Cum să salvați postările tale preferate (și de ce ar trebui)

Acum puteți salva postările individuale din Threads pentru a le revedea la o dată ulterioară. Acestea sunt salvate într-un folder dedicat, permițându-vă să le găsiți și să le vizualizați cu ușurință, fără a fi nevoie să le căutați.

Cum să salvezi postări pe fire

Pentru a salva o postare Threads, atingeți pur și simplu cele trei puncte orizontale de lângă postarea pe care doriți să o salvați. Acest lucru afișează un meniu contextual care vă permite să interacționați cu acea postare și cu posterul în diferite moduri. Puteți să salvați sau să ascundeți postarea sau să suprimați, să blocați sau să raportați afișul. În acest caz, dorim să salvăm postarea.

Atingeți Salvați și acea postare va fi salvată în dosarul Salvat. Va apărea o fereastră pop-up care vă spune că ați salvat postarea și vă invită să vedeți tot. Dacă îl atingeți repede înainte de a dispărea, veți fi dus direct în dosarul Salvat. În caz contrar, va trebui să navigați acolo manual.

Cum să vizualizați postările din firele salvate

Pentru a vedea postările tale din firele salvate, care este, la urma urmei, scopul principal al salvării lor:

 • Atinge conturul unui om din partea dreaptă a barei de meniu de jos. Aceasta te duce la profilul tău.
 • Atingeți cele două linii orizontale de lungimi diferite în colțul din dreapta sus. Aceasta vă duce la Setări.
 • Aruncă ochii în jos până când vezi Salvat și dă clic pe acesta pentru a deschide dosarul cu postările Threads salvate.
 •   Top 25 cele mai bune alternative gratuite Snagit

  Pentru a șterge sau a anula salvarea unei postări salvate, pur și simplu atingeți cele trei puncte de lângă o postare din Threads pe care ați salvat-o anterior și faceți clic pe Anulați salvarea. Postarea va dispărea din folderul Salvat (după reîmprospătarea sau revizitarea acesteia), pentru a nu mai fi văzută niciodată.

  Motive pentru care ar trebui să salvați postările din fire

  La fel ca toate aplicațiile de social media, Threads este plin de conținut. Mai ales dacă ieși în fila Pentru tine, unde Threads recomandă conținut care crede că îți va plăcea. Destul de des, este greșit, dar doar ocazional va apărea o postare care merită salvată de la un străin pe care nu îl urmărești pe Threads.

  După cum a raportat ZDNet, Threads este în creștere în popularitate, deoarece continuă să ia mușcături din baza de utilizatori a lui X. Aceasta înseamnă că numărul de postări doar va crește.

  Poate doriți să salvați o postare în Threads deoarece:

 • Conține câteva sfaturi utile pe care doriți să le consultați la o dată ulterioară.
 • Conține câteva cuvinte de înțelepciune după care vrei să trăiești în viitor.
 • Conține o glumă amuzantă pe care vrei să o salvezi pentru a le povesti și altora.
 • Vor exista și o mulțime de alte motive, dar acestea sunt doar câteva motive pentru care funcția de salvare a Threads este utilă. Și dacă nu găsești nimic pe Threads care merită salvat, măcar poți să-ți ștergi contul Threads fără a-ți șterge Instagram.