Automatizează Muzei Live Wallpaper cu Tasker

De la lansarea sa luna trecută, Muzei Live Wallpaper a câștigat o mulțime de aprecieri din partea utilizatorilor săi pentru că a adus imagini de fundal superbe din diferite surse pe ecranele lor de start. O altă aplicație pe care mulți utilizatori cu putere de Android o iubesc este Tasker, cunoscută pentru capacitatea sa de a permite utilizatorilor să automatizeze nenumărate sarcini pe Android. În timp ce Muzei vă poate roti automat imaginea de fundal, ce zici de capacitatea de a face acest lucru în funcție de context, acțiune sau orice condiție acceptată de Tasker? Taskei acționează ca o punte între aceste două aplicații pentru a vă permite să faceți exact asta. Să aruncăm o privire la cum funcționează.

Inutil să spun că Taskei are nevoie atât de Muzei, cât și de Tasker să fie instalate pentru a funcționa. După instalare, pur și simplu accesați setările Muzei și veți vedea Taskei ca sursă disponibilă. Selectați-l și atingeți pictograma roată de sub ea pentru a ateriza pe interfața barebones a lui Taskei, care vă permite pur și simplu să sari rapid la Tasker pentru a-l configura. De asemenea, puteți deschide direct Tasker în acest scop.

Următorul pas este automatizarea Muzei cu Tasker, pentru care va trebui să configurați una dintre acțiunile disponibile ale Muzei (se găsește în secțiunea „Plugin” atunci când adăugați o acțiune). Puteți adăuga o acțiune la o sarcină existentă sau puteți crea o sarcină nouă în acest scop. Acțiunile disponibile includ Muzei Source, Next Artwork și Random Source, toate trei ar trebui să se explice de la sine. Muzie Source vă permite să alegeți sursa de utilizat pentru acțiune, listând toate sursele disponibile în prezent în Muzie.

  Cum să faci fotografii bune în ploaie (și în alte situații umede)

După adăugarea acțiunilor, puteți atribui sarcina acestora oricărui profil din Tasker și imaginea de fundal se va schimba în consecință. De exemplu, puteți atribui o sarcină care conține acțiunea „Următoarea lucrare de artă” unui profil de agitare pentru ca Tasker să schimbe următorul tapet de fiecare dată când scuturați telefonul. Și acesta este doar un exemplu; pe baza imensului scop al lui Tasker, posibilitățile sunt nesfârșite.

Așadar, dacă ești fan Muzei și Tasker, nu există niciun motiv pentru care să nu-l dai o încercare lui Taskie, mai ales având în vedere prețul gratuit!

Instalați Taskei din Play Store