03/25/2023

7 cele mai bune aplicații All-In-One pentru Android

Descărcarea de aplicații terță parte este cel mai bun lucru despre personalizarea Android. Cu toate acestea, de ce să descărcați o mulțime de aplicații când puține fac trucul?

Dezvoltatorii de aplicații creează de obicei aplicații pentru un anumit scop, bazat pe interesul utilizatorului. Cu toate acestea, există multe aplicații care încearcă să acopere tot ceea ce are legătură cu o categorie pentru a oferi totul sub un singur acoperiș.

Personal îmi plac astfel de aplicații, deoarece sunt de obicei mai ușor de utilizat și nu vin cu clopoței și fluiere enervante. Și cel mai bine, nu trebuie să trec între mai multe aplicații, fac doar sarcini simple.

Dacă doriți, de asemenea, să vă creșteți productivitatea, să reduceți dezordinea și, poate, să economisiți spațiu de stocare, atunci știu doar aplicațiile de care aveți nevoie. Mai jos veți găsi aplicații Android all-in-one, care nu sunt doar stăpânul tuturor, ci și stăpânii unora.

Telecomanda Mi

Mi Remote Controller este instalat implicit pe majoritatea telefoanelor Xiaomi Android, dar îl puteți descărca pe orice telefon Android. Este o aplicație pentru telecomandă all-in-one, care nu se limitează la televizor sau smart box. Puteți controla AC, ventilatoare, playere DVD, camere, proiectoare și multe alte dispozitive.

Configurarea controlerului este de asemenea foarte ușoară. Doar selectați tipul dispozitivului și producătorul, apoi, după un mic test, acesta va fi asociat. Deși nu va acoperi toate butoanele disponibile pe o telecomandă reală, funcțiile esențiale sunt mereu acolo. De exemplu, asocierea cu AC vă va permite cu siguranță să schimbați temperatura, balansul și modurile.

Acesta acoperă aproape toți producătorii pentru dispozitivele furnizate și facilitează căutarea producătorului dispozitivului dvs. folosind o bară de căutare. Din experiența mea, are și un suport bun pentru dispozitivele mai vechi. Am reușit să-l fac să funcționeze pe DVD player-ul meu din 2002.

Cel mai bine, este complet gratuit și nu are reclame. Spre deosebire de majoritatea aplicațiilor similare care afișează cel puțin reclame.

Notă: aveți nevoie de un telefon cu suport infraroșu pentru a utiliza toate funcțiile aplicației.

Copie universală

Telefoanele Android acceptă copierea textului, dar aplicațiile vă pot împiedica să copiați text, cum ar fi comentariile din aplicația YouTube. De asemenea, nu puteți copia text din imagini. Aici Universal Copy se poate ocupa de toate nevoile dvs. legate de copiere într-o singură aplicație. Poate copia text din toate aplicațiile și imaginile, atâta timp cât puteți deschide secțiunea în care este scris textul.

  Wireless Manager economisește bateria prin dezactivarea WiFi atunci când este în afara razei [Android]

Are două moduri; modul normal și modul scaner. În modul normal, vă permite să copiați text din aplicații, inclusiv din aplicații restricționate. Pentru a copia text din imagini sau text în care modul normal eșuează, puteți utiliza modul scaner.

Pentru modul scaner, folosește tehnologia OCR pentru a extrage text greu de citit. Am reușit să extrag un text scris de mână folosind modul său de scanare. Aplicația listează numărul total de cuvinte de pe ecran și vă permite să le selectați individual. Recunoaște chiar numere, e-mailuri și adrese pentru a vă permite să deschideți direct o aplicație asociată pentru a le folosi.

Toate funcțiile aplicației sunt gratuite, dar afișează reclame. Puteți elimina anunțurile cu o achiziție în aplicație.

Aplicația universală de e-mail

Dacă aveți mai multe conturi de e-mail cu servicii de e-mail diferite, nu este nevoie să descărcați o aplicație pentru fiecare serviciu de e-mail atunci când aveți aplicația de e-mail universală. Această aplicație simplă vă permite să vă folosiți toate conturile de e-mail, indiferent de serviciile de e-mail pe care le utilizați într-un singur loc.

Indiferent dacă este Gmail, Outlook, AOL sau Yahoo, vă puteți conecta la conturile de e-mail și puteți comuta rapid între ele în aplicație. Aplicația necesită doar acces la conturile dvs. de e-mail și va sorta și afișa toate e-mailurile în propria interfață.

Interfața rămâne aceeași pentru toate serviciile de e-mail, dar folderele se pot schimba în funcție de serviciul de e-mail. Puteți face toate sarcinile necesare, cum ar fi vizualizarea e-mailurilor în diferite dosare, redactarea de noi e-mailuri, răspunsul, redirecționarea, ștergerea etc.

În afară de asta, puteți descărca e-mailuri ca PDF, semnaliza e-mailuri, adăugați un nume personalizat, protejați conturile cu parolă/amprentă, combinați agenda și multe altele.

Aplicația este, de asemenea, foarte ușoară în ceea ce privește resursele și ușor de utilizat. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și că îi lipsesc funcțiile avansate ale aplicațiilor dedicate. Pentru gestionarea de bază a e-mailului, este perfect pentru a gestiona totul într-un singur loc.

Convertor de unități

Descărcați Unit Converter și nu va trebui niciodată să vă uitați din nou la Căutarea Google pentru orice tip de conversie. Nu, într-adevăr, această aplicație oferă aproape orice tip de conversie de care vei avea nevoie vreodată în viața ta. Există un total de 72 de categorii, fiecare cu zeci de unități însumând peste 3000 de unități.

De la unități comune, cum ar fi greutatea, moneda, viteza și volumul, până la unele rare, cum ar fi densitatea căldurii, vâscozitatea, conductibilitatea și hemoglobina, toate sunt disponibile pentru conversie rapidă. Vă permite chiar să calculați conversia pe baza unor factori secundari, cum ar fi diferite intervale de timp.

  Avast consumă bateria Android?

Categoriile sunt împărțite în continuare în secțiuni precum fluide, inginerie, electricitate, lumină, medical și câteva altele. În timpul conversiei, puteți schimba cu ușurință pozițiile unităților, puteți partaja sau copia rezultate și chiar să utilizați un calculator științific.

Aplicația este acceptată de anunțuri și toate conversiile sunt gratuite. Puteți debloca versiunea premium pentru a elimina reclamele și a debloca capacitatea de a unități preferate.

Traducător pentru toate limbile

Pentru a elimina complet barierele lingvistice, All Languages ​​Translator este aplicația perfectă. Vă permite să traduceți cuvinte, să verificați sensul dicționarului cu exemple, să aflați detalii despre o țară și să traduceți documente întregi. Toate traducerile se pot face în până la 109 limbi.

Aplicația vă permite să utilizați conversia vorbire în text și invers pentru a obține rapid traducere în orice limbă doriți. Există chiar și o secțiune de chat în care două persoane care folosesc limbi diferite pot avea conversații unu-la-unu, iar aplicația va povesti conversația tradusă.

Dicționarul funcționează în 14 limbi și arată mai multe definiții și exemple pentru fiecare cuvânt. De asemenea, puteți utiliza conversia vorbire în text pentru a rosti cuvinte pentru a defini și a asculta rezultatele. Dacă călătorești des, atunci aceasta este o aplicație obligatorie.

Aplicația este acceptată de anunțuri și aveți nevoie de un abonament premium pentru a elimina reclamele și a utiliza funcția de chat live. Dacă doriți în mod special funcția de chat live și nu doriți să vă abonați, atunci încercați Universal Translator. Este o aplicație gratuită care vă permite să aveți conversații unu-la-unu în 40 de limbi.

All in One Video Downloader

Magazinul Google Play este plin de aplicații pentru a descărca videoclipuri din aplicații de rețele sociale precum Facebook, Instagram, YouTube sau WhatsApp. Cu toate acestea, cu All in One Video Downloader, puteți descărca videoclipuri din orice aplicație sau site web într-o singură aplicație.

La fel ca acele aplicații dedicate, vă permite să lipiți adresa URL a videoclipului pentru a descărca rapid videoclipuri.

Există butoane directe pentru a descărca videoclipuri de pe Facebook, WhatsApp, Instagram și YouTube. Pentru orice altceva, puteți utiliza browserul încorporat pentru a căuta și descărca. Acesta va detecta automat videoclipurile în browser și va afișa un buton pentru descărcare.

În afară de videoclipuri, poate descărca și fișiere audio și imagini. Există o secțiune dedicată în care puteți vedea toate videoclipurile, sunetul și imaginile descărcate.

Aplicația este acceptată de anunțuri, dar nu există nicio modalitate de a le elimina. Cu toate acestea, personal nu le-am găsit foarte intruzive; cel puțin nu sunt bazate pe cronometru.

  Remediați codul de eroare Google Play 495 pe Android

Cutie de instrumente 3C All-in-One

3C All-in-One Toolbox oferă o mulțime de instrumente avansate de gestionare a telefonului într-o singură aplicație. Există un manager de dispozitiv, un manager de activități, un manager de utilizare, un manager de fișiere, un manager de baterie, un manager de rețea, un manager CPU și un manager de sistem. Fiecare instrument este mult mai puternic decât setările native ale telefonului.

Deși unele dintre opțiunile avansate, cum ar fi overclockarea, necesită un telefon rootat, majoritatea opțiunilor funcționează bine pe telefoanele nerootate. Unele dintre lucrurile interesante pe care le-ați putea face cu această aplicație sunt enumerate mai jos:

  • Programează curățarea telefonului.
  • Salvare automată a datelor.
  • Configurați alarme pentru condiții precum încălzirea telefonului sau procentul bateriei.
  • Verificați performanța CPU, GPU, RAM și rețea în timp real.
  • Urmăriți utilizarea aplicației și adăugați limite.
  • Vedeți aplicațiile care rulează în prezent și impactul acestora.
  • Gestionați aplicațiile de pornire.
  • Calibrați bateria.
  • Detalii avansate ale bateriei, inclusiv fluxul bateriei.
  • Verificați puterea conexiunii.

Această aplicație poate face mult mai mult; cele de mai sus sunt doar câteva dintre cele mai utile lucruri. Aplicația este susținută de anunțuri, cu unele funcții de personalizare blocate în spatele versiunii pro.

Aplicație bonus 😎

All Tools nu are un accent specific, dar oferă peste 70 de instrumente care ușurează cu adevărat viața. Interesant este că majoritatea instrumentelor pe care le oferă sunt de obicei oferite ca aplicații dedicate pe Google Play Store. Unele dintre instrumente includ walkie talkie, controlul dispozitivului de la distanță, test de viteză pe internet, scaner, vitezometru, detector de culoare și CCTV.

Gânduri de sfârșit

Sunt sigur că descărcarea acestor aplicații te va ajuta să renunți la unele dintre aplicațiile dedicate de pe telefon și să gestionezi majoritatea lucrurilor fără a sări între aplicații. Chiar dacă nu descărcați toate aplicațiile, cred că Universal Converter și telecomanda Mi sunt o necesitate, deoarece oricine se poate confrunta cu nevoia de a le folosi la un moment dat.

De asemenea, puteți explora unele dintre cele mai bune aplicații slack pentru a crește productivitatea.

x