De ce Găsește-mi iPhone-ul este offline? (Și cum să-l găsești oricum)

Recomandări cheie

  • Starea „Offline” din Găsește-mi înseamnă că iPhone-ul tău nu se poate conecta la rețeaua Găsește-mi Apple pentru a-i furniza locația.
  • Este posibil să întâlniți acest lucru atunci când iPhone-ul dvs. are bateria descărcată sau nu s-a conectat la internet în peste 24 de ore.
  • Pentru a găsi iPhone-ul lipsă care este offline, altcineva ar trebui să-l ridice, să-l pornească din nou și să-l conecteze mai întâi la internet.

Rețeaua Find My de la Apple facilitează găsirea unui iPhone pierdut, dar ce poți face dacă iCloud arată că iPhone-ul tău este offline sau nu este disponibilă nicio locație? Din fericire, este încă posibil să vă localizați dispozitivul.

Ce înseamnă „Offline” pentru Găsește-mi iPhone-ul?

În timp ce rețeaua Găsește-mi te ajută să-ți găsești dispozitivul Apple dacă dispare, uneori poți întâlni temutul „Offline” atunci când încerci să-l localizezi. De asemenea, este posibil să vedeți „Nu a fost găsită nicio locație” sau „Servicii de localizare dezactivate” în aplicația Găsește-mi sau Pagina iCloud Find Devices.

Aceasta înseamnă că iPhone-ul dvs. nu se poate conecta la rețeaua Găsește-mi Apple și, prin urmare, nu vă poate oferi locația acestuia. Dar de ce este asta?

De ce este iPhone-ul tău offline?

În cele mai multe cazuri, veți întâlni starea „Offline” în Find My, deoarece bateria iPhone-ului dvs. este complet epuizată sau au trecut 24 de ore de când ultima locație cunoscută a fost trimisă la Apple – din cauza lipsei unei conexiuni la internet. Cu toate acestea, dacă iPhone-ul tău rulează o versiune mai veche decât iOS 15, Find My poate afișa și starea „Offline” atunci când dispozitivul este oprit.

  Cum să schimbați contul PayPal de la Business la Personal

Dacă bănuiți că iPhone-ul dvs. este furat, hoțul s-ar putea să vă fi pus iPhone-ul în modul de recuperare și să-l fi restaurat folosind iTunes. Din fericire, deoarece nu pot dezactiva Find My fără acreditările Apple ID, veți putea să vă localizați iPhone-ul în momentul în care se conectează la internet. Apoi, din nou, hoțul poate scoate cartela SIM și se poate deconecta de la Wi-Fi pentru a preveni acest lucru.

Există, de asemenea, mica posibilitate că ți-ai pierdut iPhone-ul într-o țară fără asistență Find My. O notă despre Pagina de asistență Apple confirmă că dispozitivele de afișare și de căutare a locației nu sunt disponibile în toate țările sau regiunile. Deci, dacă vizitați, să zicem, Coreea de Nord și vă pierdeți iPhone-ul, nu aveți noroc.

Măr

În cele din urmă, este posibil să fi activat Modul Avion pe iPhone înainte de a-l pierde. În astfel de cazuri, veți putea vedea doar ultima locație cunoscută a iPhone-ului.

Dacă credeți că bateria iPhone-ului dvs. este descărcată, știți că Find My Network de la Apple vă poate localiza iPhone-ul (care rulează iOS 15.2 sau o versiune ulterioară) timp de până la cinci ore când este în rezervă de energie. Cu toate acestea, iPhone-ul dvs. trebuie să fie aproape de alte dispozitive Apple pentru ca acest lucru să funcționeze. Deci, dacă nu există în apropiere, Find My ar putea afișa starea „Offline”.

Cum să găsești un iPhone care este offline

Când deschideți aplicația Find My pe un dispozitiv Apple sau mergeți la Pagina iCloud Find Devices, veți vedea câteva opțiuni când selectați iPhone-ul offline. Dacă utilizați aplicația Găsește-mi pe un Mac, faceți Control-clic pe iPhone sau faceți clic pe butonul Informații (i) de lângă iPhone de pe hartă pentru a accesa aceleași opțiuni.

  Cele mai bune 14 cărți de captură de joc pentru a vă înregistra sesiunile de joc

În primul rând, vă va spune nivelul bateriei, dar nu este ceva de care să vă îngrijorați prea mult. Este posibil să vedeți și ultima sa locație cunoscută. Dacă vedeți opțiunea Direcții, faceți clic pe ea pentru a obține o rută către această locație. Dacă nu aveți această opțiune, înseamnă că iPhone-ul dvs. nu trimite ultima locație cunoscută. Dar asta nu înseamnă că jocul s-a terminat.

Deși poate părea inutil, dați clic mai întâi pe Redare sunet. Uneori, acest lucru poate restabili o conexiune cu iPhone-ul pierdut; veți ști că a funcționat când „Offline” este înlocuit cu „Acum”. Odată ce se întâmplă acest lucru, ar trebui să puteți vedea din nou locația iPhone-ului.

Dacă iPhone-ul dvs. este oprit sau nu este conectat la internet, veți vedea „În așteptare” când faceți clic pe Redare sunet. iPhone-ul dvs. va reda alerta numai atunci când cineva o pornește și se conectează la internet. În astfel de cazuri, puteți comuta pe Notify When Found pentru a fi notificat în momentul în care iPhone-ul dvs. revine online.

Pentru a duce lucrurile mai departe, puteți face clic pe Marcare ca pierdut pentru a lăsa un număr de telefon și un mesaj, astfel încât cineva care vă găsește iPhone-ul lipsă să vă poată contacta pentru a-l returna. Acest lucru vă blochează iPhone-ul de la distanță, dezactivează Apple Pay și împiedică apariția notificărilor. Puteți primi în continuare apeluri și apeluri FaceTime, astfel încât să puteți convinge pe cineva să vă sune dispozitivul pentru a încerca să-l recupereze.

Măr

Când faceți clic pe Marcare ca pierdut pentru un iPhone care este offline, veți vedea starea „În așteptare” până când este pornit și conectat din nou la internet.

Dacă utilizați Google Maps pe iPhone-ul dvs., este posibil să puteți urmări locația acestuia folosind Cronologia Google Maps. De asemenea, merită să contactați furnizorul dvs. de servicii mobile. Dacă știți numărul IMEI sau numărul de serie al telefonului dvs. (pe care îl puteți găsi pe ambalajul iPhone-ului), operatorul dvs. poate urmări poziția acestuia.

  8 cele mai bune platforme de găzduire reseller pentru următoarea ta afacere

Luați în considerare să revedeți unde ați fost recent și, dacă aveți noroc, s-ar putea să vă găsiți iPhone-ul fără ajutor suplimentar din partea tehnologiei. În caz contrar, trebuie să aștepți și să ții degetele încrucișate ca cineva să-l găsească.

Cum să vă protejați datele dacă iPhone-ul este offline

Dacă ați încercat totul de mai sus și ați așteptat cu răbdare să vă recuperați iPhone-ul pierdut, dar fără niciun rezultat, următorul pas este să vă protejați toate datele stocate în el. Dacă credeți că cineva l-a furat sau oricine îl localizează ar putea accesa informațiile dvs. private, este timpul să vă ștergeți iPhone-ul de la distanță.

Veți găsi opțiunea Ștergeți acest dispozitiv după ce vă selectați iPhone-ul în aplicația Găsește-mi sau pagina iCloud Find Devices. Pe un Mac, puteți să dați Control-clic pe iPhone în aplicația Găsește-mi pentru a-l accesa.

Ștergerea iPhone-ului ar trebui să fie opțiunea de ultimă instanță. Continuați doar dacă ați renunțat la speranță sau dacă sunteți sigur că toate datele dvs. sunt făcute copii de rezervă pe iCloud sau iTunes, astfel încât să puteți restaura iPhone-ul dintr-o copie de rezervă cu ușurință dacă îl recuperați.

Înainte de a intra în panică și de a face acest pas, amintiți-vă că, dacă utilizați Face ID și aveți o parolă puternică, nimeni nu ar trebui să vă poată accesa informațiile personale. Din nou, iPhone-ul tău își va șterge datele numai atunci când este pornit și conectat la internet.

Sperăm că aceste sfaturi v-au ajutat să vă găsiți iPhone-ul, chiar dacă Find My a arătat că este offline la început. Dacă nu ai noroc, amintește-ți că a-l pune în Modul Pierdut pentru o zi sau două este mai sigur decât ștergerea tuturor datelor.