09/26/2023

4 moduri de a-ți ascunde urmăritorii Instagram pentru o mai bună confidențialitate

În timp ce Instagram oferă utilizatorilor o mare confidențialitate, lista de urmăritori și de urmăritori rămân vizibile dacă aveți un profil public.

Oricine ajunge pe profilul dvs. de Instagram poate vedea pe cine urmăriți din listă și poate căuta anumite persoane din bara de căutare. Nu tuturor le place să fie atât de public pe Instagram.

Dacă asta te descrie, această postare este pentru tine. Nu există niciun buton pe Instagram care să poată ascunde în mod magic lista de urmăritori din profilul tău, așa cum există pentru ascunderea aprecierilor. Cu toate acestea, există câteva soluții care vă pot ajuta. Citiți mai departe👀 pentru a afla despre ele.

De ce ați putea dori să vă ascundeți urmăritorii

Rețelele de socializare ne-au făcut viețile îngrozitor de publice. În acest spațiu foarte public, orice aparență de intimitate este binevenită.

Ați dori să vă ascundeți adepții sau lista de urmăritori de alți utilizatori din mai multe motive.

#1. Confidențialitate personală

Confidențialitatea a fost întotdeauna o marfă valoroasă. Utilizatorii doresc din ce în ce mai mult să controleze informațiile pe care le distribuie, inclusiv conexiunile lor sociale.

Ascunzându-ți numărul de urmăritori, îți poți proteja oarecum confidențialitatea. Această abordare vă permite să vă gestionați prezența digitală în mod mai selectiv, dezvăluind doar conexiunile dvs. cu cei în care aveți cu adevărat încredere.

#2. Preveniți comparațiile nedorite

Era digitală i-a făcut pe urmăritori să conteze drept un etalon al valorii sociale. Dacă nu ați primit nota, felicitări.

Nu a fost niciodată menit să fie așa. Cu toate acestea, unii oameni își acordă valoare numerelor de pe profilul lor și joacă jocul de comparație cu prietenii lor, ceea ce duce la o bunăstare mentală slabă.

  Cum să obțineți un nume de utilizator Instagram inactiv

Ascunzând numărul, ei se pot concentra pe promovarea conexiunilor semnificative, mai degrabă decât pe obsedarea cifrelor.

#3. Creați o urmărire autentică

Unii oameni se concentrează mai degrabă pe crearea unor urmăritori autentici decât pe atragerea oamenilor pe baza popularității lor pe platformă. Ascunzându-și adepții, ei pot intra în legătură cu oamenii prin interese comune și pot face relații autentice.

Citește și: Ghidul suprem pentru creșterea Instagram, astfel încât să ai un număr care contează!

#4. Anonimat personal

Oamenii de pe Instagram te pot judeca instantaneu în funcție de cine te urmărește sau de cine urmărești. Dacă doriți să evitați acest tip de atenție negativă și să mențineți o oarecare aparență de anonimat personal, ați dori să vă ascundeți adepții și urmăritorii, cu un motiv perfect de înțeles pentru a face acest lucru.

Fie că este vorba de a proteja confidențialitatea personală, de a descuraja atenția nedorită, de a evita jocurile de comparație, de a menține anonimatul sau de a promova conexiuni autentice, afirmi controlul asupra experienței tale digitale, ascunzându-ți adepții și urmărind numărul.

După cum am menționat, Instagram nu are o cale directă sau un buton clar care vă permite să vă ascundeți urmăritorii. Are o opțiune de a ascunde aprecierile, dar cam atât.

Cu toate acestea, unele soluții vă pot ajuta în continuare să vă atingeți obiectivul fără a fi nevoie să faceți un pas drastic, cum ar fi ștergerea contului. Iată câteva dintre cele mai bune modalități de a preveni pe cineva să snoope pe lista ta de urmăritori.

Când vrei să-ți ascunzi adepții de cei care nu sunt conexiunile tale:

Transformă-ți contul privat

Dacă aveți un cont public, toți cei de pe internet, indiferent dacă sunteți conectat la ei, pot vedea pe cine urmăriți și cine vă urmărește.

Hackul simplu pentru a limita cine vă vede urmăritorii este să vă transformați contul privat. Procedând astfel, totul, din postările tale, numărul de urmăritori, numărul de urmăritori și chiar aprecierile și comentariile, vor fi ascunse de persoanele care nu sunt în conexiunile tale. Iată cum să o faci:

  Cum să adăugați mai multe imagini la o singură poveste Instagram

Pasul 1: Lansați aplicația Instagram pe telefon și conectați-vă la contul dvs.

Pasul 2: În colțul din dreapta jos, atingeți pictograma profilului pentru a accesa profilul dvs.

Pasul 3: Apăsați pe cele 3 linii orizontale din colțul din dreapta sus și apăsați pe opțiunea Setări și confidențialitate.

Pasul 4: în meniul Cine vă poate vedea conținutul, atingeți Confidențialitatea contului.

Pasul 5: activați comutatorul Cont privat, iar profilul dvs. va deveni privat, permițând acces exclusiv la conținutul dvs., la urmăritori și la următoarea listă.

Când vrei să-ți ascunzi adepții de cei care sunt conexiunile tale:

Ascundeți urmăritorii de la un urmăritor existent

Privind contul dvs. poate împiedica utilizatorii care nu sunt conectați cu dvs. să vă vadă numărul de urmăritori. Dar cum rămâne cu cei care deja te urmăresc? Dacă doriți să vă ascundeți urmăritorii de un urmăritor existent, va trebui să-i eliminați din contul dvs. de Instagram pentru a le restricționa să verifice lista de urmăritori. Iată cum să o faci:

Pasul 1: Deschideți Instagram și accesați profilul dvs. atingând pictograma profilului din colțul din dreapta jos.

Pasul 2: Atingeți fila Următori.

Pasul 3: Derulați în jos până la utilizatorul pe care doriți să-l eliminați sau introduceți numele de utilizator în bara de căutare.

Pasul 4: lângă numele lor, veți vedea un buton Eliminare. Atingeți-l.

Pasul 5: Instagram vă va cere să vă confirmați acțiunea. Atingeți din nou Eliminați pentru a continua.

Utilizatorul va fi eliminat din lista ta și nu va mai putea vedea nimic din profilul tău decât dacă îți solicită să-l lași să te urmărească din nou – iar tu îl accepți.

Blocați utilizatorul

Bine, metodele de mai sus vă ajută dacă aveți un cont privat. Dar dacă vrei să-ți păstrezi profilul public? Ce se întâmplă dacă ești de acord ca toți ceilalți să vă vadă lista de urmăritori, dar nu acea persoană anume? Ei bine, singura soluție cu care ai rămas este să le blochezi.

  6 noi funcții de editare a fotografiilor adăugate în actualizarea Instagram v6.0

Oricât de dur sună, făcând acest lucru, ei nu pot vedea următoarea listă și nu vor mai putea interacționa cu tine. Deci, acțiuni precum trimiterea unui DM sau a unei cereri de urmărire nu sunt discutabile. Iată cum să blochezi pe cineva pe Instagram:

Pasul 1: Deschideți aplicația Instagram și atingeți pictograma de căutare din meniul de jos.

Pasul 2: În bara de căutare, introduceți numele persoanei pe care doriți să o blocați.

Pasul 3: Atingeți profilul lor.

Pasul 4: atingeți cele 3 puncte din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 5: Atingeți opțiunea care spune Blocare. Confirmați și continuați.

Utilizatorul va fi blocat și nu va mai putea vedea nimic din profilul dvs., inclusiv lista de urmăritori.

În timp ce Instagram nu anunță cealaltă persoană când este blocată, utilizatorul ar putea afla că ați blocat-o odată ce vă vizitează profilul și nu poate vedea nimic din el. Țineți cont de acest lucru când utilizați această metodă!

Restricționați utilizatorul

Instagram are o caracteristică foarte la îndemână care vă permite să restricționați anumiți utilizatori să vă acceseze contul în întregime. Acțiunile lor vor fi limitate pe profilul dvs., spre deosebire de un utilizator obișnuit. Iată cum să o faci:

Pasul 1: Deschideți aplicația Instagram pe telefon și accesați profilul dvs.

Pasul 2: atingeți cele 3 linii orizontale din colțul din dreapta sus.

Pasul 3: Atingeți Setări și confidențialitate.

Pasul 4: Atingeți Restricționat.

Acum puteți selecta persoana pe care doriți să o restricționați, ceea ce o va împiedica să vă vadă activitatea.

Gânduri de închidere

Instagram nu a introdus încă o funcție care să-ți ascundă lista de urmăritori de toată lumea din aplicație, indiferent dacă ai un cont privat sau public.

O astfel de caracteristică ar fi o binecuvântare pentru oamenii care își prețuiesc confidențialitatea pe internet mai presus de toate. Până când Instagram o face, poți folosi metodele menționate mai sus pentru a-ți ascunde urmăritorii de anumite persoane.

Apoi, aflați cum să dezactivați sunetul pe cineva pe Instagram și să aveți un feed curat și personalizat.

x