12 aplicații de colaj foto pentru a edita și a îmbina cele mai bune fotografii

Retrăirea vremurilor vechi cu un album foto este întotdeauna special.

Este ca și cum ai revedea acele amintiri dulci din copilărie sau ziua în care ți-ai cunoscut dragostea în prima zi de facultate. Vă puteți imagina toate acele momente într-o singură imagine la îndemâna dvs.? Dacă nu, atunci este timpul să ne imaginăm. Da, ai auzit bine. Este posibil cu un colaj foto.

Un colaj foto este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de artă foto. Indiferent dacă doriți să creați grafice pentru afacerea dvs., fie că doriți să vă aniversați sau să vă invitați colegii la un eveniment de afaceri. Aplicația de colaj foto are șabloane încorporate care se potrivesc fiecărei ocazii.

O colecție extinsă de aplicații de colaj foto a făcut mai ușoară crearea unei imagini bine concepute și păstrarea celor mai bune momente împreună.

Ești pregătit să încerci o aplicație de colaj foto pentru a crea modele atrăgătoare care vor atrage atenția urmăritorilor tăi?

Aruncă o privire la aceste aplicații de colaj foto pentru a crea imagini atrăgătoare în cel mai scurt timp.

Ce este o aplicație Photo Collage?

Aplicația de colaje foto este o aplicație care vă permite să aranjați mai multe imagini într-o singură imagine. Aplicația de colaj vă permite să vă combinați cele mai bune imagini adăugând imagini cu amintirile din copilărie sau călătoria dvs. de la copilărie la maturitate.

Cu o aplicație de colaj foto, puteți aplica filtre, manipula, amestecați și efectuați câteva alte funcții.

Lucruri de luat în considerare atunci când alegeți o aplicație de colaj foto

Fără îndoială, multe aplicații de colaj foto sunt disponibile pe piață. Dar alegerea aplicației de colaj variază de la persoană la persoană. Luați în considerare acești factori atunci când alegeți aplicația de colaj.

#1. Caracteristici

Factorul de top care determină alegerea aplicației de colaj foto sunt caracteristicile sale high-end. Cu capacitatea avansată și funcțiile de vârf, puteți crea colajul de afaceri care să conducă clientul către afacerea dvs. Fie că creează colajul personal sau te invită la eveniment, funcțiile joacă un rol crucial.

#2. Serviciu clienți

Ca orice aplicație și produs, serviciul pentru clienți este crucial în soluționarea nemulțumirilor. Aplicația de colaj foto este aceeași. Chiar și o aplicație de înaltă calitate poate avea probleme la un moment dat; aici este locul în care serviciul clienți de încredere v-a ajutat în rezolvarea problemelor.

#3. Cost

Costul este un alt factor și cel mai influent în alegerea aplicației de colaj foto. Alegerea aplicației de colaj nu înseamnă că ar trebui să depășești bugetul. Pentru a determina bugetul, este esențial să luați în considerare utilizarea zilnică a aplicației. Cu cât petreci mai mult timp pe aplicația de colaj, cu atât poți decide mai bine asupra bugetului tău.

  Realitate augmentată (AR): tendințe, cadre și instrumente

Piața este inundată de nenumărate aplicații de colaj foto, dar alegerea celor mai bune dintre ele face diferența în crearea unui colaj atrăgător din punct de vedere vizual. Aici am descoperit câteva dintre cele mai bune aplicații de colaj foto. Să explorăm!

Adobe Express

Aplicația Adobe Express nu a fost concepută în mod explicit pentru cei care doresc să creeze colaje foto, dar își face treaba bine.

În ciuda reputației Adobe pentru produse de înaltă calitate, această aplicație specială este mult mai accesibilă și mai ușor de utilizat decât suita de produse Adobe pro, care este renumită pentru calitatea sa înaltă.

Pe lângă faptul că vă stimulează creativitatea, Adobe Express vă poate ajuta să creați un colaj foto online care să arate profesional.

Caracteristici

 • Asamblarea imaginilor este ușoară.
 • Vă permite să sincronizați imaginile din mai multe surse.
 • Distribuiți cu ușurință colaje pe Facebook, Twitter, Instagram și multe altele.

Puteți descărca aplicația din Google Play Store și App Store.

Canva

Canva este una dintre cele mai importante aplicații de colaj foto pe care nu vă puteți permite să le ratați din lista de aplicații de colaj foto de top. Vă permite să creați colaje în câteva clipe. De la specialiști în marketing digital la dezvoltatori de site-uri web, este ideal pentru toți cei care doresc să creeze colaje foto profesionale rapid și perfect.

Vă permite să lucrați cu dimensiuni personalizate și are multe opțiuni de editare, inclusiv o funcție de colaj, care este excelentă pentru a crea colaje cu fotografiile dvs.

Caracteristici

 • Fotografiile pot fi editate cu text adăugat.
 • Răsfoiți galeria dvs. pentru imagini sau selectați imagini premium din bibliotecă.
 • Proiectarea este rapidă și ușoară.

Această aplicație este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS.

Picsart Studio

Picsart Studio este cea mai veche aplicație de colaj foto folosită de peste 500 de milioane de utilizatori, care convertește fotografiile în colaje. Este un program robust și versatil care poate realiza tot felul de colaje.

Cu funcția de istoric, puteți oricând să vă restaurați lucrările anterioare oricând doriți, regăsindu-le din baza de date a programului.

Caracteristici

 • Pe Picsart sunt disponibile nenumărate rame foto.
 • Imaginile și autocolantele sunt disponibile gratuit.
 • Interfața de utilizator a aplicației este ușor de utilizat.

Descărcați această aplicație din Google Play Store și App Store.

Colaj de poze

Aplicația de colaj foto PicCollage este una dintre cele mai bune de pe piață, deoarece oferă utilizatorilor o modalitate de a combina rapid și creativ fotografiile de pe mobil pentru a crea colaje incredibil de frumoase.

  30 de imagini minunate pentru sezonul rece

Cu aplicația, aveți o gamă largă de aspecte din care să alegeți și puteți utiliza, de asemenea, o grilă de fotografii pentru a afișa imagini.

Caracteristici

 • Autocolantele ajută la decorarea imaginilor și a colajelor.
 • Mesajele imagine sunt unice.
 • Desene pot fi adăugate colajului dvs.

Această aplicație este disponibilă atât în ​​App Store, cât și în Play Store.

Diptic

Diptic Photo Collage Maker este o aplicație de colaj foto versatilă și extinsă, concepută exclusiv pentru utilizatorii de produse Apple și a fost considerată ca fiind preferata fanilor. Pe lângă realizarea de colaje video interesante folosind această aplicație, vă permite, de asemenea, să editați videoclipuri și să adăugați muzică.

Caracteristici

 • Sunt disponibile o mare varietate de machete și filtre.
 • Ușor de folosit.
 • Se integrează cu Flickr și Twitter.

Puteți descărca aplicația din App Store.

PicPlayPost

Dacă ești o persoană creativă, cu talent pentru a surprinde momente spontane în natură, videoclipul ar putea fi un mediu ideal pentru a surprinde acele momente autentice. PicPlayPost este o aplicație de colaj video care este un plus binevenit la un peisaj de aplicații dominat de aplicații de colaj doar pentru fotografii.

Caracteristici

 • Puteți crea colaje video cu până la șase clipuri.
 • Un colaj video poate dura până la zece minute și include muzică.
 • Acceptă o gamă largă de formate de imagine, videoclipuri și GIF-uri.

Puteți descărca aplicația din Google Play Store și App Store.

piZap

Aplicația de colaj piZap are aspecte aproape nelimitate pentru a crea cele mai bune colaje foto uimitoare. Pentru a profita la maximum de fotografiile dvs., creați dreptunghiuri, inimioare, cercuri sau forme mixte pentru a ilustra o poveste prin ele.

A avea un colaj poate fi distractiv și ușor dacă utilizați filtre, autocolante, rame sau chenare pentru a face fotografiile să pară mai interesante înainte de a le crea.

Caracteristici

 • Un total de 1,6 milioane de imagini stoc și 367 de fonturi pot fi găsite în baza de date.
 • Există aspecte de colaj cu forme mixte și aspecte de colaj de inimă în această aplicație.
 • Aplicația vă permite să adăugați autocolante colorate fotografiilor dvs.

Această aplicație este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS.

Phototastic Collage Maker

Aplicația Phototastic Collage Maker vă va permite să creați colaje frumoase în doar câteva apăsări de buton. Pe lângă gama largă de șabloane disponibile în aplicație, veți găsi și o selecție largă de fundaluri, autocolante și fonturi.

Un flux constant de modele noi este adăugat la o colecție uriașă. Puteți crea colaje cu maximum 25 de fotografii. Phototastic oferă, de asemenea, o capacitate bogată de personalizare, făcându-l un mediu complet de editare foto.

Caracteristici

 • Este disponibilă o gamă largă de opțiuni de personalizare.
 • Peste 50 de șabloane sunt disponibile pentru a crea colaje foto uimitoare.
 • Vă permite să creați un colaj foto pentru Windows 10 și 11.
  Cum să alergi sau să mergi privat pe Strava

Descărcați aplicația din Google Play Store și bucurați-vă!

Grilă foto

PhotoGrid este o aplicație grozavă pentru crearea colajelor foto, cu multe funcții utile, cum ar fi colaje video și foto, funcții de editare video și foto, prezentări de diapozitive și o mulțime de alte caracteristici care îl fac un site web grozav. Acest instrument combină videoclipurile editate, fotografiile și alte elemente distractive, cum ar fi textul și emoji-urile, cu muzica dvs.

Caracteristici

 • Aplicația vă permite să creați un colaj cu până la 18 fotografii.
 • Cu această aplicație, puteți alege dintre peste 100 de aspecte ale cadrului.
 • Oferă o selecție largă de fundaluri, fonturi și autocolante.

Puteți descărca aplicația din App Store.

Ribbet

Aspectul simplificat și instrumentele de editare esențiale fac din Ribbet o aplicație de colaj foto gratuită populară pentru utilizatorii cu puțină experiență de editare. Alegeți dintre diferite colaje pentru orice eveniment, ocazie sau stare de spirit. Explorați o gamă largă de instrumente de editare pentru a adăuga autocolante și text pentru o notă personală.

Caracteristici

 • Instrumente pentru editarea fotografiilor.
 • Stickerele și suprapunerile sunt specifice sărbătorii.
 • Conceput pentru începători.

Această aplicație este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS.

Aspect de Instagram

Printre cele mai bune aplicații gratuite pentru producția de colaje foto, Instagram Layout este onorat să fie numele renumit în aplicațiile de colaj, deoarece se mândrește cu o valoare mare a mărcii și este extrem de ușor de utilizat.

Aspectul a fost conceput pentru a maximiza experiența utilizatorului Instagram, un serviciu care poate fi numit una dintre cele mai mari galerii online din lume.

Creatorul gratuit de colaje de imagini oferit de această aplicație are mai multe caracteristici care vă vor face mai ușor de utilizat și de înțeles.

Caracteristici

 • Prietenii vă pot vedea munca.
 • Remixarea a mai mult de nouă fotografii este posibilă.
 • Galeria vă permite să stocați machete.

Descărcarea este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru iOS.

Pixlr

Abonații la suita Pixlr de aplicații de editare foto sunt invitați să surprindă fiecare moment cu stilul lor unic. Editorul Pixlr dispune de o interfață de utilizator comună similară cu Photoshop, permițând utilizatorilor să lucreze în straturi, să înlocuiască culori, să transforme obiecte și multe altele, cu o putere mare la îndemână.

Caracteristici

 • Se integrează cu ușurință cu platformele de social media precum Instagram și Facebook.
 • Vine cu șabloane încorporate.
 • Prezentat cu aspect și filtre care vă ajută să creați colaje foto convingătoare.

Puteți descărca aplicația din Google Play Store și App Store.

Cuvinte finale

Acum că aveți cele mai bune aplicații de colaj foto, alegeți-o pe cea care se potrivește nevoilor dvs. și vă ajută să creați cel mai convingător colaj.

Pentru toți începătorii, Canva este o alegere ideală, iar interfața sa ușor de utilizat și o mulțime de instrumente gratuite facilitează proiectarea colajului care se potrivește cel mai bine oricărei ocazii.

Apoi, puteți consulta unele dintre cele mai bune aplicații de creare de meme pentru a stimula distracția pe rețelele sociale.