Căști ANC bugetare pentru toată lumea

Recomandări cheie

  • 1More PistonBuds Pro Q30 oferă un raport calitate-preț excelent cu o calitate excelentă a sunetului și capabilități de anulare activă a zgomotului (ANC).
  • Aceste căști accesibile au o gamă largă de funcții, inclusiv audio spațial, moduri de latență scăzută și un egalizator personalizat, permițându-vă să vă personalizați experiența de ascultare.
  • Căștile Q30 au un design compact care este ușor de pus în buzunar, o autonomie decentă a bateriei și comenzi convenabile pentru atingere, deși comenzile pot fi predispuse la apăsarea greșită atunci când le folosesc în pat.

Anularea activă a zgomotului era odinioară domeniul căștilor high-end de la Sony și Bose. Dar progresele tehnologice au făcut posibilă obținerea în căști la prețuri accesibile, cum ar fi 1More PistonBuds Pro Q30.

Dar ascultarea muzicii nu se referă doar la ANC – este un amestec de calitate a sunetului, confort, funcții și multe altele. PistonBuds Pro Q30 face o treabă rezonabilă de a le oferi, chiar și la un preț accesibil.

1Mai multe PistonBuds Pro Q30

1More PistonBuds Pro Q30 oferă un raport calitate-preț excelent. Calitatea lor excelentă a sunetului și caracteristica ANC vă asigură că vă veți bucura de muzica dvs. așa cum este menită să fie auzită.

Brand 1More

Durată de viață a bateriei 30 de ore

Anularea zgomotului Da

Ascultare mono Da

Microfoane Da

Clasament IP IPX5

Codecuri acceptate AAC / SBC

Greutate (căști) 4,5 g

Dimensiuni (căști) 2,1 x 2,6 x 2,9 cm

Încărcare USB-C

Dimensiune driver 10 mm

Dimensiuni 6,4 x 4,5 x 2,6 cm

Greutate 43 g

Culoare Alb/Negru

Audio spațial Da

Caracteristici speciale ANC

Durată de viață a bateriei căștilor 7,5 ore

Durată de viață a bateriei carcasei de încărcare 22,5 ore

Pro

  • Anulare activă excelentă a zgomotului
  • Durată decentă a bateriei
  • Compact și ușor de buzunat

Contra

  • Atingeți comenzile predispuse la apăsare greșită când sunteți în pat

Design și potrivire: o husă compactă în buzunar, dar mare în urechi

Jowi Morales / MakeUseOf

1More PistonBuds Pro Q30 vin într-o cutie relativ compactă, dezmințind dimensiunea conținutului său. Căștile și carcasa sunt mici și ușoare – cântăresc doar 43 g sau 1,5 oz și măsoară 6,4 x 4,5 x 2,6 cm (2,6 x 1,8 x 1,1 inchi) – făcându-le ușor de buzunat.

Carcasa are, de asemenea, un port de încărcare USB-C montat în partea de jos și un buton de resetare. Unitatea noastră de revizuire a venit într-un finisaj alb mat, cu căști albe și argintii, deși pot fi găsite și în negru/negru și auriu pe Amazon și magazinul 1More.

  Conectați-vă simultan consolele și computerul pentru o nouă experiență

Jowi Morales / MakeUseOf

Deși fiecare căști cântărește doar 5 g sau 0,1 oz, are o tulpină lungă care te face să fii conștient că porți PistonBuds Pro. În cele din urmă te vei obișnui cu asta.

Dar scoaterea căștilor din carcasă folosind o mână este o problemă, deoarece va trebui să faceți acest lucru atunci când țineți telefonul în cealaltă mână. Cel mai bine este să purtați căștile înainte de a scoate telefonul și de a le conecta.

Pe lângă căști și husă, primești și un cablu de încărcare USB-C și două căști de rezervă din silicon – mici și mari. Vârful urechii din silicon de dimensiuni medii este deja atașat la căști.

Comenzi: Acțiuni convenabile de atingere, dar nu utilizați Q30 în pat

Jowi Morales / MakeUseOf

Este ușor să vă controlați sunetul odată ce purtați căștile — atingeți un căști de două ori pentru a reda sau întrerupeți muzica și atingeți-l de trei ori pentru a activa controlul vocal. De asemenea, puteți apăsa lung pentru a schimba modurile de anulare a zgomotului între Activ, Transparență și Dezactivat.

De asemenea, au și funcționalitatea de redare inteligentă, care întrerupe și redă automat conținutul media, în funcție de faptul că purtați căștile sau le scoateți.

Dacă sunteți obișnuit cu alte comenzi prin atingere, le puteți modifica funcționalitatea în aplicația 1More. Dar setările implicite sunt deja o schemă potrivită, deoarece puteți utiliza controlul vocal pentru a regla volumul și a schimba melodiile.

În timp ce controlul sensibil la atingere funcționează bine în majoritatea cazurilor, acestea nu sunt la fel de grozave atunci când utilizați PistonBuds Pro Q30 în pat. Asta pentru că perna sau urechea dvs. pot activa funcția de apăsare și menținere, schimbând din greșeală setările ANC ale căștilor. Acest lucru este enervant, mai ales când încercați să vă concentrați pe ceea ce este pe ecran.

Durata de viață a bateriei: decent pentru prețul său

Jowi Morales / MakeUseOf

1More pretinde o durată de viață a bateriei de 30 de ore pe PistonBuds Pro Q30. Cu toate acestea, acest lucru este dacă nu utilizați ANC. Când activați această funcție, durata de viață a bateriei scade la 20 de ore, dar aceasta este totuși o sumă decentă, având în vedere prețul său.

Pe hârtie, fiecare cască poate dura până la 5 ore (7,5 cu ANC oprit) cu o singură încărcare. Acest lucru se verifică în mare parte din experiența mea, unde mi-ar mai rămâne aproximativ 50% baterie după ce am folosit căștile timp de puțin peste două ore.

De asemenea, se încarcă rapid, câștigând aproximativ 30% din baterie după ce am lăsat căștile înapoi în carcasă timp de aproximativ cinci minute. Așadar, indiferent dacă sunteți pasager într-un drum lung cu mașina, luați un zbor lung sau ascultați muzică toată ziua în timp ce vă aflați la birou, durata de viață a bateriei Q30 ar trebui să fie suficientă pentru nevoile dvs.

  Toate vehiculele sunt compatibile cu Apple CarPlay din martie 2020

Conectivitate wireless: excelentă pentru apeluri, muzică, filme și jocuri

1More PistonBuds Pro Q30 utilizează Bluetooth 5.3, asigurând cea mai bună performanță wireless. Cu toate acestea, se pot conecta doar la un dispozitiv la un moment dat. Deci, dacă doriți să asociați căștile cu smartphone-ul, tableta și computerul, trebuie să le resetați de fiecare dată când schimbați dispozitivele.

Au o latență neglijabilă atunci când vizionați filme și jucați jocuri. Dar dacă joci jocuri FPS competitive și găsești diferența minimă între ceea ce vezi și auziți, puteți activa modul de latență scăzută în aplicația 1More.

Calitate sunet și microfon: excelentă pentru prețul său

Deși Q30 sunt accesibile, nu se zgârcește la calitatea sunetului. La cel mai scăzut nivel de volum posibil, puteți auzi în continuare detaliile fine ale muzicii pe care o ascultați. În plus, calitatea sunetului rămâne clară și detaliată, chiar și atunci când setați telefonul la volumul maxim.

Opțiuni de anulare activă a zgomotului

Q30 are o capacitate ANC excelentă, eliminând aproximativ 95% din drona de joasă frecvență a unui motor de avion atunci când puterea ANC este setată la Puternic. De asemenea, puteți alege Mild dacă nu doriți ca căștile să elimine complet zgomotul ambiental, iar WNR este cel mai bun pentru utilizarea ANC în aer liber.

Și, dacă nu vă puteți decide care este puterea ANC pe care o doriți sau dacă zgomotul ambiental din jurul vostru se schimbă frecvent, puteți alege doar Adaptive și lăsați căștile să aleagă cel mai bun mod. Cu toate acestea, puteți ajusta aceste setări doar în aplicația 1More, așa că trebuie să o instalați pe telefon pentru a actualiza căștile la preferințele dvs.

Dacă trebuie să vorbiți cu cineva în timp ce purtați Q30s, puteți pur și simplu să țineți apăsat pe oricare dintre căști pentru a comuta modul ANC la Transparență. Acest lucru vă va permite să auzi clar pe toată lumea și tot ce este în jurul tău, astfel încât nu trebuie să scoți căștile atunci când interacționezi cu oamenii sau cu mediul.

Desigur, puteți dezactiva oricând ANC pentru a economisi durata de viață a bateriei, mai ales într-o cameră liniștită. Cu toate acestea, căștile nu au un mesaj vocal atunci când se schimbă modurile ANC. În schimb, auziți doar câteva combinații de bipuri pentru a vă spune în ce mod vă aflați.

Există o ușoară curbă de învățare pentru memorarea combinațiilor de semnale sonore care corespund modului, dar sunt destul de intuitive. Cu toate acestea, ar fi fost mai bine dacă o voce îți spunea în ce mod te afli, deoarece bipurile ar putea fi greu de auzit, mai ales dacă ești concentrat pe altceva. De asemenea, rețineți că ANC funcționează numai dacă purtați ambele căști.

Audio spațial ciudat

Audio spațial este o altă caracteristică pe care o puteți activa în aplicația 1More. Acest comutator de comutare vă oferă un profil de sunet mai complet și vă face sunetul mai captivant. Cu toate acestea, a existat o dată când o cască era mai tare decât cealaltă când am activat această funcție – era ca și cum căștile din stânga aveau funcția activată, iar căștile drepte nu urmau exemplul.

  8 semne de avertizare că Mac-ul dvs. ar putea avea o problemă (și cum să o remediați)

A trebuit să repornesc căștile punându-le înapoi în carcasă și așteptând câteva minute înainte de a le purta din nou. Asta a rezolvat problema și mi-a permis să mă bucur din nou de o calitate audio excelentă.

Anularea zgomotului de mediu în timpul unui apel

Desigur, căștile au și microfoane, astfel încât să le poți folosi într-un apel. Am testat PistonBuds Pro Q30 cu un zgomot puternic de fundal de cafenea stradală, care a funcționat suficient de bine.

Pentru a vă face o idee mai bună despre cum a funcționat, iată o înregistrare separată cu zgomotul ambiental inclus:

Toate zgomotele din mediul înconjurător au fost eliminate de la apel, iar eu încă părea lizibil, deși un cuvânt sau două erau marginali. Ar trebui să puteți efectua un apel cu Q30 chiar dacă vă aflați într-un spațiu public și încă fiți auzit.

1Mai multe aplicații: Folosiți căștile dvs. după cum doriți

Vă puteți personaliza căștile pentru a se potrivi stilului dvs. de viață după cum doriți, cu aplicația 1More. Pe lângă schimbarea modurilor ANC și atingerea funcționalității căștilor, reglarea Redării inteligente, activarea modului de latență scăzută și activarea Audio spațial, îl puteți folosi și pentru actualizarea firmware-ului OTA.

Dar cea mai importantă caracteristică pe care audiofilii le-ar plăcea cu aplicația 1More este Opțiuni de sunet. Aveți 12 opțiuni de EQ presetate pentru a se potrivi cu profilul de sunet la gusturile dvs. Dar dacă nu găsiți o presetare care vă place, puteți merge la EQ-uri personalizate și puteți crea mai multe profiluri care vă vor oferi urechilor ceea ce își doresc.

Căștile ANC nu trebuie să fie scumpe

Cele mai scumpe căști ANC vă pot costa în jur de 300 USD, dar 1More a demonstrat că puteți obține o experiență grozavă la doar o fracțiune din preț. Q30 se vinde cu amănuntul în jur de 55 USD pe Amazon, dar mai puțin de 50 USD pe site-ul web 1More. De fapt, este la vânzare în momentul scrierii, la doar 39,99 USD.

Așadar, dacă doriți să ascultați muzică și sunet fără a fi deranjat de sunetele ambientale, 1More PistonBuds Pro Q30 vă va permite să faceți acest lucru fără a vă goli portofelul. Este o modalitate excelentă de a te izola de zgomotul și stresul din mediu, permițându-ți să te concentrezi asupra filmului tău.

1Mai multe PistonBuds Pro Q30

1More PistonBuds Pro Q30 oferă un raport calitate-preț excelent. Calitatea lor excelentă a sunetului și caracteristica ANC vă asigură că vă veți bucura de muzica dvs. așa cum este menită să fie auzită.

Brand 1More

Durată de viață a bateriei 30 de ore

Anularea zgomotului Da

Ascultare mono Da

Microfoane Da

Clasament IP IPX5

Codecuri acceptate AAC / SBC

Greutate (căști) 4,5 g

Dimensiuni (căști) 2,1 x 2,6 x 2,9 cm

Încărcare USB-C

Dimensiune driver 10 mm

Dimensiuni 6,4 x 4,5 x 2,6 cm

Greutate 43 g

Culoare Alb/Negru

Audio spațial Da

Caracteristici speciale ANC

Durată de viață a bateriei căștilor 7,5 ore

Durată de viață a bateriei carcasei de încărcare 22,5 ore