Acesta este încărcătorul de călătorie pentru fanii Apple

Recomandări cheie

  • Stația de încărcare wireless 3-în-1 Infinacore T3 vă poate încărca simultan iPhone-ul, Apple Watch-urile și AirPod-urile.
  • Încărcătorul este mic, compact și ușor de călătorit, pliabil într-un pătrat care ocupă spațiu minim.
  • Luminile LED indică starea de încărcare a tuturor celor trei dispozitive, în timp ce modul Adaptive Viewing Stand permite vizualizarea conținutului media fără mâini în timpul încărcării.

Călătoria poate fi suficient de stresantă fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la jonglarea cu încărcătoarele și cablurile pentru dispozitivele dvs. Apple. Dar nu trebuie să vă faceți griji cu InfinaCore T3: Stație de încărcare fără fir 3-în-1. Stația este ieftină, ușor de utilizat și vă alimentează iPhone-ul, Apple Watch-urile și AirPod-urile fără nicio grijă.

Stație de încărcare wireless 3-în-1 Infinacore T3

50 USD 60 USD Economisiți 10 USD

Stația de încărcare wireless 3-în-1 Infinacore T3 este un încărcător de călătorie care vă poate alimenta iPhone-ul, Apple Watch-urile și AirPod-urile simultan. Mic și compact, încărcătorul ocupă spațiu minim atunci când este desfășurat. Când ați terminat, îl puteți plia înapoi și îl puteți pune în orice geantă. Un mod Adaptive Viewing Stand vă permite să plasați iPhone-ul într-o vizualizare media perfectă în timp ce încărcați telefonul și Apple Watch în același timp. Luminile LED vă vor informa despre starea de încărcare a tuturor celor trei dispozitive.

Marca InfinaCore

Certificat Qi Da

  Cum se actualizează VLC Media Player

Culoare Negru sau alb

Tensiune de intrare 25W

Greutate 11,3 oz

Adaptor inclus Nr

Intrare USB-C

Pro

  • Încarcă Apple Watch, iPhone și AirPods în același timp
  • LED-urile indică starea de încărcare
  • Se prăbușește în dimensiuni mici când ați terminat
  • Modul de vizualizare adaptiv plasează iPhone-ul în poziţia de vizualizare media mâini libere
  • Cablu USB-C inclus

Contra

  • Nu este furnizat adaptor USB-C

Încărcați iPhone-ul, AirPod-urile și Apple Watch fără probleme

Jerome Thomas / MakeUseOf

În loc să fie nevoită să călătorească cu trei cabluri și trei adaptoare de alimentare, opțiunea InfinaCore face întregul proces mult mai ușor.

Când călătoriți, încărcătorul se pliază într-un pătrat puțin mai mic decât un pachet de cărți de joc și are o grosime de numai 1,2 inci. Magneții de pe fiecare parte a încărcătorului ajută la menținerea acestuia împreună.

După ce ajungeți la destinație, desfaceți suportul și utilizați cablul USB-C inclus. Singura mea plângere generală cu încărcătorul este că InfinaCore nu include un adaptor de alimentare USB-C.

Aceasta înseamnă că va trebui să-l oferiți propriul dvs. sau să îl conectați la ceva precum portul USB-C al MacBook-ului dvs. Dar pot ierta această problemă datorită prețului de vânzare cu amănuntul ieftin.

În partea stângă a încărcătorului se află un disc MagSafe pentru iPhone sau AirPods. iPhone-ul meu 14 Pro Max a adăugat aproximativ 30% încărcare în 45 de minute.

În centru se află un încărcător Apple Watch care poate sta complet plat sau se poate ridica pentru a facilita încărcarea cu curele de ceas care nu se desfac ca Solo Loop. În partea dreaptă este un disc de încărcare compatibil Qi pentru un iPhone sau AirPods.

  Toate cele mai bune comenzi rapide de la tastatură Google Sheets

Întoarceți încărcătorul pentru a vedea un cod QR pe ​​care îl puteți scana pentru asistență dacă aveți vreodată probleme cu stația de încărcare.

Puteți alege dintre una dintre cele două culori ale stației acoperite cu silicon, o versiune alb sau negru. Întotdeauna prefer negru în așa ceva, deoarece nu va prezenta zgârieturi și pete atât de ușor ca versiunea albă.

Am luat InfinaCore T3 într-o călătorie recentă și a fost ușor de folosit. Desfășurat, suportul are doar 0,4 inchi, așa că îl puteți plasa aproape oriunde în camera dvs. de hotel, fără a fi nevoie să-i faceți un spațiu imens.

Veți conecta cablul USB-C în spațiul central, încărcătorul Apple Watch, apoi veți începe încărcarea. Există, de asemenea, un mare plus în comparație cu alte încărcătoare de călătorie – indicatori LED de stare.

Cu aceste tipuri de încărcătoare fără fir, plasați dispozitivul puțin decentrat și vă veți trezi dimineața cu un dispozitiv mort, deoarece nu s-a încărcat în acea noapte. Dar asta nu este o îngrijorare cu opțiunea InfinaCore. Fiecare încărcător are lumini care vă spun că dispozitivul se încarcă.

Cele două încărcătoare laterale au lumini în partea de jos a plăcuței. Pe încărcătorul Apple Watch, puteți vedea două rânduri de LED-uri lângă discul de încărcare. Este foarte frumos că poți vedea întotdeauna, dintr-o privire, dacă dispozitivele tale se încarcă.

Dispozitivele mele nu s-au încălzit niciodată în timpul încărcării, lucru care se poate întâmpla cu alte încărcătoare.

Fii cu ochii pe iPhone-ul tău cu suportul de vizualizare adaptiv

Jerome Thomas / MakeUseOf

Magneții încorporați ajută, de asemenea, la crearea unei opțiuni unice care nu se găsesc în alte încărcătoare de călătorie. Designul de tip acordeon vă permite să pliați încărcătorul într-un triunghi care vă oferă acces la încărcătorul Apple Watch pe o parte și la încărcătorul iPhone pe cealaltă.

  Cum să vă vizualizați impresiile pe X (Twitter)

Acest lucru vă permite să atașați iPhone-ul prin MagSafe și să-l plasați la un unghi de vizualizare orizontal excelent. Cu asta, puteți viziona un film în timp ce lucrați sau înainte de a merge la culcare. De asemenea, va pune iPhone-ul în modul StandBy. Pe lângă afișarea orei, modul StandBy vă permite să vedeți câteva widget-uri grozave care vă vor afișa informații dintr-o privire.

Atât luminile de încărcare iPhone, cât și Apple Watch sunt încă vizibile în modul stand.

InfinaCore T3: Stație de încărcare fără fir 3 în 1: gata să pornească la drum

Dacă ești fan Apple și chiar călătorești puțin, atunci InfinaCore T3: Stație de încărcare fără fir 3-în-1 este un accesoriu esential. Îndeplinește aceeași treabă ca și alte stații care sunt de două ori mai scumpe și oferă chiar și caracteristici suplimentare care nu se găsesc pe multe modele, cum ar fi indicatoarele LED care vă vor anunța starea de încărcare dintr-o privire.

Când ați terminat și gata pentru următoarea destinație, pliați-l și puneți-l în geantă.

Stație de încărcare wireless 3-în-1 Infinacore T3

50 USD 60 USD Economisiți 10 USD

Stația de încărcare wireless 3-în-1 Infinacore T3 este un încărcător de călătorie care vă poate alimenta iPhone-ul, Apple Watch-urile și AirPod-urile simultan. Mic și compact, încărcătorul ocupă spațiu minim atunci când este desfășurat. Când ați terminat, îl puteți plia înapoi și îl puteți pune în orice geantă. Un mod Adaptive Viewing Stand vă permite să plasați iPhone-ul într-o vizualizare media perfectă în timp ce încărcați telefonul și Apple Watch în același timp. Luminile LED vă vor informa despre starea de încărcare a tuturor celor trei dispozitive.