Navigare web sigură, fără restricții de regiune pe Android

Adevărul trist despre Internet este că multe servicii uimitoare precum Spotify și Hulu sunt accesibile doar în câteva țări. În timp ce oamenii care locuiesc în acele țări pot transmite muzică gratuită sau pot viziona emisiunile lor TV preferate, cei dintre noi care locuiesc în altă parte a planetei sunt lăsați afară în frig. Dacă ți-a fost greu să faci față restricțiilor regionale online, atunci o soluție definitivă este să folosești un serviciu VPN. Prescurtare de la Virtual Private Network, un VPN vă securizează traficul de internet și vă permite să accesați site-uri web restricționate geografic. Astrill VPN este un nume destul de popular în acest gen, iar recent, compania a lansat o aplicație Android pentru a permite accesul din mers la serviciul lor VPN.

Astrill VPN are o interfață decentă. La lansare, vi se prezintă ecranul obișnuit de conectare. De asemenea, utilizatorii noi pot crea un cont fără a părăsi interfața lui Astrill, deși rețineți că toate planurile VPN oferite de Astrill sunt plătite și vin cu o probă gratuită de 7 zile.

După ce ați aterizat pe ecranul principal, veți vedea un comutator mare în partea de sus care vă permite să activați și să dezactivați Astrill. Meniul derulant de sub acesta vă permite să selectați locația serverului VPN. Puteți alege să vă setați locația în Regatul Unit, SUA, Germania, China, Suedia și multe altele. Ecranul de pornire afișează și data de expirare a abonamentului curent.

Când este activat, Astrill VPN va configura automat setările de rețea pentru dvs. Va trebui să acordați aplicației permisiunea de a crea o conexiune VPN atunci când o porniți pentru prima dată. Dacă nu doriți ca această solicitare să apară de fiecare dată când activați Astrill VPN, bifați opțiunea „Am încredere în această aplicație” de mai jos.

  De ce se blochează aplicațiile pe Android și cum se remediază?

În cele din urmă, există un meniu „Opțiuni VPN stealth” care vă permite să comutați între modurile UPD și TCP și să setați portul de conectare.

Puteți descărca Astrill VPN prin linkul de mai jos. Aplicația în sine este gratuită, dar va trebui să achiziționați un plan VPN după o încercare gratuită de 7 zile.

Instalați Astrill VPN pentru Android din Magazinul Play