Faceți cunoștință cu Twodos, aplicația Todo gratuită și simplă, cu o premisă unică

Recomandări cheie

  • Twodos este o aplicație gratuită axată pe confidențialitate pentru listă de activități, axată pe simplitate și ușurință în utilizare.
  • Abordarea unică a aplicației „două liste” încurajează concentrarea asupra sarcinilor și acțiunilor rapide, cum ar fi glisarea sau atingerea pentru a le finaliza.
  • Twodos este disponibil în App Store, pentru iPhone-urile care rulează iOS 17.0+

Twodos este o aplicație gratuită și simplă de făcut pentru iPhone. Ce o separă de orice altă aplicație de făcut oferită? Să aruncăm o privire la noua aplicație minimalistă pentru liste de activități și abordarea sa cu liste duale.

Ce este Twodos?

Twodos este o aplicație de gestionare a sarcinilor care a fost lansată pe 21 februarie, într-o piață aglomerată; există multe aplicații de făcut disponibile. Dar Twodos are câteva trucuri frumoase în mânecă.

Pe lângă interfața simplă și abordarea minimalistă, Twodos este un caz rar de aplicație gratuită care nu include achiziții în aplicație sau publicitate și nu colectează date. Aplicația este un proiect pasional, de către un dezvoltator individual căruia îi place pur și simplu să creeze aplicații.

Twodos folosește un format familiar, permițându-vă să adăugați și să editați sarcini, să le afișați într-o listă și să le eliminați când sunt finalizate. Această abordare simplă este punctul central al aplicației.

Cum se evidențiază TwoDos: abordarea celor două liste

Principalul punct de vânzare al Twodos este simplitatea și ușurința în utilizare. Aplicația, care poate profita de poziția sa ca lansare non-comercială, oferă cât mai puține funcționalități. Creatorul este ferm cu privire la angajamentul lor de a rezista funcțiilor suplimentare:

  ExtShield ajută la protejarea Chrome împotriva programelor malware și extensiilor adware

Această filozofie este întruchipată de abordarea „două liste”. Twodos te obligă să adaugi fiecare sarcină fie la lista „Mai devreme”, fie la cea „Mai târziu”. Deși acest lucru poate suna restrictiv, menține totul simplu, încurajându-vă să vă concentrați asupra sarcinilor, mai degrabă decât asupra modului de clasificare. Drept urmare, ar trebui să puteți face mai mult în mai puțin timp.

Puteți accesa fiecare dintre puținele funcții disponibile cu o singură acțiune, inclusiv:

  • Glisarea unei sarcini pentru a o marca finalizată (acest lucru elimină instantaneu sarcina).
  • Atingerea unui element pentru a-l edita.
  • Atingeți săgeata din dreapta fiecărui element pentru a-l muta în cealaltă listă.

Puteți extinde sau reduce fiecare listă, concentrându-vă pe una sau arătându-le pe ambele potrivite. Fiecare listă arată un număr total de sarcini de pe ea și derulează dacă aveți mai mult de câteva.

De unde să descărcați TwoDos

Twodos este disponibil din iPhone App Store și poate fi descărcat gratuit. Ca orice aplicație „doar pentru iPhone”, o puteți rula și pe un iPad, mărit pentru a umple afișajul.

Descărcați: Twodos pentru iPhone (Gratuit)

Adam WhitcroftSite-ul lui are link-uri către alte programe pe care le-a lansat, dacă sunteți interesat de alte aplicații gratuite simple. La fel ca și aplicația Twodos în sine, site-ul este foarte minimalist. Dezvoltatorul este activ și pe X (fost Twitter), @AdamWhitcroft.