Cum să remediați „IM-urile și apelurile dvs. vor ajunge la Microsoft Teams”

Skype are două versiuni; o versiune de utilizare generală pe care oricine o poate descărca și instala din Microsoft Store și Skype for Business. Skype for Business este disponibil numai pentru utilizatorii cu o licență enterprise pentru Microsoft 365. Este inclus dacă achiziționați o licență enterprise a Microsoft Teams.

O licență de întreprindere a Microsoft Teams va oferi utilizatorilor acces la Skype pentru afaceri, dar va veni cu anumite setări prestabilite care schimbă modul în care funcționează Skype for Business. Dacă aveți o licență Microsoft 365 care vine cu Microsoft Teams și Skype for business, se aplică aceleași presetări.

im-urile și apelurile dvs. vor fi trimise la Microsoft Teams

Remediați „IM-urile și apelurile dvs. vor fi trimise la Microsoft Teams”

Dacă utilizați același cont în Microsoft Teams și în Skype for Business, veți vedea mesajul „IM și apelurile dvs. vor fi trimise la Microsoft Teams” în Skype for Business. Acest mesaj apare deoarece Microsoft Teams poate fi folosit și pentru a efectua apeluri și a trimite mesaje. Este configurată ca aplicație implicită pentru a face acest lucru.

Pentru a scăpa de mesajul „IM-urile și apelurile dvs. vor fi trimise la Microsoft Teams”, trebuie să modificați setările pentru Microsoft Teams. Mai exact, trebuie să schimbăm setările de Coexistență.

Schimbați setările Microsoft Teams Coexistence

Pentru a modifica setările de coexistență pentru Microsoft Teams, trebuie să utilizați contul de administrator Microsoft Teams.

Vizitați centrul de administrare Microsoft Teams în browser.
Conectați-vă cu contul de administrator.
În coloana din stânga, extindeți setările la nivelul întregii organizații.
Accesați Teams Upgrade.
Deschideți meniul derulant Mod Coexistență.
Dacă doriți să utilizați Skype for Business pentru apeluri și mesaje și doriți să excludeți Microsoft Teams, selectați opțiunea doar Skype for Business.
Dacă doriți să utilizați atât Skype for Business, cât și Microsoft Teams, selectați Insule.
Faceți clic pe Salvare.
Reporniți Skype for Business.
Mesajul „IM și apelurile tale vor fi trimise la Microsoft Teams” va dispărea.
Veți putea efectua apeluri de pe Skype for Business.

  13 cadre pentru crearea de aplicații fără server

Concluzie

Skype for Business încă funcționează și multe organizații îl folosesc în loc să folosească Skype obișnuit. Totuși, nu este gratuit și Microsoft Teams oferă un set mult mai sofisticat de controale pentru apeluri și mesagerie. Alegerea, dacă să utilizați Skype sau Microsoft Teams pentru apeluri și mesaje, depinde de modul în care doriți să configurați soluția de apelare. Microsoft Teams poate veni cu mai multe restricții, ceea ce face complicată efectuarea de apeluri externe, dar Skype for Business este mult mai flexibil.