03/25/2023

7 cele mai bune proxy-uri Instagram pentru marketeri în 2023

Instagram a devenit cea mai importantă alegere pentru agenții de marketing din rețelele sociale din întreaga lume.

Prin această platformă, marketerii pot ajunge la publicul țintă pentru a-și face publicitate produselor și pentru a crește vânzările. Cu toate acestea, să ajungeți la public și să vă comercializați produsele nu este atât de ușor pe cât pare. Este munca grea.

A obține mai multe aprecieri, comentarii și urmăritori pe contul tău de Instagram înseamnă creșterea șanselor de a obține mai mulți consumatori potențiali.

Prin urmare, utilizarea mai multor conturi care funcționează în mod constant pentru a derula campanii de marketing de succes este vitală. Și este extrem de consumator de timp dacă este făcut manual. De aceea, mulți specialiști în marketing din rețelele sociale folosesc astăzi instrumente de automatizare a marketingului sau roboți pentru o creștere rapidă a angajamentului.

Dar există o problemă; Instagram este cunoscut pentru că este strict în termenii săi de utilizare. Ei nu ezită să interzică conturile bazate pe bot la detectare. Deci, ce poți face? Nu vă faceți griji. Aici intervin proxy-urile Instagram.

Ele vă pot ajuta să ocoliți orice restricție și să gestionați mai multe conturi simultan. Mai jos, ne vom uita la unele dintre cele mai bune proxy-uri Instagram pentru marketeri. Deci, citiți mai departe.

Ce sunt proxy-urile Instagram?

Proxy-urile Instagram sunt servere pe care marketerii de rețele sociale le pot folosi pentru a gestiona numeroase conturi de pe un singur dispozitiv sau invers.

Datorită politicilor stricte de rețele sociale, Instagram ți-ar putea interzice contul sau adresa IP dacă detectează că folosești mai multe conturi.

Cu toate acestea, odată conectat la un proxy, Instagram va recunoaște proxy-ul ca singura ta adresă IP. Prin urmare, puteți folosi în mod liber mai multe conturi pentru a vă dezvolta angajamentul și pentru a face ceea ce este necesar, fără ca Instagram să suspecteze nimic.

Astfel de proxy-uri maschează adresa IP originală cu IP-ul său proxy. Deci, devine dificil pentru Instagram să identifice și să blocheze IP-ul tău real.

De ce aveți nevoie de proxy-uri Instagram?

Agenții de marketing din rețelele sociale și proprietarii de afaceri pot beneficia foarte mult de pe urma utilizării proxy-urilor Instagram. Iată câteva dintre motivele pentru care aveți nevoie de ele:

#1. Pentru utilizarea mai multor conturi

În general, puteți folosi maximum cinci conturi înainte de a vă confrunta cu o interdicție. Dacă doriți să utilizați mai multe conturi, proxy-urile Instagram sunt cel mai bun pariu. Ele maschează IP-ul tău real și fac ca IP-ul proxy să apară ca al tău, împiedicând Instagram să-ți blocheze IP-ul sau contul.

#2. Pentru Social Media Automation

Gestionarea manuală a mai multor conturi Instagram consumă mult timp și energie. În plus, îți scade și raza de acțiune. Proxy-urile Instagram pot rezolva aceste probleme prin automatizarea contului tău Instagram și ajutând la atingerea unui public mai larg.

  Cum să dezactivezi starea activității pe Instagram

#3. Pentru securitate sporită

Prin protejarea adresei IP reale, proxy-urile Instagram oferă utilizatorilor anonimat și le protejează confidențialitatea. Prin urmare, oferă un strat suplimentar de protecție tuturor conturilor dvs.

#4. În scopuri de răzuire

Când vine vorba de informații utile, Instagram nu are lipsuri. Scraping informații precum hashtag-uri, urmăritori, profiluri etc., cu scopuri tehnice și comerciale, vă poate ajuta afacerea să se dezvolte. Dar din câte știm, Instagram este opus acestei practici și poate lua măsuri stricte împotriva ta dacă te prind în flagrant. Proxy-urile Instagram vă pot ajuta să răzuiți în siguranță, fără să vă faceți griji cu privire la orice repercusiuni.

Acum că ați adunat o scurtă idee despre proxy-urile Instagram și despre ceea ce fac aceștia, permiteți-ne să enumerăm cele mai bune proxy-uri Instagram pe care să le alegem:

IPRoyal

IPRoyal se numără printre cei mai buni proxy 100% proveniți din punct de vedere etic. Oferă adrese IP pe care le folosesc oamenii reali. Prin urmare, se asigură că utilizatorii nu se confruntă niciodată cu semnalări sau interdicții.

IPRoyal oferă în prezent proxy-uri împrăștiate în peste 195 de țări din întreaga lume și utilizează direcționarea la nivel de oraș pentru o eficiență sporită.

Utilizatorii pot utiliza proxy-urile pentru a accesa orice site web, cu excepția cazului în care este ilegal. IPRoyal vine cu o multitudine de funcții interesante, inclusiv schimbarea instantanee a IP-ului, rotirea automată, sesiunile proxy persistente, proxy-uri rezidențiale dedicate și așa mai departe.

În plus, oferă sesiuni simultane nelimitate fără nicio restricție, oferind utilizatorilor o libertate sporită. Potrivit site-ului, IPRoyal are o rată de succes de 99,67% cu trafic care nu expiră. Asta înseamnă că te poți baza pe IPRoyal pentru toate nevoile tale de marketing pe rețelele sociale.

Începând de acum, prețul IPRoyal începe de la 7 USD pentru 1 GB inițial, cu reduceri intrând în joc pe măsură ce continuați să creșteți.

Oxylabs

Proxy-urile unice ale Oxylabs sunt perfecte pentru a evita interdicțiile în timp ce vă răzbunați și vă construiți angajamentul pe Instagram. Cu proxy-urile sale de înaltă calitate, din surse etice, Oxylabs vă poate proteja contul de Instagram în mod eficient.

Folosind adrese IP reale, vă permite să colectați date publice fără ca Instagram să suspecteze în mod greșit că sunteți fals. Are un timp de funcționare ridicat, asigurând derularea fără probleme a proiectelor de web scraping.

Unele dintre caracteristicile cheie ale Oxylabs sunt direcționarea la nivel de stat și oraș, sesiuni simultane nelimitate, peste 100 de milioane de adrese IP stabile cu acoperire la nivel mondial etc.

În afară de proxy, aveți și instrumente de gestionare a proxy, Lloyd’s Insurance și manageri de cont dedicati pentru un plus de confort. Intrarea de conectare unică din spate a Oxylabs vă permite să utilizați un pool de proxy care se rotește continuu. Acest lucru vă ajută să vă controlați sesiunile, precum și să evitați blocajele și să obțineți o rată de succes medie de 99,95%.

În prezent, pachetele Oxylabs încep de la 300 USD/lună.

Date strălucitoare

Bright Data oferă peste 72 de milioane de adrese IP reale unice, cu rotații nelimitate, astfel încât să nu mai fii nevoit să faci compromisuri cu calitatea și fiabilitatea vreodată. Oferind conexiuni stabile cu o rată de succes de 99,9%, Bright Data și-a câștigat o bună reputație în rândul utilizatorilor.

  Instagram Reels vs. TikTok

Bright Data permite utilizatorilor să își schimbe locația de câte ori au nevoie și să vizeze orice oraș, țară, operator de transport sau ASN din întreaga lume.

Pentru informațiile dvs., dezvoltatorii nu lasă piatra de neîntors atunci când vine vorba de satisfacția clienților și introduc noi funcții frecvent.

Caracteristicile cheie ale Bright Data includ proxy-uri complet conforme și brevetate, solicitări simultane nelimitate, integrări fără probleme, transparență deplină și multe altele. În plus, oferă asistență globală 24/7 și manageri de conturi dedicati pentru o experiență proxy Instagram fără efort.

Pachetele Bright Data sunt destul de scumpe, pachetul Starter costând 500 USD/lună. Dar, atâta timp cât se referă la securitate și fiabilitate, este o opțiune de top de luat în considerare.

SmartProxy

SmartProxy oferă IP-uri excelente și eficiente care ocolesc interdicțiile și restricțiile Instagram și vă protejează contul. Acceptă toți roboții Instagram, iar mecanismul său de automatizare este o modalitate fiabilă de a gestiona mai multe conturi Instagram.

În mod interesant, procesul său de configurare ușoară asigură că chiar și cei care încep pentru prima dată îl pot accesa fără probleme. Utilizatorii SmartProxy pot alege dintre peste 40 de milioane de IP-uri împrăștiate în peste 195 de locații de pe tot globul. De asemenea, când vine vorba de securitate și anonimat, se asigură că niciun utilizator nu se confruntă cu niciun risc de securitate cibernetică.

Proxy-urile rezidențiale oferite de SmartProxy arată ca dispozitive uzuale, fără a partaja subrețele. Astfel, Instagram nu bănuiește niciodată nimic și nu le poate bloca în vrac. Unele dintre caracteristicile sale majore sunt conexiuni și fire nelimitate, asistență pentru clienți 24/7, sesiuni sticky, statistici de utilizare a traficului etc.

Planurile rezidențiale ale SmartProxy încep de la 80 USD/lună. Utilizatorii pot opta și pentru planul lor „Plătiți pe măsură ce mergeți”, care costă 12,5 USD pentru fiecare GB.

Vânzător proxy

O adăugare mai nouă la tărâmul proxy, Proxy Seller face exact ceea ce spune numele său – vinde proxy Socks5 și HTTPS private. În scurt timp, Proxy Seller s-a dovedit și pare destul de promițător.

Dezvoltatorii au folosit autentificarea cu doi factori, permițând utilizatorilor să viziteze site-uri web blocate în siguranță, fără a-și face griji cu privire la pierderea datelor.

Proxy Seller vă permite, de asemenea, să alegeți dintre peste 300 de rețele, subrețele și peste 15 țări de proxy cu direcționare la nivel de oraș. În plus, are o casetă de chat unde îi puteți contacta dacă este necesar, iar asistența pentru clienți 24/7 se va asigura că toate problemele dvs. se rezolvă rapid.

Proxy-urile IPv4 ale vânzătorului proxy pentru Instagram sunt echipate cu numeroase funcții. Acestea includ o conexiune stabilă de mare viteză (până la 1 GBPS), înlocuirea/rambursarea proxy-ului în 24 de ore de la obținerea datelor proxy personale, proxy-uri individuale pentru uz personal etc.

În plus, directorii de asistență pentru clienți de la Proxy Seller vă pot ajuta chiar să configurați proxy-ul pe computer folosind TeamViewer dacă nu puteți face acest lucru singur.

  Cum să vă dezactivați temporar contul de Instagram

Pachetele de proxy IPv4 ale vânzătorului proxy au costuri diferite, în funcție de locația proxy-ului și de numărul de proxy. Cea mai bună parte este că sunt dispuși să ofere reduceri de până la 40% dacă alegeți pachete pe termen lung.

Proxy-ul social

Social Proxy oferă agenților de marketing din rețelele sociale și companiilor proxy 5G și 4G de înaltă calitate pentru un management eficient al marketingului. Această rețea de proxy IP rapidă permite companiilor să utilizeze mai multe conturi Instagram fără riscul de a fi blocate.

Are un flux nesfârșit de IP-uri pe care le folosesc utilizatorii reali. Așadar, devine mai ușor să culegeți informații și să efectuați alte sarcini necesare în mod anonim pentru a vă ajuta contul de Instagram să crească.

Social Proxy și-a optimizat toate proxy-urile pentru o automatizare fără probleme. Oferă funcții bogate, cum ar fi rotația IP, jurnalele de acces bogate live, conexiuni nelimitate, suport pentru API REST și așa mai departe.

Social Proxy oferă în prezent adrese IP în cinci țări – Statele Unite ale Americii (New York și Texas), Regatul Unit, Israel, Germania și Austria. De asemenea, sunt atenți la menținerea unor standarde bune de confidențialitate și de funcționare.

Social Proxy vine cu cinci pachete pentru cele cinci locații disponibile. 119 EUR/lună + o taxă de înscriere de 1 EUR pentru SUA și 89 EUR/lună + o taxă de înscriere de 1 EUR pentru Texas (SUA), Regatul Unit, Israel, Germania și Austria.

ProxyEmpire

ProxyEmpire oferă utilizatorilor peste 9,75 milioane de adrese IP curate din peste 170 de țări pentru a accesa orice conținut doresc. Proxy-urile rezidențiale rotative utilizează filtrarea avansată, permițându-vă să vizați țări, orașe, ISP-uri etc.

Proxy-urile ProxyEmpire acceptă toate protocoalele proxy standard și se integrează cu toate stivele majore de software. De asemenea, oferă proxy rezidențiali statici sau proxy-uri ISP care permit utilizatorilor să continue să utilizeze același IP timp de luni de zile.

În plus, are multe funcții utile, cum ar fi conexiuni simultane nelimitate, transfer de date, proxy mobile dedicate și multe altele.

În prezent, prețul proxy-ului rezidențial al ProxyEmpire începe de la 45 USD/lună.

Cuvinte finale

După cum puteți vedea, proxy-urile Instagram au numeroase utilizări minunate, de la ocolirea restricțiilor geografice, automatizarea instrumentelor de social media, gestionarea mai multor conturi, derularea fără probleme a diferitelor campanii de marketing simultan etc.

În acest articol, am enumerat cele mai bune proxy-uri Instagram pentru marketeri. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și du-ți contul de afaceri la un nivel neprevăzut. Noroc!

Acum puteți citi despre cele mai bune proxy-uri YouTube pentru streaming video fără probleme.

x