03/01/2024

Cele mai bune 8 aplicații gratuite pentru a transforma fotografiile în artă și picturi

Recomandări cheie

  • Transformă-ți fotografiile în picturi instantanee cu aplicații precum Prisma, Picsart, GoArt, Photo Lab, Instant Toon, BeCasso, Clip2Comic și Watercolor Effect.
  • Aceste aplicații oferă o varietate de filtre și efecte pentru a vă transforma fotografiile în diferite stiluri artistice.
  • Unele aplicații oferă funcții suplimentare, cum ar fi rețele sociale, efecte generate de AI, instrumente de editare a fotografiilor și opțiuni pentru a imprima sau a crea produse cu arta ta.

Cei mai talentați genii artistici le pot lua ore întregi pentru a-și finaliza capodoperele, dar puteți realiza una în doar câteva minute. Datorită acestor aplicații de fotografiere până la pictură, puteți folosi smartphone-ul pentru a transforma orice selfie sau fotografie într-o operă de artă instantaneu.

1. Prisma: Art Effect Photo Editor

Cu Prisma, odată ce alegeți o fotografie și un filtru, va aplica imediat filtrul și vă va afișa o previzualizare a imaginii finale. Apoi, puteți glisa degetul la stânga sau la dreapta pentru a indica intensitatea filtrului de la 0 la 100 la sută. Există, de asemenea, o opțiune de a aplica filtrul numai fundalului sau subiectului.

Veți găsi, de asemenea, opțiunile obișnuite de editare a imaginii în aplicație, cum ar fi expunerea, contrastul, saturația și multe altele.

Versiunea gratuită are deja o mulțime de filtre grozave. Dacă doriți să deblocați peste 700 de filtre și efecte, va trebui să vă abonați la planul Premium pentru 7,99 USD/lună (sau 39,99 USD/an).

Descărcați: Prisma pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

2. Picsart: AI Photo Editor

Picsart funcționează ca un serviciu complet de editare a fotografiilor, complet cu capabilități de editare pentru selfie-uri și video, machete de colaje și o selecție de instrumente și filtre de înfrumusețare.

În cadrul acestor filtre, veți găsi câteva opțiuni diferite care vă vor permite să modificați complet aspectul fotografiei selectate în cel al picturii unui artist. Puteți edita fotografia la perfecțiune și puteți selecta un filtru (cum ar fi filtrul Pastel) pentru a realiza artă digitală în câteva minute.

  Total Security 2018 cu o reducere de 61% (valabil pe 6 decembrie)

Există o secțiune dedicată AI care aplică automat diferite efecte generate de AI pentru fotografiile dvs. gratuit, astfel încât să puteți profita de această secțiune pentru a crea artă. Singura captură este că aplicația are o limită a numărului de generații pe care le puteți crea într-o zi.

Picsart are, de asemenea, un fel de rețea socială în aplicație, oferind zilnic conținut inspirațional de la alți utilizatori. Nu rivalizează cu resursele online dedicate pentru a găsi inspirație pentru arta digitală, dar, ca aplicație, Picsart are mai multe instrumente pe care le veți găsi la îndemână.

Descărcați: Picsart pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

3. GoArt: AI Art Generator

O altă aplicație excelentă care vă ajută să transformați o fotografie într-un tablou este GoArt. A fost proiectat cu un accent major pus pe capacitatea de a tipări arta pe care o creați. Acest lucru aduce câteva beneficii excelente (și câteva probleme potențiale) pentru nevoile dvs. de fotografie.

Puteți alege dintre diverse stiluri de artă, inclusiv totul, de la expresionism la structuralism. Aplicația folosește tehnologia AI pentru a converti fotografia într-o piesă artistică. Creați capodopera după capodoperă și încadrați-le pe pereții dvs. acasă. Deși creează o imagine curată și de calitate, procesarea poate dura câteva minute, spre deosebire de majoritatea opțiunilor instantanee.

La fel ca Prisma, GoArt vă permite să ajustați intensitatea efectelor pentru a vă asigura că opera de artă rezultată este pe placul dumneavoastră. Această setare de intensitate este disponibilă pe Android și iOS.

După ce ați terminat, veți observa că pe fotografie este un filigran. Puteți salva monede virtuale în aplicație pentru a elimina filigranul sau puteți face upgrade la versiunea premium pentru eliminarea completă.

Avertismentul major cu GoArt este că majoritatea filtrelor sunt sub versiunea premium a aplicației.

Descărcați: GoArt pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

4. Photo Lab: AI Photo and Art Editor

Dacă vă place să experimentați cu filtre amuzante, creative și frumoase, Photo Lab este aplicația potrivită pentru dvs.

  12 cele mai bune șabloane de broșuri trifold pentru companii [2023]

Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să adauge ceva în plus paginilor lor de socializare. Photo Lab este mai mult decât o aplicație de fotografiere în pictură; tehnologia bazată pe inteligență artificială este extrem de ușor de utilizat și va face automat editări, cum ar fi decuparea, pentru dvs.

Photo Lab are disponibile o gamă largă de filtre, așa că puteți încerca altele pentru a vedea care se potrivește unei anumite imagini. Din aplicație, vă puteți încărca cu ușurință imaginea pe rețelele sociale sau o puteți partaja pe o platformă special concepută pentru partajarea artei digitale.

Descărcați: Photo Lab pentru Android | iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

5. Instant Toon: Cartoon and Art Cam

Instant Toon a dezvoltat o mulțime de fani, oferind un produs de înaltă calitate, care oferă de fapt exact ceea ce cereți. Există mai puține instrumente de editare foto disponibile în această aplicație, deoarece se concentrează strict pe transformarea fotografiilor dvs. în picturi.

Pur și simplu încărcați o imagine din camera foto sau faceți o fotografie în timp real pentru a începe. De acolo, parcurgeți lista de filtre disponibile până când găsiți potrivirea perfectă. Există o multitudine de opțiuni de filtrare, inclusiv schițe alb-negru, picturi în ulei și benzi desenate.

Puteți salva noua piesă ca imagine statică, GIF, fotografie live sau videoclip și o puteți partaja oricui. Această aplicație este însă disponibilă numai pentru iOS.

Descărcați: Instant Toon pentru iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

6. BeCasso: aplicație Foto-to-Painting

BeCasso este plin de filtre artistice premium care au stilul artiștilor tăi preferați, precum Vincent van Gogh și Picasso. După ce ați încărcat fotografia selectată, parcurgeți o listă lungă de diferite tehnici artistice și selectați filtrul care vă place.

Veți dori să vă retușați fotografiile înainte de a le încărca, deoarece majoritatea instrumentelor de editare foto din această aplicație sunt deblocate numai după ce ați plătit un abonament. Consultați lista noastră cu cele mai bune aplicații de editare foto pentru iPhone pentru diferite opțiuni.

  Cum să redenumești coloanele Pandas [4 Examples]

Unul dintre cele mai tari aspecte ale acestei aplicații este parteneriatul cu MyPostCard. Pentru o mică taxă, aplicația vă va transforma noua piesă de artă într-o carte poștală și o va trimite la o adresă la alegerea dvs.

Puteți folosi parteneriatul cu CanvasPop pentru ca creația dvs. frumoasă să apară pe orice, de la un tricou la un poster, totul din cadrul aplicației. Asta duce la un pas de la o simplă schimbare a unei poze de profil.

Din păcate, această aplicație este disponibilă doar pentru iOS.

Descărcați: BeCasso pentru iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

7. Clip2Comic: Cartoonify-ți fotografiile

Clip2Comic este o modalitate ușor de utilizat de a vă transforma fotografiile într-un tablou. Vă puteți juca cu mai multe stiluri de artă, cum ar fi benzile desenate și desenele animate și, de asemenea, puteți face modificări simple de editare a portretelor.

Când utilizați Clip2Comic, puteți alege dacă doriți să adăugați fotografii din camera foto sau să faceți o fotografie. Unele dintre funcțiile de editare sunt disponibile numai pentru utilizatorii premium, dar filtrele gratuite sunt mai mult decât suficiente pentru majoritatea oamenilor.

Aplicația este disponibilă pe iOS și iPadOS, dar nu pe Android la momentul redactării acestui articol (ianuarie 2024).

Descărcați: Clip2Comic pentru iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

8. Efect de acuarelă: Filtre de artă

Watercolor Effect vă oferă o mână de filtre care, după cum sugerează și numele, adaugă un efect de acuarelă fotografiilor dvs. Puteți modifica intensitatea acestor filtre și puteți alege dintre mai multe stiluri, cum ar fi picturile în stil Picasso.

La fel ca Clip2Comic, puteți importa imagini din camera foto și puteți face fotografii direct în aplicație. Deși va trebui să achiziționați un abonament pentru a obține acces nelimitat, Watercolor Effect este perfect pentru începătorii care doresc să-și transforme fotografiile în artă sau desene.

Descărcați: Efect de acuarelă pentru iOS (Achiziții gratuite în aplicație disponibile)

Odată ce începeți să utilizați smartphone-ul ca instrument de creativitate, veți fi uimit de câte trucuri și tehnici interesante veți descoperi. Lăsați în urmă schema dvs. standard de culori sepia și încercați să oferiți un pic mai mult fotografiilor dvs. transformându-le în lucrări de artă sau picturi interesante.

x