10/03/2023

Bumble arată profiluri inactive?

Dacă sunteți utilizator al aplicației de întâlniri Bumble și v-ați întrebat dacă Bumble arată doar profiluri active? Sau de ce se afișează în continuare profilul dvs. bumble șters sau dezactivat? Dacă sunteți cineva care caută sfaturi despre același lucru, rămâneți aproape până la sfârșit. Vă oferim un ghid util care vă va rezolva toate îndoielile legate de Bumble, cum ar fi Bumble afișează profiluri inactive și pentru cât timp este activ profilul dvs. Bumble. Așadar, asigurați-vă că citiți această postare până la sfârșit pentru a nu pierde nicio informație importantă.

Bumble arată profiluri inactive?

Citiți acest articol până la sfârșit pentru a afla de ce Bumble nu afișează profilurile inactive într-o manieră detaliată.

Poți vedea de câte ori cineva a văzut profilul tău Bumble?

Nu, nu poți vedea de câte ori cineva a văzut profilul tău Bumble. Dar dacă v-ați abonat la Bumble Premium, puteți vedea lista utilizatorilor care v-au vizualizat profilul Bumble.

Pot băieții de pe Bumble să vadă când vă uitați la profilul lor?

Nu, nu poți vedea utilizatorii care s-au uitat la profilul tău. Dar utilizatorii Bumble care s-au abonat la Premium au o funcție cunoscută sub numele de Beeline. În Beeline, există o listă de admiratori care ți-au văzut profilul și au trecut la dreapta, dar tu nu ai trecut pe profilul lor.

Cum îți poți da seama dacă cineva este pe Bumble?

Iată câteva metode prin care puteți verifica dacă cineva este pe Bumble sau nu.

Metoda 1: Utilizați site-uri web ale terților

Puteți verifica dacă cineva este pe Bumble sau nu utilizând unele site-uri web ale unor terțe părți. Puteți folosi site-ul web Buzz Humble, care poate găsi persoane pe Bumble. Ei scanează cardurile de profil folosind conturi bot, înregistrându-le pe fiecare. Aceasta este cu siguranță cea mai rapidă metodă de a ști dacă cineva folosește Bumble sau nu. Dar această metodă este și cea riscantă, așa că faceți-vă cercetări înainte de a utiliza unul dintre aceste site-uri web.

  7 cele mai bune instrumente și sisteme de automatizare a rețelei în 2020

1. Vizită Buzz Humble site-ul web în browserul dvs.

2. Introduceți detalii precum Prenume, Sex, Vârstă și ultima dată activă. De asemenea, trebuie să introduceți adresa dvs. de e-mail.

3. Acum, faceți clic pe Căutare acum.

Sperăm că veți afla dacă cineva folosește Bumble sau nu.

Metoda 2: Configurați un profil Bumble fals

Puteți configura un profil fals Bumble, pentru a verifica contul pe care doriți să știți dacă el sau ea este pe Bumble sau nu. Pentru a configura un nou cont Bumble, urmați acești pași.

1. Deschideți aplicația Bumble pe dvs Android sau iOS mobil.

2. Atingeți Utilizați numărul de telefon mobil pentru a introduce numărul dvs. de telefon și Verificați.

3. Acum, urmați pașii indicați și introduceți detaliile necesare pentru a configura un profil bun Bumble.

Urmând acești pași simpli, puteți crea cu ușurință un nou cont Bumble.

De unde știi dacă iubitul tău este pe Bumble?

Îți poți întreba oricând partenerul direct sau poți să verifici telefonul partenerului și să te uiți direct în aplicația lui Bumble. Dar dacă nu este posibil, nu există nicio metodă directă de a verifica dacă iubitul tău este sau nu pe Bumble. Dar iată câteva metode indirecte pe care le poți încerca să știi dacă iubitul sau prietena ta folosește Bumble.

Opțiunea I: Creați un profil Bumble fals

Acesta este cel mai simplu mod de a găsi unele pe Bumble este să le cauți pe Bumble. Ar trebui să creați un nou cont fals cu informații fictive, dar asigurați-vă că ați încărcat o poză de profil, astfel încât Bumble să nu vă înscrie pe lista neagră ca utilizator inactiv. De asemenea, trebuie să vă asigurați că vă desfășurați căutarea în orașul sau regiunea pe care sunteți sigur că partenerul dvs. l-ar alege, astfel încât să vă puteți potrivi. Pentru a configura un nou cont Bumble, urmați acești pași.

1. Deschideți aplicația Bumble pe mobil și apăsați pe Utilizați numărul de telefon mobil

2. Apoi, introduceți numărul dvs. de telefon și Verificați.

3. Acum, urmați instrucțiunile de pe ecran și introduceți detaliile necesare pentru a configura un profil Bumble fals.

  Bună, Chatbot! Învață să construiești primul tău asistent virtual cu Python

Acum, glisează pe profilul tău până când îl găsești pe Bumble-ul iubitului sau al prietenei tale. De asemenea, rețineți acest lucru dacă le descoperiți pe Bumble. Oricine vezi pe Bumble a fost cu siguranță activ în ultimele 30 de zile, așa că poți fi sigur de asta. Dar s-ar putea să nu-și folosească profilul și să fi uitat complet de el. Acum ar trebui să vă uitați la imagini și la data la care aceste imagini au fost încărcate în contul lor Bumble. Prin aceasta, îți vei face o idee despre când a fost ultima dată când partenerul tău a fost activ pe Bumble.

Opțiunea II: Cu aplicații sau site-uri web ale terților

Dacă doriți să economisiți timp de la crearea unui profil Bumble fals și de la căutarea contului Bumble al partenerului dvs., puteți utiliza, de asemenea, aplicații sau site-uri web terță parte precum Buzz Humble care poate găsi oameni pe Bumble. Ei scanează cardurile de profil folosind conturi bot, înregistrându-le pe fiecare. Aceasta este cu siguranță cea mai rapidă metodă de a ști dacă cineva folosește Bumble sau nu.

Cum știi dacă un profil Bumble este activ?

Dacă ți se potrivește un profil, i-ai trimis un mesaj, dar nu primești niciun răspuns din partea lor și te întrebi dacă acest profil pe care l-ai potrivit este activ sau nu. Sunteți asociat doar cu utilizatori considerați activi de Bumble. Cu alte cuvinte, utilizatorii Bumble pe care îi vedeți sunt cei care au fost activi în ultimele 30 de zile. Dar dacă doriți să vă faceți o idee despre starea activității cuiva, iată modalitățile de a ști dacă un profil Bumble este activ sau nu.

  • Trimiteți-le un mesaj direct, pentru că, dacă nu vă trimite cineva mesaje, nu există nicio modalitate de a spune dacă sunt online pe Bumble.

  • Aplicația Bumble are o funcție Snooze. Selectând această opțiune, utilizatorii pot folosi o funcție cool care întrerupe Bumble. Prin urmare, utilizatorii pot face o excursie, se pot relaxa sau pur și simplu își pot lua o zi liberă de la utilizarea aplicației. Oricine poate activa această funcție dacă alege să ia o pauză. Drept urmare, Bumble nu le va asocia cu nimeni altcineva. Deci, tipul sau fata a cărui activitate doriți să fi luat o pauză activând modul de amânare, în acest caz, trebuie să așteptați până când se întorc și vă răspund textului.

Bumble afișează numai profiluri active?

Da, Bumble vă arată doar acele profiluri care au fost cel puțin active în ultimele 30 de zile. După ce vă conectați, orice profil pe care îl creați va fi activ timp de 30 de zile. Cu toate acestea, dacă nu îl utilizați timp de 30 de zile, acesta nu va apărea printre persoanele care îl folosesc în prezent, dar profilul dvs. nu va fi șters pentru inactivitate. Prin urmare, Bumble arată doar profiluri active.

Cât timp rămâi activ pe Bumble?

După ce vă conectați, orice profil pe care îl creați va fi activ timp de 30 de zile. Cu toate acestea, dacă nu îl folosiți timp de 30 de zile, nu va apărea printre persoanele care îl folosesc în prezent. Dar nu va fi șters pentru inactivitate. Deci, vei fi considerat activ timp de 30 de zile de către Bumble. Deci, așa nu Bumble afișează profiluri inactive altora.

Cum îți poți da seama dacă cineva este inactiv pe Bumble?

Pur și simplu, nu există nicio modalitate de a verifica starea activității oricărui utilizator Bumble. Dar dacă cineva este inactiv pe Bumble, profilul utilizatorului respectiv nu va fi afișat în secțiunea de profiluri de glisare. Bumble vă arată numai acele profiluri care au fost cel puțin active în ultimele 30 de zile, deoarece Bumble arată numai profilurile active.

Cât durează până când Bumble îți ascunde profilul?

După ce vă conectați, orice profil pe care îl creați va fi activ timp de 30 de zile. Cu toate acestea, dacă nu îl utilizați timp de 30 de zile, acesta nu va apărea printre persoanele care îl folosesc în prezent, dar profilul dvs. nu va fi șters pentru inactivitate. Cu alte cuvinte, dacă nu ți-ai folosit profilul Bumble în 30 de zile, Bumble îți va ascunde profilul.

De ce este încă afișat profilul dvs. Bumble?

Bumble vă arată profilul tuturor acelor utilizatori Bumble al căror profil l-ați glisat chiar și după ce vă ascundeți, ștergeți sau dezactivați profilul Bumble. Ar putea fi singurul motiv pentru care profilul tău Bumble încă se afișează, deoarece după ce îți ștergi profilul, datele tale sunt șterse definitiv de pe această platformă.

De ce nu se șterge contul Bumble?

Dacă ți-ai șters profilul Bumble, dar profilul tău Bumble încă se afișează, s-ar putea să fi glisat spre dreapta unele profiluri în trecut. Profilul dvs. șters va apărea în continuare pentru acele profiluri pe care le-ați glisat spre dreapta.

***

Cu acest ghid simplu, sperăm că toate îndoielile tale sunt legate, dacă bumble arată profiluri inactive. Ne puteți transmite orice întrebări sau sugestii despre orice alt subiect despre care doriți să facem un articol. Trimite-le în secțiunea de comentarii de mai jos pentru ca noi să știm.

  Cum să alegi o gazdă web pentru noul tău site web: un ghid detaliat
x