12/03/2023

9 setări pe care fiecare proprietar de Nintendo Switch ar trebui să le folosească

Nintendo Switch este deja o consolă foarte ușor de utilizat și convenabilă, dar există mai multe setări pe care s-ar putea să dormiți, care vă pot face experiența cu ea și mai bună. Niciuna dintre aceste setări nu este activată în mod implicit, așa că, dacă nu le cunoașteți, probabil că nu folosiți Switch-ul la întregul său potențial.

Dacă doriți să aflați cum să prelungiți durata de viață a bateriei Switch, să obțineți viteze de descărcare mai mari și să obțineți o grafică mai bună în timp ce jucați andocat, puteți găsi toate acestea și multe altele mai jos.

1. Activați Salvarea datelor în cloud

Ați petrecut vreodată ore întregi într-un joc și ați pierdut tot progresul? Această problemă este mai frecventă decât ați crede. Indiferent dacă Switch-ul este furat, îți spargi consola accidental sau poate împrumuți fratele tău Switch-ul, iar aceștia salvează accidental peste fișierul tău de salvare. Aceste lucruri sunt nefericite, dar se pot întâmpla și asta poate duce la ore de progres în jos.

Dacă ați experimentat vreodată acest lucru, veți înțelege cele șapte etape ale durerii care urmează, culminând de obicei cu decizia dvs. să renunțați definitiv la joc, în loc să petreceți nenumărate ore reconstruind până la punctul în care erați înainte. Toate acestea pot fi evitate, totuși, dacă activați salvarea în cloud pe dispozitivul dvs.

Pentru a face acest lucru, mergeți la setări și mergeți la Gestionarea datelor. De acolo, faceți clic pe Save Data Cloud și alegeți profilul dvs. de utilizator. Derulați în jos la Setări din partea de jos și activați Backup automat Salvare date. Odată ce ați activat această setare, veți putea recupera toate datele pe care le pierdeți. Această funcție este disponibilă numai dacă aveți un abonament online Nintendo Switch.

  6 Serviciu pentru a vă ajuta să reparați site-urile piratate Joomla

2. Utilizați modul zbor pentru a prelungi durata de viață a bateriei comutatorului

Punerea Nintendo Switch în modul zbor vă limitează capacitatea de a vă conecta la internet. Dar dacă jocul pe care îl jucați în prezent nu folosește internetul, puteți economisi o cantitate decentă de viață a bateriei punând comutatorul în modul zbor chiar și atunci când picioarele sunt plantate ferm pe pământ.

A fi conectat la internet și a avea consola să trimită și să primească în mod constant acel semnal consumă energie. Punerea consolei în modul zbor economisește resurse valoroase care, dacă oricum nu le folosiți, sunt mai bine folosite în altă parte.

Pentru a pune telefonul în modul zbor. Pur și simplu deschideți setările și derulați în jos la Modul zbor. Este a doua opțiune din meniu și va dura doar un moment pentru a se activa, dar vă poate salva momente prețioase în joc.

3. Utilizați Quick Archive pentru a elibera spațiu pe Nintendo Switch

Switch-ul nu are mult spațiu de stocare. Un Switch Lite, de exemplu, are doar 32 GB de spațiu disponibil, iar o parte din acesta este rezervată pentru sistem. 32 GB poate suna mult, dar dacă te uiți la descărcarea de jocuri mari, chiar și 64 GB îmbunătățiți de la Switch OLED vor dispărea rapid.

Opțiunile dvs. aici sunt să cumpărați un card SD mare pentru a oferi Switch-ului mai mult spațiu de stocare sau să jonglați cu jocurile dvs. Dacă Switch este plin, dar doriți să descărcați un joc nou, nu vă faceți griji. Nu trebuie să ștergeți toate jocurile pentru a face spațiu, le puteți arhiva rapid. Arhivarea software-ului pe Switch eliberează în continuare spațiu de stocare, dar lasă o pictogramă a jocului pe ecranul de pornire, astfel încât să îl puteți descărca rapid și ușor când sunteți gata.

4. Activați Bluetooth Audio

Audio Bluetooth nu a fost ceva acceptat de Switch la lansare, dar a fost introdus ulterior într-o actualizare a sistemului. Deci, proprietarii de Switch se pot bucura acum de toate sunetele minunate ale Switch-ului fără firele deranjante.

Nu toată lumea ține la curent cu dezavantajele fiecărei actualizări Nintendo Switch care apare. Deci, dacă tu, la fel ca mulți alții, încă nu știai că ai putea conecta căști Bluetooth la Switch, aceasta poate fi o surpriză binevenită pentru tine. Conectarea și utilizarea căștilor Bluetooth pe Switch este un proces simplu și ușor care ar putea schimba modul în care vă ascultați sistemul.

  Poți fi urmărit pe Kik?

5. Modificați setările de rezoluție TV pentru a obține o grafică mai bună

Una dintre cele mai subestimate setări Nintendo Switch poate îmbunătăți de fapt grafica sistemului atunci când jucați în modul andocat. Dar, ca multe alte setări din această listă, este îngropat în meniuri și nu este ușor de găsit decât dacă știi exact ce cauți. Din fericire, ne aveți să vă arătăm.

Dacă televizorul dvs. este capabil să afișeze o imagine de 1080p, la fel este și Nintendo Switch. În modul portabil, Switch-ul este capabil doar de 720p, dar acest lucru poate fi îmbunătățit în modul andocat. Totuși, trebuie să schimbați setarea de rezoluție TV. Îmbunătățirea rezoluției Nintendo Switch în modul andocat este la fel de ușor ca să accesați setările dvs., să accesați Ieșire TV și să selectați 1080p din setările pentru Rezoluția TV.

6. Calibrați-vă controlerele Nintendo Switch

Călcâiul lui Ahile al Nintendo Switch este deriva Joy-Con. Acesta este un fenomen cauzat de o uzură a mecanismelor din interiorul joystick-ului care duce la introducere falsă în controler și face ca personajul sau camera să înceapă să se miște de la sine.

Această problemă poate provoca unele dureri de cap serioase în joc, dar există o modalitate de a o remedia (dacă cazul este suficient de ușor.) Adică recalibrând Joy-Con-urile sau orice alt controler cu care este posibil să aveți probleme. Mergeți pur și simplu la setările dvs., selectați Controlere și senzori și apăsați Calibrate Control Sticks. Comutatorul vă va ghida prin restul procesului și, în sfârșit, ar trebui să experimentați o oarecare ușurare de la derivă pentru puțin timp, cel puțin.

7. Modificați setarea MTU pentru a debloca viteze de descărcare mai rapide

MTU înseamnă Maximum Transfer Units. Prin urmare, prin creșterea MTU, puteți permite mai multor date să curgă în Switch într-un ritm mai rapid, ajutându-vă astfel să obțineți viteze de descărcare mai mari. De asemenea, este extrem de rapid și ușor, făcând îmbunătățirea vitezei de internet pe Nintendo Switch un proces care va dura doar câteva secunde.

Pentru a începe, asigurați-vă că comutatorul este conectat la internet și accesați Setările de internet. De acolo, selectați Wi-Fi-ul la care sunteți conectat și apăsați pe Modificare setări. Apoi derulați în jos și creșteți MTU-ul de la 1400 la 1500. Acest lucru vă va asigura că este transferată cantitatea maximă de date și ar trebui să experimentați o îmbunătățire a vitezei de descărcare.

  Care este cel mai mare hard disk pe care îl puteți cumpăra?

8. Extindeți timpul de blocare automată pe Nintendo Switch

Nu doriți să descărcați bateria Switch-ului dvs. lăsând din greșeală ecranul pornit ore în șir când nu îl utilizați, dar nici nu doriți să îl deblocați în mod constant după ce îl așezați pentru câteva secunde.

Găsirea echilibrului perfect pentru a atenua pierderea inutilă a bateriei, prevenind totodată să deveniți frustrați, poate necesita unele încercări și erori, dar există mai multe intervale de timp din care să alegeți, iar unul dintre ele ar trebui să poată atinge echilibrul pe care îl căutați.

Pentru a personaliza auto-sleep-ul pe Nintendo Switch, mergeți la setări și derulați în jos la Modul Sleep. Aveți două opțiuni pentru auto-sleep, una pentru când utilizați consola în modul portabil și cealaltă pentru când jucați pe televizor.

Ambele pot fi personalizate separat. Alegeți modul pe care îl căutați și alegeți intervalul de timp perfect din lista oferită. Puteți alege dintre unul, trei, cinci, 10 și 30 de minute sau chiar niciodată dacă nu vă este frică să lăsați accidental sistemul dvs. pornit peste noapte.

9. Descoperiți modul de întreținere al Nintendo Switch

Meniul de recuperare este ceva ce sperați că nu veți vedea niciodată, dar este totuși important să știți, deoarece poate ajuta la depanarea anumitor probleme fără a fi nevoie să trimiteți consola pentru reparație. Există, desigur, unele lucruri cu care chiar și Modul de întreținere nu vă poate ajuta, dar multe probleme de software pot fi rezolvate cu o resetare din fabrică sau chiar cu o resetare soft.

Credit imagine: Nintendo

Pentru a deschide modul de întreținere, țineți apăsat butonul de creștere a volumului + volum redus + butoanele de pornire timp de câteva secunde până când sistemul pornește în modul de întreținere și puteți depana comutatorul de acolo.

Creșteți-vă comutatorul cu aceste sfaturi utile pentru comutare

Switch-ul este deja o consolă grozavă, dar dacă utilizați una sau toate aceste setări, experiența dvs. cu Switch-ul ar putea deveni și mai bună. Deci, dacă ați simțit că Switch-ul dvs. este puțin lent sau grafica nu este la îndemână, aceste setări ar putea ajuta.

Chiar și în cel mai rău caz, acestea ar putea salva datele salvate pierdute sau pot ajuta la remedierea deviației Joy-Con sau a altor probleme legate de software, fără durerea de cap de a trimite sistemul pentru reparații.

x