09/28/2023

Geek Squad vă poate repara PS4?

Geek Squad este o filială a companiilor multinaționale americane și canadiene care oferă servicii de reparații și instalare pentru accesoriile dvs. electronice, cum ar fi telefoane, tablete, PC-uri, PlayStation și alte aparate electrocasnice. Geek Squad oferă servicii la domiciliu, în magazin, online și la distanță/telefonic. Dacă PS4 dvs. este stricat sau nu funcționează corect, puteți contacta serviciul de reparații Geek Squad pentru asistență suplimentară. Dar nu sunteți sigur cum să beneficiați de serviciu sau aveți îndoieli cu privire la acest serviciu? Acest articol va rezolva toate îndoielile pe care le are de obicei un client, cum ar fi cum funcționează reparația Geek Squad PS4, oferă vreo garanție pe PS4, este Geek Squad scump sau altcineva și-a reparat PS4 la Geek Squad. Deci, să începem!

Geek Squad vă poate repara PS4?

Geek Squad oferă, de asemenea, o garanție pentru produsele reparate, cum ar fi Play Stations, Smartphone-uri etc. De asemenea, vând produse noi și second-hand și cumpără produse uzate. Dacă locuiți în Statele Unite, Canada și Mexic, puteți beneficia de serviciul de reparații pentru produsele dvs. și puteți obține cele mai timpurii soluții de la serviciul lor telefonic 24×7. Citiți acest articol până la sfârșit pentru a afla pașii care demonstrează cum să curățați PS4 și contactați Geek Squad într-un mod detaliat folosind imaginile pentru o mai bună înțelegere.

  Definiție, importanță și cum se calculează

Cât durează garanția pe un PS4?

Garanția pe PS4 durează doar un an pentru una nou achiziționată. Garanția include PlayStation și controlerele sale. Dacă PS4 sau controlerul se deteriorează vreodată, poți vizita magazinul de unde ai achiziționat PS4. Dacă v-ați achiziționat PS4 online, puteți contacta asistența pentru clienți Sony PlayStation pentru asistență suplimentară. Dacă PS4 s-a stricat după perioada de garanție, puteți contacta serviciul de reparații Geek Squad PS4. Continuați să citiți în continuare pentru a vedea cum o puteți face.

Cum curățați interiorul unui PS4?

Pentru a curăța interiorul unui PS4, urmați acești pași:

Notă: asigurați-vă că scoateți discul introdus de pe PS4, dacă există.

1. Deconectați-vă PS4.

2. Ștergeți murdăria de pe suprafață.

Imagine de InspiredImages de la Pixabay

3. Deșurubați PS4 pentru a-l deschide.

4. Curăţaţi praful intern folosind aer comprimat sau suflante.

5. Deșurubați placa grafică, bateria și hard diskul.

6. Curăţaţi părţile interne individual.

7. Înșurubați toate piesele interne și înșurubați capacul exterior al PS4-ului dvs.

PS4 este complet curățat atât din interior, cât și din exterior.

Poate Geek Squad să repare o PlayStation?

Da, Geek Squad poate repara o PlayStation. Dacă v-ați stricat vreodată PlayStation, puteți vizita magazinul offline Geek Squad sau contactați Pagina Contactați-ne Geek Squad pentru rezolvare. Geek Squad vă poate repara PlayStation chiar și după expirarea perioadei de garanție. Când Geek Squad repara PS4, veți primi garanția implicită de 90 de zile. După încheierea acestei perioade de garanție, puteți cumpăra alte planuri de garanție oferite de serviciul de reparații Geek Squad.

Geek Squad funcționează pe console?

Da, Geek Squad funcționează pe console. Puteți cumpăra o nouă consolă, puteți solicita o instalare pe cea deja achiziționată sau puteți repara cea stricata indiferent de unde ați cumpărat-o, fie că se află în perioada de garanție sau nu. Geek Squad va repara toate tipurile de console și, dacă aveți probleme cu consola dvs., puteți vizita Pagina Contactați-ne Geek Squad pentru asistență suplimentară.

  Ce se întâmplă dacă contul tău Uber este dezactivat definitiv?

Cât de mult vă taxează geek-ii pe oră?

Geeks Squad poate percepe între 20 USD și 1500 USD/oră, în funcție de serviciul ales.

  • Dacă doriți să vă reparați gadgetul electronic stricat în magazin, vă va costa în jur de 40 USD–1400 USD, în funcție de serviciul și reparația de care aveți nevoie produsul.
  • Puteți rezerva o programare la Geek Squad pentru servicii la domiciliu, care vă va costa în jur de 80 USD–200 USD, în funcție de serviciu.
  • Serviciul de la distanță al Geek Squad este cel mai ieftin, care vă poate costa în jur de 35 USD – 150 USD și poate varia, de asemenea, în funcție de serviciul pe care sistemul dumneavoastră îl necesită.

Echipa Geek este scumpă?

Nu, Geek Squad nu este atât de scump în comparație cu serviciul oficial de reparații oferit de mărcile aparatelor sau gadgeturilor tale. Costul reparației va depinde exclusiv de starea produsului, indiferent dacă produsul este reparabil sau nu. Produsul grav deteriorat poate costa 1000 USD sau mai mult, ceea ce nu va merita cheltuit dacă îl puteți cumpăra pe cel nou la același preț.

Cum îți poți repara PS4 la Geek Squad?

Pentru a vă repara PS4 la Geek Squad, o puteți face prin modul offline cu ajutorul pașilor menționați mai jos.

1. Contactați 1-866-BESTBUY (1-866-237-8289) și rezervați o programare pentru serviciul în magazin.

2. Du-ți PS4 la magazin.

3. Echipa Geek Squad va examina și evalua PS4-ul tău.

4. După ce ați terminat examinarea, echipa Geek Squad va testa și rezolva problema.

5. În cele din urmă, plătiți reparația și duceți-o acasă.

Poți avea încredere în Geek Squad recondiționat?

Da, puteți avea încredere în produsele recondiționate Geek Squad. Toate produsele recondiționate trec prin testare standard și primesc Certificatul Geek Squad. Toate produsele recondiționate disponibile la Geek Squad sunt complet testate și certificate Geek Squad. Dacă vreun produs nu se califică pentru testare, produsul este trimis la reciclare.

  Cele mai bune 7 alternative GitHub pentru găzduirea proiectului dvs

Cât costă repararea unui PS4 la Geek Squad?

Reparația Geek Squad PS4 poate costa, în medie, 180 USD. În funcție de gravitatea problemei cu PS4, costul reparației poate varia. Uneori, doar resetarea PS4 va rezolva problema. Dacă nu, deteriorarea poate fi pe părțile interne ale PS4-ului tău, ceea ce te va costa ceva sau mai mulți bani.

GameStop vă poate curăța PS4?

Da, GameStop vă poate curăța PS4. GameStop oferă un serviciu de reparații pentru consolele și controlerele dumneavoastră. De asemenea, vă vor curăța consola și controlerul. Dacă mergeți la GameStop, vă vor curăța PS4 gratuit și vă vor taxa doar pentru reparație. Dacă doriți să vă curățați PS4, puteți cere lucrătorului GameStop să vă curățeze PS4. S-ar putea să te taxeze sau nu pentru asta.

GameStop repara consolele?

Da, GameStop repară consolele. GameStop oferă servicii de reparații pentru consolele și controlerele tale deteriorate. Trebuie să vă duceți consola la cel mai apropiat magazin GameStop și să vă explicați problema. Îți vor examina PS4 și îl vor repara cât mai curând posibil. Dacă PS4 nu este în garanție, GameStop vă va taxa în funcție de gravitatea problemei.

Cât plătește GameStop pentru un PS4 defect?

GameStop poate plăti în jur de 100 – 200 USD pentru PS4-ul tău stricat. Totuși, depinde de starea PS4-ului tău. De asemenea, puteți vinde părțile interne ale PS4, cum ar fi unitatea solidă, placa grafică și controlerul, dacă funcționează perfect.

***

Sperăm că acest articol v-a ajutat să vă rezolvați toate îndoielile cu privire la costurile de curățare și reparație ale Geek Squad și GameStop și, de asemenea, v-a educat despre serviciile oferite de GameStop și Geek Squad și despre repararea Geek Squad PS4. Vă rugăm să împărtășiți experiența dumneavoastră valoroasă citind acest articol. Dacă aveți întrebări sau sugestii, trimiteți-le în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, spune-ne ce vrei să înveți în continuare.

x