Vrei un control vocal mai bun pentru Smarthome? Utilizați Grupuri

Dacă Google Home sau Amazon Echo întâmpină probleme în controlul mai multor lumini sau dispozitive dintr-o cameră, probabil că nu ați configurat corect grupurile. Dacă acordați fiecărui articol un nume unic și apoi gruparea acestora, Asistentul dvs. vocal funcționează mai bine.

Numirea dispozitivelor devine rapid complicată

Un bec inteligent este unul dintre cele mai naturale lucruri de adăugat la o casă inteligentă în creștere. Aveți nevoie de becuri, iar acestea sunt incredibil de ușor de instalat, nefiind nevoie de cabluri din partea dvs. Dar te vei confrunta rapid cu o problemă cu asistenții vocali precum Google Home și Alexa: totul are nevoie de un nume. Pe măsură ce adăugați alte tipuri de dispozitive, cum ar fi întrerupătoare inteligente sau prize inteligente, aceste nume se înmulțesc și devine mai greu să vă amintiți ce să spuneți când.

Din păcate, Asistentii vocali nu vă înțeleg cu adevărat; ei ascultă doar comenzile așteptate. Deci, dacă te împiedici de „porniți biroul… Adică lumina ferestrei biroului”, există șanse mai mari decât decente să vă auziți greșit și să nu facă nimic sau să facă ceva greșit. Dacă numele dispozitivelor dvs. nu sunt memorabile, atunci veți întâlni frecvent această problemă. Dar este dificil să găsești o mulțime de nume diferite ușor de reținut, așa că ar fi mai bine să-ți grupezi dispozitivele.

  O alternativă deschisă la Intel și ARM: Ce este RISC-V?

Numirea grupurilor reduce complicațiile legate de numele dispozitivului

Asistenții vocali încă nu sunt atât de inteligenți pe cât ar trebui să fie. Cu cât îl „gândești” mai puțin pe asistentul tău vocal, cu atât mai bine. Grupurile oferă o comandă rapidă convenabilă atât pentru dvs., cât și pentru asistentul vocal.

Când vă grupați dispozitivele, numele dispozitivelor individuale contează mai puțin. Le puteți numi Study1, Study2 și Study3 – sau le puteți numi Lumină fereastră, Lampă de perete și Lampă de tavan, dacă preferați – dar rareori veți folosi aceste nume. În schimb, vei folosi numele grupului când vorbești cu Alexa și Google Home spunând ceva de genul „Alexa, stinge luminile de studiu”. Dacă cele trei lumini ale tale sunt toate într-un grup numit studiu, toate luminile din acel grup se vor stinge. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la evitarea confuziei dacă ați numit un studiu de lumină inteligentă și un studiu de priză inteligentă (dar ar trebui să evitați să faceți asta).

Mai bine, dacă asociați un dispozitiv de asistent vocal din cameră cu acel grup, atunci puteți spune „stinge luminile” și va ști ce lumini să stingă în funcție de asociere. Asta dacă numiți un grup. Este posibil să doriți în continuare să alegeți nume unice pentru dispozitive în funcție de locația lor în cameră, așa că, dacă doriți vreodată să controlați un singur dispozitiv, amintirea numelui va deveni mai ușor.

Vă recomandăm să creați grupuri chiar dacă aveți un singur dispozitiv pe care doriți să îl introduceți în acel grup. Motivul pentru aceasta este că s-ar putea să adăugați mai multe dispozitive la grup în viitor și să vă schimbați propriul obicei cu ceea ce spuneți poate fi dificil.

  Cea mai bună monitorizare a suprafeței de atac pentru a vă cunoaște expunerea la riscul de securitate

Cum să configurați grupuri pentru Amazon Alexa

Am abordat anterior configurarea grupurilor în Alexa, dar este un proces destul de simplu. Doar atingeți butonul dispozitivelor din partea de jos a aplicației Alexa, apoi atingeți fie grupul existent, fie atingeți semnul plus din colțul din dreapta sus, urmat de „Adăugați grup” pentru a crea un nou grup. Apoi atingeți dispozitivele pe care doriți să le adăugați la grup.

Cum să configurați grupuri cu Asistentul Google

Dacă nu v-ați conectat anterior dispozitivele inteligente, începeți de acolo. Google vă va solicita să vă asociați cu o cameră după ce adăugați dispozitivul și cel mai bine este să faceți asta. Aceasta include și Google Homes. Dar dacă ați adăugat deja lumini inteligente și nu v-ați conectat la ele la o cameră, derulați în jos în jos și atingeți un dispozitiv pentru a-l asocia cu o cameră.

Dacă doriți un control mai ușor al luminilor dintr-o cameră, adăugați și un dispozitiv Google Home în cameră.

Gata, atâta timp cât aveți grupuri denumite în mod clar (și amintiți-vă, Google le numește „camere”, dar funcționează la fel), veți avea un timp mult mai ușor folosind comanda potrivită. De asemenea, veți reduce variabilele pentru care asistentul dvs. vocal trebuie să țină cont. Făcând acești pași suplimentari poate fi mai mult de lucru, dar ei vor face experiența dvs. de acasă inteligentă mai plăcută pe termen lung.