12/03/2023

13 cele mai bune mixere de podcast pentru un sunet cristalin

Popularitatea podcast-urilor s-a răspândit pe tot globul, captând atenția consumatorilor cu marea lor varietate de materiale și accesibilitate convenabilă. Nevoia de producție audio de top a crescut pe măsură ce mai mulți consumatori ascultă podcasturile lor preferate în timpul navetei, exercițiilor sau chiar în timpul treburilor domestice.

Mixerele de podcast pot ajuta în această situație. Mixerele de podcast, bijuteria ascunsă a industriei audio, sunt esențiale pentru a vă asigura că podcast-urile sună bine produse și expert. În culise, ei sunt inginerii audio însărcinați să îmbine vocea gazdei cu cea a invitaților, muzica și efectele sonore.

Pentru a reduce zgomotul de fundal, pentru a modifica nivelurile de volum și pentru a produce o experiență audio bine echilibrată, care să implice ascultătorii, trebuie folosite mixere de podcast.

Într-o eră în care calitatea conținutului este rege, mixerele de podcast au devenit indispensabile. Ele transformă înregistrările obișnuite în călătorii audio captivante, îmbunătățind experiența de ascultare.

Pe măsură ce podcasting-ul continuă să crească în popularitate, rolul mixerelor de podcast devine din ce în ce mai vital, asigurându-se că fiecare episod de podcast strălucește cu o calitate profesională a sunetului, făcându-le o parte crucială a ecosistemului podcasting-ului.

Cum mixerele de podcast întineresc calitățile audio?

Mixerele de podcast sunt esențiale pentru îmbunătățirea calității audio a podcas-urilor. Au depus mult efort în culise pentru a se asigura că sunetele fiecărui episod sunt clare, interesante și lustruite. Iată cum fac asta:

#1. Anularea zgomotului

Reducerea zgomotului de fundal este una dintre principalele sarcini ale mixerelor de podcast. Acestea pot include zgomote care ar putea enerva ascultătorii, cum ar fi șuieratul sau bâzâitul. Audio-ul este curățat utilizând software și tehnici de reducere a zgomotului, ceea ce asigură o experiență de ascultare mai bună.

#2. Egalizare (EQ)

Mixerele de podcast modifică parametrii de egalizare (EQ) pentru a șlefui sunetul. Pentru a vă asigura că vocile sună clar și clar, amestecul de frecvențe bas, medii și înalte trebuie ajustat.

#3. Nivelarea volumului

Ascultătorii pot găsi că este dezorientat atunci când difuzoarele sau piesele au niveluri de volum extrem de diferite. Pentru a împiedica ascultătorii să-și ajusteze în mod repetat setările de volum în timpul unui episod, mixerele de podcast se asigură că toate vocile și componentele audio sunt echilibrate.

#4. Panorare și efecte spațiale

Mixerele de podcast folosesc efecte spațiale și panorame pentru a produce o experiență de ascultare captivantă și captivantă. Ele pot face să pară ca și cum gazda vorbește dintr-o parte a căștilor ascultătorului, în timp ce invitatul vorbește din cealaltă, oferind sunetului mai multă profunzime și autenticitate.

#5. Comprimare

Mixerele de podcast folosesc compresia pentru a regla intervalul dinamic al audio. Cu alte cuvinte, reduc volumul zgomotelor puternice în timp ce măresc volumul celor silențioase. Chiar și atunci când difuzoarele își schimbă puterea, evită tăierea și garantează că fiecare silabă este audibilă.

#6. Post-producție și editare

Mixerele de podcast curăță sunetul eliminând erorile, pauzele prelungite și informațiile inutile. Ele pot include, de asemenea, tranziții, efecte sonore sau muzică pentru a îmbunătăți calitatea și structura generală a podcastului.

#7. Consecvență

Pentru a dezvolta un public devotat, este esențial să păstrați calitatea audio constantă de la episod la episod. Mixerele de podcast asigură că fiecare episod urmează un standard predeterminat, dezvoltând marca podcastului.

#8. Stăpânirea

Mixerele de podcast stăpânesc sunetul înainte de publicare, ceea ce presupune efectuarea unor modificări minore ale sunetului pentru ca acesta să sune cât mai bine posibil pe diferite dispozitive de ascultare. Acest lucru vă asigură că podcastul sună uimitor, indiferent dacă este ascultat pe un smartphone, radioul vehiculului sau căști scumpe.

#9. Control de calitate

Mixerii de podcast calificați acordă o atenție deosebită detaliilor și acordă o primă pe excelență. Ei ascultă cu meticulozitate întregul episod, detectând orice defecte care ar putea scăpa atenției altora și asigurându-se că totul sună impecabil înainte de a fi difuzat.

Astfel, mixerele de podcast sunt experți audio care combină cunoștințele tehnice și imaginația creativă în domeniul podcasting-ului. Mixerele pentru podcast ajută la reducerea efortului de îmbunătățire a calității audio, scapă de întreruperi și oferă audienței o experiență de ascultare fără întreruperi și plăcută.

Ele joacă un rol crucial alături de software-ul de editare audio în succesul și popularitatea crescândă a podcast-urilor în peisajul media de astăzi.

Mai jos sunt cele mai bune mixere de podcast care produc un sunet clar.

FIFINE

Conexiunea de intrare pentru microfon XLR oferită de mixerul audio pentru jocuri FIFINE este fantastică pentru îmbunătățirea calității audio a configurației dvs. XLR. Un mixer audio cu alimentare fantomă de 48 V încorporată oferă utilizatorilor opțiuni suplimentare pentru microfoane.

  Remediați telecomanda Apple TV care nu funcționează

Înregistrarea dvs. în flux este dusă la un nivel cu totul nou, cu bucurie completă de un glisor de volum neted. Mixerul DJ are patru canale distincte care permit controlul independent al nivelului audio pentru canalele microfon, line-in, căști și line-out.

Caracteristici:

 • Este mai simplu să utilizați interfața audio datorită butoanelor de sunet și monitor din față, dar nu și celor din spate. Mixerul audio pentru streaming are opțiunea de a opri sunetul pentru a opri zgomotul de fundal să nu afecteze transmisia în direct.
 • Pentru a reduce timpul de post-producție, mixerul de sunet oferă patru butoane personalizate pre-înregistrate care pot fi înregistrate și declanșate prin apăsarea unui buton. Stilul dvs. de ieșire poate fi modificat cu șase moduri diferite de schimbare a vocii. Tonul vocii tale este modificat de 12 auto-tune.
 • Butonul RGB al mixerului audio DJ combină mai multe concepte de streaming live. Deși luminoase, luminile mixerului video sunt blânde cu privirea. Se simte clar că are loc un „spectacol de lumini” atunci când rotația culorilor RGB curge sau îngheață la o rată respectabilă.

Mixerul de configurare a streamerului are o conexiune audio ușor de utilizat, care acceptă mixarea audio între două setări de PC și poate echilibra fizic muzica, jocul și alte setări audio. Mac OS și Windows sunt compatibile cu soluții plug-and-play.

Tascam Mixcast

Producția de conținut profesional este simplă cu Tascam Mixcast 4. Acesta va amesteca și înregistra intrările de microfon, zgomote interne și muzică prin intermediul tampurilor de declanșare și a intrării audio externe de pe telefon sau computer pentru crearea de podcast, transmitere live, producție de evenimente sau voce. peste.

O soluție cuprinzătoare, inclusiv editarea formei de undă și controlul sunetului, este oferită de la pre-producție până la finalizare. Pentru streaming live, evenimente, podcasturi și alte aplicații, oferă toate funcțiile și procedurile legate de audio necesare.

Caracteristici:

 • Folosind panoul tactil de 5 inchi, comenzile sunt simple și directe. Înregistrare directă cu mai multe piese pe cardul SD (până la 14 piese). Conexiunea Bluetooth permite mixarea și înregistrarea apelurilor telefonice fără fir cu Mix-Minus.
 • Mixer versatil pentru producții de podcast cu până la 4 persoane.
 • Include un editor special de podcast TASCAM pentru a gestiona întregul flux de lucru al sistemului. Patru conectori combo TRS/XLR sunt acolo pentru intrările de microfon, iar patru ieșiri pentru căști sunt acolo cu controale de volum separate.

Mix-Minus poate folosi Bluetooth, intrare USB sau o conexiune audio TRRS cu 4 poli pentru a conecta apeluri cu sunet fără ecou. Un ecran tactil color de 5 inchi care oferă acces rapid și simplu la setările preferate de control al meniului este o altă caracteristică a Mixcast 4.

Tenlamp

O soluție unică pentru streameri pentru podcasturi online. Concentrați-vă pe sunetul, publicul și fluxul dvs. în flux, în loc să vă faceți griji pentru setările audio complicate. Acest mixer operează și gestionează întregul sunet folosind mixare flexibilă, intuitivă, bazată pe placă.

De asemenea, puteți gestiona microfonul, muzica, monitorul, difuzorul, instrumentele și multe altele pentru placa de sunet folosind kitul de pornire a podcastului și ecranul de afișare modificabil pentru transmiterea în direct.

Caracteristici:

 • Microfonul dvs. XLR sună fantastic atunci când este alimentat cu alimentare fantomă de 48 V datorită unui preamplificator cu zgomot redus pentru microfon de studio și procesoarelor audio DSP duale.
 • Mic-EQ, Reverb, Voice Changeers, Timbre, Pitch, #b Pitch, Autotune și alte funcții construite în interfața audio G10 XLR se adaptează la vocea dvs. în timp real, făcând producțiile dvs. de conținut mai distractive și mai profesioniste.
 • Jucătorii, podcasterii online și streamerii pot beneficia cu toții de capabilitățile all-in-one de înregistrare și procesare ale mixerului de streaming G10. Funcționează bine cu multe sisteme de operare, inclusiv Windows, macOS, iOS, Android și multe altele.

Loopback, ducking automat, reglaj cu o singură atingere, sunet, două grade de reducere încorporată a zgomotului și multe altele sunt caracteristici importante ale Tenlamp. Pachetul include, de asemenea, 1 mixer de podcast G10, 1 telecomandă, 1 căști de monitorizare de 3,5 mm, 2 cabluri USB la USB-C și 3 cabluri audio TRRS de 3,5 mm.

MAONO

Servind ca stație de mixare și interfață audio, oferă o calitate excelentă a sunetului și oferă un control simplu și complet pentru a îmbunătăți vorbirea și efectele sonore.

Microfonul cu condensator inclus în setul de echipamente pentru podcast S1 facilitează începerea podcastului sau a transmiterii în direct. Este compatibil cu marea majoritate a sistemelor de operare, precum majoritatea laptopurilor, PC-urilor, Windows, macOS, smartphone-urilor, iPhone-urilor și tabletelor.

Caracteristici:

 • Până la doi utilizatori, patru dispozitive și patru platforme pot transmite în flux simultan folosind placa de sunet pentru echipamentul de podcasting MAONO. Repere ale acestui pachet includ posibilitatea de a alege între vocile masculine, feminine sau fetițe ale robotului.
 • Sunt oferite opt efecte audio distinctive încorporate, împreună cu o serie de modificări pentru compoziția dvs.
 • Lumina MAONOCASTER este ideală pentru podcasting, streaming live, YouTube, Twitch, înregistrarea muzicii într-un studio, DJ și alte sarcini.
  Cum să obțineți Mica fereastră Skype înapoi

Această interfață audio este mai plăcută și poate satisface mai multe cerințe de înregistrare live datorită reverbului în 10 pași, muzicii electronice în 12 pași și a trei tonuri modificabile (înalte, medii, bas). Veți primi o garanție de 12 luni la achiziționarea acestui produs.

TC-Helicon GoXLR

Placa de sunet și recorderul de pe GoXLR pot fi folosite pentru distracție sau pentru a riff mostre din mers, declanșa bumper-uri pentru podcast-ul tău și multe altele! Nu trebuie să fii un inginer audio pentru a utiliza suita incredibilă de efecte audio GoXLR, care include egalizatoare, compresoare, de-essere și comenzi pentru a face vocea să sune frumos fără întârziere.

Caracteristici:

 • Utilizați efecte vocale precum Reverb, Echo, Pitch Shift, Morph, Robot, Megaphone și HardTune pe care profesioniștii din domeniu le folosesc frecvent.
 • Cu setări audio de bază și complexe, import de mostre și o bibliotecă presetată pentru efecte vocale, aveți controlul.
 • Aveți control complet cu fadere motorizate programabile și benzi de mâzgălire LCD.

Aplicația este acceptată oficial pe Windows 7, 8, 10 și 11. Nu există suport oficial pentru Linux. și macOS. GoXLR dispune de un preamplificator de microfon Midas de înaltă calitate, cu zgomot redus, pentru o calitate de transmisie expertă.

Allen & Heath ZEDi-10

Cu plăci de canale interne distincte, conexiuni Neutrik și fiecare pot fixat pe șasiu, familia de mixere ZED de dimensiuni mici are aceeași calitate audio și construcție de nivel înalt ca consolele de turneu de format mare de la A&H.

Consola de studio foarte apreciată GS-R24 a inspirat dezvoltarea preamplificatoarelor de microfon GS-Pre XLR, care oferă un zgomot incredibil de scăzut și un spațiu de cap enorm. Împreună cu acesta, oferă un sunet bogat și cald, care obține tot ce este mai bun de la orice microfon.

Caracteristici:

 • Fiecare intrare mono are un filtru High Pass de 100 Hz care elimină frecvențele joase inutile, iar MusiQ EQ cu 3 benzi folosește frecvențe atent alese pentru a se asigura că sculptarea sunetului este întotdeauna melodică.
 • Opțiunile pentru comutarea rapidă între monitoare sunt combinate cu un amplificator de căști robust și curat, conceput special pentru mixerele XONE DJ.
 • O interfață USB integrată, de înaltă calitate, de 96 kHz 4×4, simplifică înregistrarea sau transmiterea în flux a întregului mix sau canale specifice. Îl puteți utiliza pentru a adăuga FX și procesare de la un computer, deoarece oferă opțiuni pentru rutarea trimiterilor Aux și FX.

Datorită conformității sale de clasă și lipsei cerințelor de driver, mai multe dispozitive mobile pot fi conectate, pe lângă computerele Mac și Windows. Tăiați sau îmbunătățiți înaltele, mediile și joasele pentru a obține tonul dorit, fără să vă faceți griji că faceți o greșeală!

YAMAHA MG10XU

Crește-ți experiența audio cu mixerul stereo cu 10 intrări YAMAHA MG10XU. Oferă un control al sunetului la nivel profesional și versatilitate pentru a vă lumina streamingul de podcast.

Caracteristici

 • Experimentați un sunet transparent și impecabil cu preamplificatoarele D-PRE discrete de clasa A de la Yamaha, de calitate pentru studio.
 • Preluați controlul asupra sunetului dvs. cu egalizatoare cu 3 benzi pe toate canalele mono. Eliminați zgomotul nedorit de frecvență joasă folosind filtrul de trecere înaltă, rezultând un amestec mai curat și mai precis.
 • Obțineți o dinamică la nivel profesional în audio fără efort. Compresoarele cu 1 buton facilitează îmbunătățirea chitarelor și a liniilor de bas

Construcția sa robustă asigură durabilitate, în timp ce efectele digitale SPX încorporate adaugă o notă de profesionalism mixurilor tale. Prin angajamentul Yamaha pentru o calitate transparentă a sunetului, acest mixer iese în evidență în clasa sa.

Behringer

Îmbunătățiți-vă configurația audio cu mixerul Behringer Xenyx 1204USB – un mixer analogic premium, cu zgomot ultra-scăzut și spațiu de lucru ridicat, conceput pentru a vă duce sunetul la următorul nivel.

Caracteristici:

 • Este echipat cu o funcție de compresie ușor de utilizat cu un singur buton pe fiecare canal, ceea ce ușurează controlul și îmbunătățirea semnalelor audio.
 • Preluați controlul deplin asupra sunetului dvs. cu un EQ cu 3 benzi pe fiecare canal. Reglați-vă audio la perfecțiune, asigurându-vă că fiecare instrument sau voce iese în evidență așa cum doriți.
 • Mixerul oferă 2 trimiteri auxiliare și 2 magistrale, permițându-vă flexibilitatea de a crea peisaje sonore complexe, de a adăuga efecte sau de a direcționa sunetul către diferite destinații.

Indiferent dacă mixați muzică, înregistrați podcasturi sau gestionați sunetul live, acest mixer oferă rezultate remarcabile. Vino să te bucuri de sunet de calitate studio într-un pachet compact și ușor de utilizat.

Rode

Vă prezentăm Studioul de producție de podcast Rode RODECaster Pro, studioul de producție de podcast suprem care aduce simplitate și calitate audio excepțională la îndemâna dvs.

Acest instrument puternic acceptă până la patru prezentatori și se conectează fără probleme la diverse surse, inclusiv telefoane, dispozitive USB și Bluetooth.

  Cum să eliminați aplicațiile și paginile de pe ecranul de pornire al iPhone-ului dvs

Caracteristici:

 • Experimentați o calitate audio impecabilă cu cele patru preamplificatoare de microfon de clasă A de la RODECaster Pro.
 • Îmbunătățiți-vă instantaneu podcastul cu efecte sonore și jingle-uri folosind cele opt pad-uri programabile.
 • Conectați-vă cu ușurință Mac-ul sau PC-ul prin USB sau utilizați Bluetooth pentru a încorpora apeluri telefonice sau invitați la distanță în podcast.

RODECaster Pro oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru o producție fără întreruperi de podcast. Designul său ușor de utilizat, calitatea audio remarcabilă și caracteristicile versatile îl fac alegerea ideală pentru cei care doresc să producă podcasturi profesionale fără efort.

Zoom

Zoom PodTrak P8 este soluția supremă pentru podcasterii care doresc să își simplifice procesul de producție a podcasturilor. Cu designul său ușor de utilizat și caracteristicile puternice, este partenerul perfect pentru podcasterii de toate nivelurile.

Caracteristici:

 • Fie că înregistrați solo sau cu un grup, P8 vă oferă șase intrări pentru microfon care oferă o calitate audio excepțională.
 • Tăiați, împărțiți și estompați-vă sunetul direct pe P8, eliminând necesitatea unei post-producție complexe. De asemenea, puteți transfera mixul pe un computer prin USB-C pentru editare ulterioară, dacă este necesar.
 • Canalul dedicat apelurilor telefonice și funcția Mix-Minus previn ecoul și feedback-ul în timpul interviurilor telefonice.

Adăugați efecte sonore, jingle-uri sau alte elemente audio la podcast-ul dvs. fără efort cu cele nouă Sound Pads atribuibile. Comenzile sale intuitive ale ecranului tactil, intrările microfonului de înaltă calitate și capacitățile de editare integrate îl fac un must-have pentru podcasterii care caută rezultate profesionale.

PreSonus

StudioLive AR8c combină un mixer analogic intuitiv cu funcții digitale moderne. Este perfect pentru înregistrarea podcasturi, fluxuri live și producții muzicale.

Caracteristici:

 • Acest mixer funcționează la până la 96 kHz pentru mixare și înregistrare de înaltă definiție. Înregistrați fiecare dintre cele șase intrări și mixul principal pentru opțiuni flexibile de înregistrare.
 • Integrat cu software de înregistrare de ultimă generație, inclusiv captură pentru înregistrări live și Studio One Artist DAW pentru producții complete de studio.
 • Procesorul de efecte integrat vă permite să adăugați reverb, delay sau chorus de înaltă calitate pe orice canal pentru un mix de monitor profesional.

Dotat cu conexiuni, inclusiv două canale mono, două canale stereo, Bluetooth 5.0, intrări RCA și o intrare stereo de ⅛ inch. Este soluția supremă de înregistrare.

Mackie

Sunteți gata să vă duceți producția de conținut la următorul nivel? Faceți cunoștință cu Mackie DLZ Creator, mixerul dvs. ideal pentru podcasting, streaming și crearea de conținut YouTube.

Caracteristici:

 • Este asistentul dvs. audio virtual, care vă ghidează prin configurare, inclusiv prin ajustări ale nivelului de câștig, făcând fluxul de lucru mai fluid și mai eficient.
 • Gestionează nivelurile audio pentru până la patru microfoane, asigurând că toată lumea poate fi auzită, chiar și atunci când vorbesc simultan.
 • Indiferent dacă preferați să înregistrați/transmiteți în flux pe computer, cardul SD sau unitatea flash USB, DLZ Creator vă acoperă.

Oferă o configurare cu adevărat autonomă, oferindu-vă flexibilitate și confort. Este mai mult decât un simplu mixer de podcast sau interfață audio; este partenerul tău în crearea de conținut.

Tenlamp

Vă prezentăm mixerul audio Tenlamp G3 cu placă de sunet – pachetul de echipamente de podcast suprem pentru înregistrarea pe computer, jocuri și streaming live. Indiferent dacă sunteți streamer, podcaster sau jucător, acest echipament este conceput pentru a vă face vocea magnetică și texturată.

Caracteristici:

 • G3 vă permite să adăugați muzică de fundal și efecte speciale și chiar include un schimbător de voce pentru a crea o atmosferă activă în camera dvs. de streaming live.
 • Cu fadere și butoane motorizate, G3 oferă control precis asupra sunetului dvs. Puteți regla cu ușurință volumul de intrare al microfonului și ieșirea plăcii de sunet și chiar să adăugați reverb pentru cântare.
 • Vine cu efecte bel canto încorporate, oferind 5 moduri de amestecare a sunetului, tonuri de muzică electronică în 12 pași și 3 schimbatoare de voce pentru un plus de creativitate în conținutul tău.

G3 funcționează bine cu computere desktop, laptopuri, smartphone-uri și multe altele. Este compatibil cu iOS, Android, macOS și Windows și oferă mai multe opțiuni de conectivitate.

Cuvinte finale

În lumea podcasting-ului, calitatea sunetului domnește supremă, iar un mixer de încredere poate face toată diferența. Explorați cele mai bune mixere de podcast cu celelalte instrumente de podcast AI pentru a obține un sunet clar de cristal. Indiferent dacă sunteți un podcaster experimentat sau abia la început, aceste mixere oferă o gamă de caracteristici potrivite nevoilor dumneavoastră.

De la opțiuni compacte și portabile până la configurații mai extinse, lista noastră acoperă un spectru de opțiuni. Unele mixere acordă prioritate ușurinței în utilizare, în timp ce altele oferă control audio avansat. Indiferent de preferințele dvs., aceste mixere sunt poarta dvs. de acces către un sunet de calitate profesională, care vă va captiva publicul.

Așadar, alege-l pe cel care se aliniază cerințelor tale și pornește într-o călătorie pentru a oferi ascultătorilor tăi experiențe audio remarcabile. Având la dispoziție instrumentele potrivite pentru podcast, eforturile tale de podcasting sunt pregătite pentru excelență. Podcasting fericit!

Apoi, puteți verifica unele microfoane podcast pentru redefinirea standardelor audio.

x