să vă acoperiți traseele online oriunde vă puteți plimba virtual.

Acest VPN oferă viteze de conexiune fulgerătoare, criptare de nivel militar, o politică strictă de zero-logging și funcții suplimentare care pot îmbunătăți securitatea conexiunii, cum ar fi VPN dublu (referește conexiunea de două ori) sau CyberSec (blocator de reclame și malware).

Astfel, dacă sunteți îngrijorat că confidențialitatea dvs. este expusă în timp ce transmiteți conținut IPTV pe dispozitivul dvs., doriți să ocoliți restricțiile geografice sau simțiți că ISP-ul dvs. limitează viteza conexiunii, NordVPN vă poate ajuta să rezolvați toate aceste probleme într-o clipă. un ochi.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Pro
OFERTA SPECIALA: plan de 2 ani (68% reducere – link de mai jos)
Majoritatea serverelor VPN cu adrese IP diferite
Criptare AES pe 256 de biți cu secretizare perfectă
VPN dublu extrasecurizat pentru criptarea datelor
Politica de garantare a banilor înapoi.

Contra
Selectarea automată a serverului poate fi nesigură
Procesarea rambursării poate dura până la 30 de zile.

Notă: Cititorii noștri primesc o ofertă specială care îi poate ajuta să economisească până la 68% din prețul integral al planului, precum și timp suplimentar de serviciu adăugat automat după achiziționarea unui plan de abonament NordVPN.

Alternative IPTV Zona 51

Dacă nu ești exact sigur că vrei să riști totul pentru mii de canale la un preț aproape nedrept, dar ideea de a te uita la televizor fără a avea antenă satelit sau cablu te stârnește interesul, există multe alternative 100% legale.

Cu toate acestea, așa cum vă puteți aștepta, aceste servicii vin la un preț mai mare. Pe partea bună, toate au aplicații și surse oficiale, astfel încât nu veți risca să vă compromiteți confidențialitatea și securitatea în timp ce le utilizați.

1. Sling TV

Sling TV este un serviciu IPTV din SUA care vă permite să vă bucurați de conținut TV în direct la un preț accesibil. Prețul pe care trebuie să-l plătiți pentru Sling TV variază în funcție de conținutul pe care doriți să îl accesați. De exemplu, cel mai ieftin plan al său, Sling Orange, costă 35 USD pe lună și oferă 32 de canale, dintre care unele includ CNN, AMC, Food Network și ESPN.

Cel mai scump plan Sling TV oferă 53 de canale, costă 50 USD pe lună și vă oferă acces la NFL Network, Comedy Central, History Channel și altele. Acest plan include, de asemenea, tot ceea ce face cel mai ieftin plan, deoarece este doar o combinație a celor de nivel scăzut și mediu. Dacă vă simțiți excentric, puteți încerca pachetele sale suplimentare, care vă pot aduce cu ușurință totalul lunar la peste 100 USD.

De asemenea, Sling TV vă permite să încercați serviciile sale, oferindu-vă o perioadă de încercare gratuită de 3 zile. Nu în ultimul rând, oferă un serviciu complet gratuit, numit Sling Free, care oferă peste 5.000 de filme și emisiuni TV gratuite.

  Python Eliminați duplicatele dintr-o listă

Sling Free nu necesită informații despre cardul dvs. de credit sau adresa de e-mail, dar, la fel ca Sling TV, necesită să vă aflați în SUA pentru a o accesa. În dezavantaj, este posibil să vedeți mai multe reclame în timp ce încercați să vă bucurați de un film sau o emisiune TV, dar hei, cel puțin este gratuit!

2. FuboTV

FuboTV era mai mult un serviciu de nișă, deoarece răspundea nevoilor fanilor sportului. Cu ceva timp în urmă, nu ai fi putut să găsești unele dintre sitcom-urile tale preferate sau emisiunile de gătit pe FuboTV, dar asta s-a schimbat în ultimii ani.

Acest serviciu se concentrează în continuare pe canalele în care puteți urmări evenimente sportive în direct, inclusiv, dar fără a se limita la, NBA, NHL, MLB, NFL și fotbal internațional. Cu toate acestea, există șanse mari să vă relaxați și să vă bucurați și de conținut de agrement, non-sport.

FuboTV a achiziționat anumite rețele Disney și le-a adăugat în gama sa în august 2020, făcând posibilă transmiterea de conținut de la Disney Channel, ABC, SEC Network, ESPN și FX, dacă aveți chef. Datorită testului său, este posibil să utilizați FuboTV timp de până la 7 zile fără să plătiți un ban.

Această alternativă la Zona 51 vă permite să transmiteți conținut pe dispozitive Android, dar și pe Chromecast, Roku, Xbox, televizoare inteligente sau dispozitive iOS și televizoare Apple. Dezavantajul, funcția DVR a celui mai ieftin plan al său poate găzdui doar până la 250 de ore de conținut. Dacă doriți să faceți upgrade la 1.000 de ore, va trebui să plătiți o taxă lunară, care nu este tocmai mică.

3. XUMO

Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai ieftine la Zona 51, XUMO poate fi exact ceea ce aveți nevoie. Este un serviciu gratuit care generează canale de streaming prin preluarea site-urilor web ale rețelei de conținut video. În prezent, există peste 180 de canale pe care le puteți viziona gratuit pe XUMO. Unele dintre ele includ MSNBC, CBSN, NBC News NOW, CBC, Bloomberg, FOX Sports și BNC GO.

Puteți utiliza XUMO pe diverse dispozitive, cum ar fi smart TV, Roku, Android TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, PC (streaming web) și televizoare LG prin canalele LG. Cu toate acestea, rețineți că, în funcție de regiunea în care locuiți, este posibil să nu puteți transmite în flux anumit conținut.

Pe partea bună, puteți investi într-un VPN de încredere care vă va ajuta să deblocați restricțiile geografice prin falsificarea locației dvs. fizice și înlocuirea acesteia cu una pe care o alegeți.

Zona 51 IPTV – CONCLUZIE

Toate lucrurile luate în considerare, dacă ați auzit recent despre Zona 51 și ați decis să o încercați, poate ar trebui să încercați să aflați mai multe despre aceasta înainte de a sări cu capul întâi. Legalitatea sa este undeva într-o zonă gri, așa că dacă ești îngrijorat de încălcarea legii, nu am atinge-o în locul tău.

Apoi, este preocuparea cu problemele de securitate, care sunt destul de ceva având în vedere că va trebui să pescuiți singur un APK funcțional sau un depozit nesemnat pe întregul web pentru a obține Zona 51 pe dispozitiv.

Concluzia este că Zona 51 poate fi sigură de utilizat, dar nu am paria pe legitimitatea ei, mai ales când miza implică amenzi sau săli de judecată.